Prima paginaArii de practicaAchizitii publiceAsocierile in participatie & joint venture

Asocierile in participatie & joint venture

Asocierile in proiectele importante de achizitii publice implica detinerea unei imagini de ansamblu iar un astfel de parteneriat trebuie protejat din perspectiva legala pentru a putea merge mai departe.

Acordam asistenta juridica clientilor in cursul colaborarii in cadrul asocierii in participatie si ii consiliem cum sa faca fata provocarilor in procedura de licitatii. Ulterior, le acordam consultanta juridica cu privire posibilitatile pe care le au in cazul in care inceteaza asocierile in participatie. Cu echipa noastra dedicata de avocati facem fata provocarilor privind ajustarea contractelor de asociere in participatie la realitatile si necesitatile comerciale din cadrul ofertelor de achizitii publice, prin conceperea, negocierea si crearea celei mai bune strategii pentru clientul nostru in cadrul asocierii in participatie.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Am oferit asistenta juridica unui grup important la nivel international de constructii din Spania (IDECON SAU) in ceea ce priveste dezvoltarea, construirea si intretinerea unui proiect de achizitii publice pentru reabilitarea si extinderea retelei de distributie si a sistemului de canalizare intr-un oras de dimensiuni medii din Romania. Asistenta juridica a inclus, printre altele, consultanta juridica in relatiile cu autoritatea publica contractanta in timpul derularii proiectului, consultanta juridica in legatura cu relatia clientului cu asociatul sau din cadrul asocierii in participatie, desemnat pentru executarea contractului de achizitie publica si cu furnizorii si subcontractantii clientului in cursul dezvoltarii proiectelor de lucrari publice relevante.
  • Am acordat asistenta juridica unui important grup spaniol din domeniul constructiilor (Idecon SAU), implicat in dezvoltarea si construirea unui drum secundar de ocolire, in cadrul unui proiect de achizitii publice organizat de CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, fosta CNADNR) pentru un oras mare din Romania. Asistenta juridica a inclus consultanta juridica in relatiile cu autoritatea publica contractanta pe parcursul derularii proiectului, consultanta juridica in relatia clientului cu asociatul sau din cadrul asocierii in participatie si asistenta in diferite proceduri contencioase in legatura cu executarea contractului de achizitie publica.

 

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.