Prima paginaArii de practicaDrept imobiliarConstructii

Constructii

Oferim consultanta extinsa in domeniul constructiilor pentru cele mai ambitioase proiecte de constructii.

Echipa noastra formuleaza opinii legale asupra strategiei si contractelor de achizitii de la initierea pana la finalizarea proiectelor de constructie si inginerie intr-o gama larga de sectoare, de la rezidential la spatii destinate comertului cu amanuntul, energie, transport si infrastructura.

Ne punem la dispozitie cunostintele juridice si intelegem detaiile tehnice in interesul dezvoltatorilor, contractantilor si consultantilor, urmarind in acelasi timp sa contribuim si prin facilitarea procesului de elaborare a contractului.

Suntem recunoscuti pentru eficienta, orientarea catre aspectele comerciale si pentru dedicarea in obtinerea rezultatelor optime.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata unei importante societăți românești de construcții cu privire la implementarea unui proiect de achiziții publice pentru dezvoltarea unui centru de gestionare a deșeurilor conform standardului Red FIDIC, cu o valoare totală de 73.000.000 EUR. Asistența menționată la Clauza 20.1 Pretenții din FIDIC cu privire la extinderea perioadei și costurile suplimentare, consultanță și reprezentare pe parcursul procedurilor prealabile de soluționare a litigiilor, consultanță cu privire la condițiile de executare a garanțiilor de bună execuție.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.