Prima paginaArii de practicaDrept societar & comercialGuvernanta corporativa

Guvernanta corporativa

Echipa noastra specializata in guvernanta corporativa acorda consultanta clientilor in mod constant cu privire la toate aspectele de guvernanta la nivel societar, asigurand confortul clientilor nostri ca beneficiaza de gama completa a regulilor si mecanismelor de guvernanta corporativa relevante pentru fiecare client si ca acestea sunt mentinute in mod corespunzator. De la asistenta de zi cu zi pe aspecte generale de drept societar pana la identificarea formei juridice si structurilor de guvernanta corporative celor mai potrivite intereselor de afaceri ale clientilor nostri avand in vedere si sectorul de afaceri relevant, avocatii nostri sunt aici ca sa va ofere asistenta juridica consecventa si pe deplin personalizata.

Va putem oferi consultanta in legatura cu practic toate procedurile si documentatia necesare in scopul infiintarii societatii, indifferent de tipul de societate avuta in vedere (e.g., cu raspundere limitata, pe actiuni etc.) inclusiv in ce priveste toate modificarile societare ce pot avea loc pe durata existentei societatii dumneavoastra, de la operatiuni de capital social si conversia creantelor in capital social, la modificari in structura si porcesele decizionale ale organelor societare. De asemenea, suntem activ implicati in ceea ce priveste actualizarea si revizuirea actelor constitutive pentru a va asigura ca acestea respecta dispozitiile legale imperative si ca cele mai bune practici sunt implementate coerent si corect in documentele de guvernanta corporativa.

Expertiza noastra acopera de asemenea si consultanta juridica acordata consiliilor de administratie si conducerii superioare in legatura cu spectrul complet de aspecte de guvernanta corporativa cum ar fi indatoriri si raspunderi esentiale, drepturi de vot, conflicte de interese, principalele documente si politici de guvernanta corporativa etc. Va oferim de asemenea servicii de asistenta juridica pentru solutionarea unor situatii de criza sau blocaj la niveulul societatii, atat anterior aparitiei cat si pe durata situatiei respective si indiferent daca criza respectiva apare la nivelul asociatilor/actionarilor sau la nivelul administratorilor, directorilor executivi.

 

 

 

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata World Class Romania, liderul pe piata serviciilor de fitness din Romania, pe o gama extrem de larga si variata de aspecte de drept societar si guvernanta corporativa.
  • Asistenta acordata subsidiarei din Romania a British American Tobacco, una dintre cel mai importante companii mutinationale la nivel global, in legatura cu imbunatatirea sistemului de guvernanta corporativa.
  • Asistenta curenta pe care o acordam societatilor Cordia, parte din Grupul Futureal (un renumit dezvoltator de proiecte imobiliare rezidentiale) in legatura cu un spectru vast de aspecte de drept societar ce apar in activitatea de zi cu zi a societatilor in Romania.
  • Asistenta juridica curenta pe care o acordam Willis Towers Watson, lider mondial in domeniul consultantei, al brokerajului si al solutiilor de asigurare & reasigurare, in legatura cu o gama diversificata de chestiuni de drept societar in contextul activitatilor sale de afaceri desfasurate in Romania.
  • Asistenta juridica acordata in mod constant La Fantana, unul dintre liderii pietei romanesti de furnizare a solutiilor de aprovizionare cu apa pentru companii si segmentul rezidential, in legatura cu diverse chestiuni de drept societar.
  • Asistenta juridica acordata Romanian Business Consult, cel mai mare furnizor de solutii IT integrate pentru industria de retail si alimentara din Romania, in legatura cu diverse aspecte curente de drept societar aparute in activitatea de zi cu zi.
  • Asistenta juridica acordata Etanco Romania, subsidiara Grupului francez Echezeaux lider in furnizarea solutiilor industriale de fixare si prindere pe piata generica a constructiilor, in legatura cu aspecte curente de drept societar ivite in activitatea de zi cu zi.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.