Prima paginaArii de practicaDreptul munciiPlanificarea & strategia politicii de personal

Planificarea & Strategia politicii de personal

Avem o vasta experienta in asistarea clientilor nostri cu privire la redactarea si implementarea unei game variate de acte de angajare a personalului care ii ajuta pe clienti sa-si alinieze personalul la nevoile companiei. Putem da cu titlu de exemplu: contracte individuale de munca, contracte colective de munca, diverse contracte incheiate cu contractori independenti, sau zilieri, fiind implicati si in aspecte privind recrutarea sau incetarea contractelor de munca.

Sprijinim angajatorii in vederea indeplinirii procedurilor de consultare si informare a salariatilor in cazurile de restructurare sau a altor modificari la locul de munca. Societatea noastra ii ajuta de asemenea pe clienti cu redactarea, interpretarea si executarea contractelor colective de munca, in conformitate cu politica societatii angajatoare, cu prevenirea sau incetarea conflictelor colective si a grevelor, inclusiv a oricaror litigii conexe.

In momentul implementarii politicilor angajatorului legate de personal, ne straduim sa ajutam clientul sa efectueze schimbari strategice de afaceri care sa se coreleze cu mentinerea unui personal motivat si stabil.

Depunem toata diligenta necesara pentru a ne asista clientii cu privire la conditiile de munca aplicabile salariatilor, alocarea personalului existent si consecintele aferente, implicatiile restructurarii activitatii societatilor, cerintele legale privind concedierile, expunerea societatii la riscurile raspunderii legale pentru drepturile neplatite ale salariatilor si oferim consultanta privind posibilitatea de atragere si retentie a salariatilor.

Intelegem foarte bine ca anumiti clienti au salariati din diferite jurisdictii si incercam sa-i ajutam sa-si gestioneze personalul din acele jurisdictii intr-un mod otim. Avem know-how-ul necesar pentru a oferi clientilor nostri consultanta actuala si relevanta in vederea redactarii si implementarii contractelor si a actelor legate de imigratie pentru salariatii straini. Echipa noastra de avocati specializata in dreptul muncii ofera consultanta juridica strategica privind legislatia in materie de imigrari si toate aspectele ce trebuie avute in vedere de catre angajatori atunci cand isi transfera salariatii peste hotare.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Oferim consultanta juridica permanenta societatii World Class Romania SA, liderul local in domeniul wellness cu peste 300 de angajati si prestatori de servicii.
  • Oferim consultanta juridica de zi cu zi in dreptul muncii pentru o gama larga de probleme legate de activitatile societatii Willis Towers Watson din Romania.
  • Am oferit asistenta juridica unei companii farmaceutice de dimensiuni medii, cu peste 180 de angajati, in procedura de alegere a reprezentantilor salariatilor si in redactarea contractelor individuale de munca standard folosite la nivel de angajator, precum si in redactarea contractelor colective de munca.
  • Am oferit asistenta juridica in diverse probleme pe dreptul muncii filialei din Romania a Ipsos Interactive Services, o companie internationala de consultanta si studii de piata, avand peste 1.200 de angajati in birourile din Bucuresti si Brasov.
  • Am oferit asistenta juridica societatii Boost Rs in realizarea planurilor de extindere a activitatii lor in Romania. Asistenta noastra juridica a inclus infiintarea filialei din Romania, Boost Developers SRL si oferirea de consultanta juridica privind diverse probleme de dreptul muncii si pregatirea contractelor de munca.
  • Am acordat consultanta juridica societatii Teads, o companie din doemniul tehnologiei din Marea Britanie, care creeaza publicitate video inovatoare, cu privire la redactarea unor contracte sau clauze de neconcurenta personalizate pentru salariati si directori executivi pentru a evita concurenta impotriva societatii prin contractele de munca incheiate ulterior sau prin alte activitati intreprinse de acestia.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.