Prima paginaArii de practicaAchizitii publice

Achizitii publice

Suntem o societate de avocati pe care clientii nostri se pot baza ca sunt tinuti la curent cu prevederile legale aplicabile local si ca au tot sprijinul juridic necesar pentru parcurgerea procedurilor de achizitii publice. Suntem implicati activ in fiecare aspect al procesului, inclusiv in pregatirea, negocierea si executarea contractelor de achizitii publice din diferite industrii. Lucram in sectoare precum infrastructura, tehnologia informatiei si comunicatiilor, telecomunicatiile, farma si energie, oferind consultanta si asistenta juridica de cel mai inalt nivel pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

Romania ramane una dintre economiile cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana. O data cu dezvoltarea sectorului privat din Romania, se naste si nevoia de a avea o infrastructura imbunatatita si cu o capacitate marita. Impreuna cu aceste schimbari, se modifica legislatia care reglementeaza procesele de imbunatatire a infrastructurii. Avem o experienta indelungata in implicarea in astfel de proiecte. Experienta noastra include activitati de pregatire, negociere si implementare a contractelor de achizitii publice si acordarea de asistenta juridica post-semnare.  Suntem implicati intersectorial. In privinta parteneriatelor public-privat, suntem experti in redactarea si livrarea de contracte echilibrate spre beneficiul partilor implicate.

Actionam pentru partile contractante (companii cu capital de stat si din domeniul privat), sponsori, creditori, initiatori de proiecte si agentii si banci de dezvoltare cu privire la finantarea, refinantarea, achizitia sau instrainarea proiectelor importante. Oferim consultanta juridica privind documentatia de atribuire, optiuni si strategii de finantare, pregatirea ofertelor si memorandumurilor de informare, negocierea contractelor si alte forme de asistenta suplimentara pe tot parcursul proiectului.

In plus, acordam asistenta si reprezentare juridica clientilor nostri in diverse litigii in domeniul achizitiilor publice, concepand strategii in functie de punctul de vedere a autoritatii romane cu atributii judiciare (Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor - CNSC), de jurisprudenta nationala in domeniul achizitiilor publice si de practicile relevante la nivelul Uniunii Europene.

 

Experienta relevanta

Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.