Prima paginaArii de practicaDreptul muncii

Dreptul muncii

In contextual in care fiecare companie intalneste in cursul activitatii diverse aspecte legate de relatiile sale juridice, noi ne sprijinim clientii in eforturile lor de a maximiza potentialul afacerii lor. Aceasta este una dintre amprentele noastre in cadrul reprezentarii clientilor nostri in Romania, nefiind neaparat principalul factor al succesului nostru.

Ideologia societatii noastre de avocati este de a pune accent pe munca in echipa si pe versatilitatea aceesteia de a aborda diverse arii de practica pentru a duce la indeplinire toate nevoile clientilor. Atunci cand ne angajam sa asistam un client cu privire la diversele aspecte ale relatiilor de munca, luam in considerare si domeniul de activitate relevant pentru clientul nostrum. Astfel, suntem constienti de standardele impuse de industria respectiva, de presiunile concurentiale si de alte constrangeri legale si de reglementare care vor afecta deciziile in relatiile de munca. Bazandu-ne pe intreaga capacitate a avocatilor din cadrul societatii noastre, incercam sa ne depasim limitele experientei vaste dobandite in abordarea problemelor izvorate din relatiile de munca, pentru a oferi o abordare integrata in vederea satisfacerii nevoilor clientilor nostri. In plus fata de expertiza specialistilor nostri cu experienta in domeniul dreptului muncii, pe care-i prezentam mai jos, ne bazam si pe o arie vasta de expertiza a societatii noastre pentru a satisface toate nevoile clientilor nostri.

Relatia angajator-salariat este probabil una dintre relatiile societatilor care implica cele mai multe multe provocari. Relatiile dintre angajator si salariat sunt guvernate cu meticulozitate de codul muncii si reglementari legale. Noi ne ajutam clientii sa evite capcanele legale si sa rezolve conflictele inevitabile care apar in cursul desfasurarii acestor relatii.

Societatea noastra a gestionat aspecte contencioase cat si necontencioase de dreptul muncii si securitate sociala care apar in activitatea de zi cu zi a unui angajator, dar si aspectele din aceasta arie legate de transferul de intreprindere, restructurare si reorganizare de activitate, fuziuni si achizitii, operatiunile de outsourcing si de insourcing, aspecte legate de planificarea personalului intr-o maniera destinata sa asigure reducerea riscurilor potentiale legate de astfel de operatiuni.

Serviciile pe care le furnizam clientilor includ aspecte legate de conformitatea cu normele aplicabile, cum ar fi redactarea contractelor individuale de munca standard, redactarea politicilor de personal, reglementarea statutului lucratorilor straini si structurarea contractelor si a pachetelor de remunerare.

Ne-am ocupat, de asemenea, de probleme complexe izvorate din procedurile de concediere colectiva, contractele colective de munca si alte probleme contencioase, inclusiv litigii de munca. Avem experienta in ghidarea clientilor in toate aspectele importante ale unui litigiu, atat in actiunile individuale cat si cele colective, in procedurile de mediere si alte proceduri alternative de solutionare a litigiilor care includ, in unele cazuri, aspecte transfrontaliere.

 

Experienta relevanta

 

 

 

 

 

Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.