Prima paginaArii de practicaDrept imobiliar

Drept imobiliar

Oferim servicii de asistenta pentru fonduri de investitii si administrative, dezvoltatori, banci si alte institutii financiare, precum si pentru consultanti imobiliari si profesionisti fata de toate aspectele legate de proprietate. Suntem recunoscuti pe scara larga, ca fiind consultantul principal in contractele de leasing si de incheiere a contractelor de leasing, echipa noastra fiind implicata, printre altele, in cel mai important proiect de inchiriere spatii de birouri din Romania.

Dreptul imobiliar este un segment esential al practicii noastre. Romania contemporana se afla intr-o continua dezvoltare. Numeroase sectoare principale au ramas subdezvoltate si credem ca domeniul imobiliar este cheia stimularii cresterii in economia romaneasca. De asemenea, consideram ca proiectele imobiliare care implica agricultura si silvicultura, vor vedea o crestere accentuata in viitorul apropriat, pe baza abundentei acestor resurse si a tendintelor istorice pe termen lung.

Oferim consultanta dezvoltatorilor, contractantilor, inginerilor, arhitectilor, fondurilor de investitii imobiliare, bancilor si altor institutii financiare.

De asemenea, oferim asistenta autoritatilor publice locale sau straine cu privire la chestiunile juridice incidente in domeniul imobiliar, precum transferuri imobiliare, fuziuni, achizitii si investitii si orice alte aspecte ce apartin de domeniul constructiilor. Oferim asistenta curenta cu privire la folosinta proprietatilor rezidentiale, comerciale si industrial-logistice, finantari de proiecte imobiliare, urbanism si amenajare teritoriala. in chestiunile care implica amenajare teritoriala, societatea noastra ofera consultanta juridica cu privire la reglementari si restrictii zonale, procedura de licentiere si autorizatii pentru amenajarile urbane.

Cu sprijinul acordat, clientii nostri au reusit sa dezvolte importante cladiri de birouri, proiecte rezidentiale, spatii destinate comertului cu amanuntul, si centre de sanatate si statiuni.

 

Experienta Relevanta

 • Asistenta juridica acordata Grupului Indotek, unul dintre cele mai importante grupuri de investitii axat pe imobiliare si unul dintre liderii de piata in acest domeniu, cu privire la achizitia cladirii de birouri clasa A - One Victoriei Center.
 • Asistenta juridica acordata companiei Element Industrial cu privire la inchirierea unui depozit de aproximativ 16.000 m.p. situat in Eli Park 3 catre FERRO Romania.
 • Asistenta juridica acordata companiei Element Group, unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali, cu privire la achizitia unui teren de 2.7 hectare la intrare in Pitesti. 
 • Asistenta juridica acordata domnului Ionut Negoita, fost actionar majoritar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti dar si un jucator important pe piata imobiliara din Bucuresti, cu privire la achizitia unui teren de peste 10 hectare, situat in zona de Est a Bucurestiului. 
 • Asistenta juridica acordata companiei Bog’Art Residential, divizia de investii imobiliare a grupului Bog'Art, cu privire la achizitia a doua terenuri situate in zona de nord a Bucurestiului, achizitionate de la OMV Petrom S.A. cu scopul dezvoltarii unui complex rezidential de 130 de apartamente.
 • Asistenta juridica acordata companiei Bourbon Black Sea cu privire la inchirierea unui spatiu de 800 m.p. in cladirea de birouri Pipera Business Tower, o cladire de birouri clasa A situata in zona de nord a Bucurestiului, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E, Pipera.
 • Asistenta juridica acordata companiei Hagag cu privire la achizitia unei cladiri de birouri din strada Tudor Arghezi nr. 21, in centrul Bucurestiului, de la fondul de investitii NCH Capital.
 • Asistenta juridica acordata companiei Cordia Residence (parte a Grupului Futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. situat in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi din Bucuresti.
 • Asistenta juridica acordata companiei Societe Generale prin intermediul filialei sale locale, Societe Generale European Business Services, cu privire la inchirierea unui spatiu de 10.500 metri patrati in cea de-a treia cladire Campus 6 a companiei Skanska.
 • Asistenta juridica acordata companiei Corporate Finance House Group, un investitor din Orientul Mijlociu, cu privire la achizitia Day Tower, una dintre cele mai mari cladiri de birouri din Bucuresti, cu o suprafata de peste 19.000 mp si cu o suprafata inchiriabila de 11.753 mp.
 • Asistenta juridica acordata companiei London Partners, o platforma de investitii imobiliare, cu privire la achizitia unui lot cu o suprafata aproximativa de 29.000 mp, situat in zona Expozitiei.
 • Asistenta juridica acordata companiei Cordia Parcului, o subsidiara locala a Cordia International Ungaria cu privire la dezvoltarea primului proiect rezidential de tip casa inteligenta din Bucuresti.
 • Asistenta juridica acordata companiei Belvedere Residences UTR3 S.R.L., subsidiara locala a London Partners, in legătura cu un proiect rezidential multifazic dezvoltat intr-una din zonele cu cea mai rapida crestere din nordul Bucurestiului.
 • Asistenta juridica acordata diviziei de investiții a celei mai importante societăți românești de construcții, Bog'Art, cu privire la la achiziționarea unei suprafețe de 5.500 mp., teren situat în zona de nord a Bucureștiului, în vederea dezvoltării unui proiect rezidențial de top.
 • Asistenta juridica acordata Commons, un start-up cu două locații în București și unul în Londra, în negocierea privind închirierea a trei spații în vederea folosirii acestora ca centre de lucru în București, cu o suprafață de peste 3.300 mp .
 • Asistenta juridica acordata Grupului Renault si Dacia Automobile cu privire la cea mai importantă închiriere de spațiu de birouri de către un singur chirias din România, cu o suprafață de peste 39.000 mp.
 • Asistenta juridica acordata celui mai important grup de fitness din România, World Class, în vedere închirierii tuturor centrelor de fitness începând cu 2008, fiind în jur de 45 de locații în București, Ploiești, Pitești, Cluj, Timișoara, Bacău, Constanța și Iași.
 • Asistenta juridica acordata UPC România, filiala locală a Liberty Global, în legătură cu închirierea a trei etaje, având o suprafață de aproximativ 6.000 mp. din cadrul unei clădiri de clasă A, în scopul consolidării întregului personal al clientului din birourile existente în alte zone ale Bucureștiului într-o singură clădire.
 • Asistenta juridica acordata WebHelp România, lider global în business process outsourcing (BPO), având 35.000 de angajați, specializat în relațiile cu clienții, obținând 3 premii în cadrul ABSL Gala 2018, în legătură cu închirierea a trei etaje suplimentare, în suprafață de peste 1.500 mp., pentru extinderea spațiului de birouri din București.
 • Asistenta juridica acordata Teads, o societate ad-tech din Marea Britanie, care ofera publicitate video outstream, cu privire la inchirierea noului spatiu de birouri, aflat in zona Dorobanti din Bucuresti.
 • Asistenta juridica acordata companiei British American Tobacco Romania într-un contract de închiriere asupra unor spații multifuncționale de 25.000 m.p., ce includ un depozit fiscal, spații de stocare, spații pentru împachetare, precum și spații de birouri în Ploiești West Park, cel mai mare proiect de afaceri din Europa de Sud-Est.
 • Asistenta juridica acordata companiei First Property Group PLC, un important manager de fonduri de proprietate și investitor ce operează în Marea Britanie, Polonia și România, împreună cu un grup de investitori, cu privire la achiziționarea clădirii de birouri MAESTRO BUSINESS CENTER din Cluj - Napoca , România.
 • Asistenta juridica acordata Futureal Management, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari și investitori din Europa Centrală și de Est, în legătură cu proiectul Parcului estimat la 3 mil. Euro, centrat pe achiziționarea unei suprafețe de peste 15.000 mp., situată în Sectorul 1, București - una din principalele zone rezidențiale din oraș.
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.