Prima paginaArii de practicaFuziuni & achizitiiFuziuni & achizitii

Fuziuni & Achizitii

Practica noastra de Fuziuni & Achizitii acopera tranzactii cu capital privat de toate tipurile si valorile, atat locale cat si transfrontaliere, de la fuziuni si achizitii, inclusiv investitii complementare (add-ons), cesiuni si separari si vanzari ale unor active sau business-uri, transferuri de business pe principiul continuitatii activitatii, constituirea unor asocieri in participatiune (JVs), restructurari interne la nivel de grup si reorganizari prin fuziuni, divizari etc. Societatea noastra are o vasta experienta in tranzactii de tip M&A complexe si cu provocari dificile, de la tranzactii de valoare redusa si de marimi medii pana la tranzactii extrem de importante. Echipa noastra dedicata alcatuita din negociatori puternici si talentati se vor asigura ca veti obtine cel mai bun rezultat din orice tranzactie de tip M&A.

Oferim cu mandrie servicii sofisticate de asistenta juridica unui spectru exterm de variat de clienti de la companii private aflate pe pozitii de lideri in industriile in care activeaza si companii multinationale pana la societati aflate la inceput de drim, fonduri de investitii cu capital privat si alte parti finantatoare, inclusiv investitori cu capital de risc (VC) etc.

Avocatii nostri dedicati sunt implicati in mod active in toate tipurile de tranzactii de Fuziuni & Achizitii, furnizand servicii de asistenta juridica eficiente si de cea mai inalta calitate, de la audit juridic pe toate aspectele juridice relevante pana la redactarea si negocierea pachetului de documente aferente tranzactiei cu scopul de a ajunge la finalizarea rapida si implementarea fiecarei tranzactii.

Serviciile noastre de asistenta juridica in tranzactii de Fuziuni & Achizitii va permit sa beneficiati pe deplin de cunoasterea noastra aprofundata a sectorului economic relevant pentru fiecare tranzactie si de vasta experienta pe care o avem in perfectarea tranzactiilor si gestionarea prudenta a riscurilor.

Persoane de contact
Experienta relevanta
 • Asistenta juridica acordata, in calitate de co-consultant pe probleme de drept romanesc, companiei Glory Global Solutions (International) Ltd, o filiala detinuta in intregime de Glory Ltd, cu privire la investitia sa in Acrelec Group SAS.
 • Asistenta juridica acordata companiei CalCon, un grup de dezvoltare software si consultanta, care ofera o gama larga de servicii pentru piata imobiliara europeana, cu privire la vanzarea pachetului majoritar catre Aareon.
 • Asistenta juridica acordata companiei World Class Romania, lider in industria Health & Fitness din Romania, cu privire la achizitia salii de fitness Planet Swim & Gym.
 • Asistenta juridica acordata companiei The Rohatyn Group cu privire la investitia in Amethyst Radiotherapy Limited.
 • Asistenta juridica acordata companiei Titluri Quality S.R.L. in legatura cu achizitia tuturor activitatilor de publicare ale „Gandul”, „Apropo”, „Ce se intampla doctore” (CSID), „Descopera” si „Go4IT” de la Mediafax.
 • Asistenta juridica acordata companiei PitechPlus (un grup de consultanta care ofera o gama larga de servicii, printre care dezvoltare software IT&C si know-how de afaceri) cu privire la vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinut de fondatorul sau, Bogdan Herea-Buzatu, catre Webhelp SAS.
 • Asistenta juridica acordata companiei Amphenol cu privire la procesul de achizitie al filialelor romane ale GJM, un important producator spaniol de echipamente originale (OEM) de componente cheie pentru industria auto.
 • Asistenta juridica acordata companiei Morphosis Capital, un fond de investitii relativ nou infiintat, axat pe investitii de capital in intreprinderile romanesti mici si mijlocii  (IMM-uri), cu privire la investitia in DocProcess S.R.L.
 • Asistenta juridica acordata antreprenorului roman David Canta, directorul si actionarul subsidiarei romane a companiei Avison Young, cu privire la achizitia Facilitec Services SRL, o companie de administrare proprietati, parte a grupului spaniol Mantor.
 • Consultanta acordata EDS Romania (parte din Grupul Euro-Druckservice, lider in furnizarea servicii de tiparire in Europa Centrala si de Est si care apartine portofoliului de companii detinute de DPE Deutsche Private Equity Management III GmbH) la achizitia afacerii de tiparire termica ”pe baza principiului continuitatii activitatii” de la Mega Press si Editura Aramis, unul dintre cei principalii sai concurenti pe piata din Romania.
 • Consultanta juridica acordata Teads, o companie de top care a inventat publicitatea video out-stream & lider mondial pe piata de desfacere a continutului video online, la achizitia Brainient, unul dintre cele mai de succes start-up-uri romanesti care ofera instrumente pentru crearea de format video interactiv care poate ajunge pe o gama larga de dispozitive.
 • Asistenta juridica la nivel local acordata grupului german Wirecard in contextul achizitiei in valoare de 40 de milioane Euro, a grupului de companii Provus, liderul pe pietele de procesare a platilor si furnizare de servicii tehnologice din Romania.
 • Consultanta juridica acordata fondului de investitii cu capital privat Vitruvian Partners LLP si societatii sale de investitii JacTravel Group Ltd, liderul mondial in furnizarii de servicii hoteliere B2B, in legatura cu achizitia de tip „add-on” a TotalStay Group, o mare agentie europeana de rezervari hoteliere online.
 • Asistenta juridica acordata UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania (parte din Grupul Liberty Global, plc liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu) in legatura cu potentiala achizitie si integrare verticala a Netcity, cel mai mare operator de retele de fibra optica din Bucuresti.
 • Consultanta juridica acordata Cobalt IT, unul dintre cei mai mari operatori de cablu din Romania, in mai multe achizitii B2B de tip „add-on” si ulterior in vanzarea catre Grupul RCS & RDS, liderul pietei serviciilor de internet, televiziune prin cablu si satelit din Romania.
 • Asistenta juridica acordata actionarilor Chimica SA, unul dintre cei mai mari producatori de piese auto din Romania si cel mai mare furnizor de piese de schimb pentru Automotive Dacia Pitesti, cu privire la vanzarea a 50% din afacere unui mare producator italian de piese auto.
 • Asistenta juridica acordata unui grup de investitori privati din Elvetia, la achizitia a 83% din capitalul social al Capital Financial Services S.A., o importanta companie romaneasca specializata in emiterea de moneda electronica.
 • Asistenta juridica acordata Vinarte S.A., unul dintre cei mai producatorii de vinuri de top din Romania, in legatura cu vanzarea activelor si afacerii aferente celor trei domenii viticole situate in Zoresti, Samburesti and Starmina, catre Neo Bacchus, a societate parte din grupul chinez Red Gate.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.