Prima paginaArii de practicaAchizitii publiceContracte de lucrari publice

Contracte de lucrari publice

Contractele de lucrari publice incheiate intre operatorii economici si autoritatile publice contractante impun ca acestea sa fie redactate si revizuite de catre un avocat specializat in constructii, care cunoaste si intelege regulile aplicabile lucrarilor publice.

Timpul inseamna bani, iar avocatii nostri specializati in redactarea si revizuirea contractelor de lucrari publice si-au dedicat ani de experienta in asistarea clientilor, operatori economici si a autoritatilor publice contractante in diverse proiecte de executie de lucrari publice cu solutii de eficienta economica. Am acordat asistenta juridica operatorilor economici incepand cu faza premergatoare incheierii contractului de lucrari publice si am colectat informatiile necesare inclusiv cele de proiectare astfel incat contractul sa fie incheiat la o rata profitabila.

Contractele de lucrari publice trebuie sa fie redactate de catre specialisti datorita complexitatii serviciilor prestate prin contract si riscului ivirii unor circumstante neprevazute in timpul executarii lucrarilor. Contractele FIDIC sunt o parte importanta a contractelor de achizitii publice de executie lucrari, fiind puncte de referinta pentru majoritatea contractelor de achizitii. Contractele FIDIC trebuie adaptate pentru a corespunde situatiilor din sectorul achizitiilor publice, in functie de specificul proiectului. Aceste standarde trebuie sa fie adaptate la reglementarile din Romania.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Am oferit consultanta juridica unei mari companii romanesti din domeniul constructiilor cu privire la implementarea unui proiect de achizitii publice pentru dezvoltarea unui centru de gestionare a deseurilor in conformitate cu standardul Red FIDIC, cu o valoare totala de 73.000.000 de Euro. Asistenta noastra juridica a fost cu privire la transmiterea de revendicari potrivit contractelor standard FIDIC, privind prelungirea duratei contractului si costurile suplimentare aferente, consultanta si reprezentare juridica pe parcursul procedurilor preliminare de solutionare a litigiilor, consultanta cu privire la conditiile de executare a obligatiilor de buna executie.
  • Am acordat asistenta juridica unei companii spaniole cu renume in domeniul constructiilor, care activeaza in peste 10 tari din lume, in legatura cu dezvoltarea unui proiect de executari lucrari publice pentru renovarea si extinderea retelei de alimentare cu apa a unui oras din Romania de dimensiuni medii.
  • Am acordat asistenta juridica societatii TEDAGUA, o companie de renume si unul dintre liderii la nivel mondial in proiectarea, construirea, exploatarea, intretinerea si ingineria instalatiilor de desalinizare, sistemelor de producere a apei potabile din apele salcii si a instalatiilor de reciclare a apei din canalizari, in legatura cu dezvoltarea mai multor proiecte pentru lucrarile de constructie a retelelor de distributie a apei si a canalizarilor in mai multe orase de dimensiuni medii si mari din Romania.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.