Prima paginaArii de practicaDrept imobiliarDezvoltari imobiliare

Dezvoltari imobiliare

Practica noastra de dezvoltare imobiliara reprezinta, in completarea practicii de investitii, nucleul atentiei grupului imobiliar.

Va punem la dispozitie experienta noastra ampla in ceea ce priveste asistenta cu privire la toate tipurile de dezvoltare imobiliara, precum: complexe rezidentiale, cladiri de birouri, centre comerciale, parcuri de afaceri, proiecte de agrement, situri industriale si, mai mult decat atat, oferim suport juridic cu referire la proiecte mixte de regenerare urbana.

Asistenta noastra vizeaza toate problemele juridice ce survin in contextul securizarii siturilor de dezvoltare ce prezinta dificultati, cuprinzand si structurile de asociere in participatiune sau chestiunile de finantare ori constructii. Contribuim la initierea tuturor proiectelor de dezvoltare imobiliara prin intermediul simplificarii procesului de pre-inchiriere ori pre-vanzare a viitoarelor locatii catre potentiali locatari ori cumparatori.

Experienta noastra, alaturata cunostintelor aprofundate in ceea ce priveste industria, va vor oferi un avantaj semnificativ, raportandu-ne la competitori si la eficienta temporala ce va este necesara pentru a atinge succesul intr-o piata dinamica.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata companiei Bog’Art Residential, divizia de investii imobiliare a grupului Bog'Art, cu privire la achizitia a doua terenuri situate in zona de nord a Bucurestiului, achizitionate de la OMV Petrom S.A. cu scopul dezvoltarii unui complex rezidential de 130 de apartamente.
  • Asistenta juridica acordata companiei Cordia Residence (parte a Grupului Futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. situat in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi din Bucuresti.
  • Asistenta juridica acordata companiei London Partners, o platforma de investitii imobiliare, cu privire la achizitia unui lot cu o suprafata aproximativa de 29.000 mp, situat in zona Expozitiei.
  • Asistenta juridica acordata companiei Cordia Parcului, o subsidiara locala a Cordia International Ungaria cu privire la dezvoltarea primului proiect rezidential de tip casa inteligenta din Bucuresti.
  • Asistenta juridica acordata companiei Belvedere Residences UTR3 S.R.L., subsidiara locala a London Partners, in legătura cu un proiect rezidential multifazic dezvoltat intr-una din zonele cu cea mai rapida crestere din nordul Bucurestiului.
  • Asistenta juridica acordata Futureal Management, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Europa Centrala si de Est, cu privire la dezvoltarea proiectului rezidential Parcului 20, situat in zona Expozitiei, Sector 1, Bucuresti. Printre altele, echipa noastra s-a ocupat de toate drafturile de vanzare-cumparare pentru vanzarea unitatilor din acest proiect si a oferit asistenta juridica clientului pe tot parcursul operatiunii de vanzare.
  • Asistenta juridica acordata Catinvest, un important fond imobiliar francez, în legătură cu proprietățile imobiliare deținute în România, respectiv galeriile comerciale Orhideea și Esplanada, cât și Tomis Mall Constanța și Centrul Comercial Electroputere Craiova.
  • Asistenta juridica acordata Intercora Group, Alpha Real Estate Investment și Alpha Property Development, parte din Mitiska Belgium în legătură cu proprietățile imobiliare deținute în România, precum Centrul Comercial Pipera Plaza.
  • Asistenta juridica acordata uneia dintre cele mai importante societăți de dezvoltare imobiliară din România, parte dintr-un grup internațional, cu investiții în mai multe sectoare de piață, în valoare de peste un miliard de dolari, în legătură cu dezvoltarea în etape, respectiv vânzarea unuia dintre cele mai mari proiecte rezidențiale situate în partea de nord a Bucureștiului, inclusiv prin revizuirea și actualizarea, în mod regulat, a drafturilor de vânzare și cumpărare cu privire la proiect.
  • Asistenta juridica acordata Hagag Development Europe, parte a Grupului Hagag din Israel, în ceea ce privește dezvoltarea, închirierea și / sau vânzarea unui proiect rezidențial - comercial situat în partea centrală a Bucureștiului și a unui proiect rezidențial de lux situat în partea nordică a Bucureștiului.

 

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.