Prima paginaOportunitati de business in romania : prezentarea generala a pietei

Oportunitati de Business in Romania : Prezentarea Generala a Pietei

Tara noastra s-a bucurat de o crestere considerabila in ultimii ani, iar investitorii, atat in tara cat si in strainatate, descopera faptul ca Romania este unul dintre cele mai atractive locuri din Europa pentru a construi afaceri. De la sectorul de IT local, prosper si important la nivel mondial, pana la boom-ul din domeniul imobiliar, oportunitatile de afaceri sunt nenumarate pentru aceia care cauta cea mai buna rata de profitabilitate.

Riscul de a redacta un document actualizat anual despre conditiile economice din Romania - sau pe orice piata - este faptul ca aceste conditii nu pot varia mult de la an la an, ceea ce ar putea fi cazul Romaniei. Totusi, aceasta este o situatie pe care o vom aborda cu placere, deoarece, dupa cum veti observa in urma analizei prezentarii privind piata din Romania, conditiile din Romania continua sa se imbunatateasca. In timp ce in 2018, Romania a avut o crestere a PIB-ului de 4.1.%, in 2019 se prognozeaza o crestere de 4%. Aceasta inseamna ca, in sectoarele pe care le discutam mai jos, Romania ramane o destinatie atractiva pentru investitii datorita pietei interne in continua crestere, precum si capacitatii sale de a furniza bunuri si servicii competitive in economia globala.

Desigur, fiind o societate de avocatura dedicata sprijinirii afacerilor si investitorilor in Romania, suntem incantati de aceste perspective. In timp ce cu totii suntem prea experimentati sa investim intr-o „afacere sigura" sau "de neratat", cu strategii de investitii prudente si cu asistenta juridica solida (aici putandu-va fi de ajutor), investitorii pot actiona cu un nivel de incredere care le permite sa fie linistiti.

Va invitam sa consultati Prezentarea privind piata de afaceri din Romania si prezentarea noastra. Avem convingerea ferma ca tara noastra si de asemenea firma noastra au multe de oferit pentru cei care doresc sa se alature proiectelor noastre din Romania. Va rog sa ma contactati pe mine sau pe oricare dintre talentatii mei colegi cu privire la orice intrebari pe care le aveti despre investitiile si desfasurarea oricaror activitati in Romania. Suntem aici pentru a va ajuta si asteptam cu nerabdare sa discutam cu dvs.
 

Silviu Stratulat

Managing Partner

Coordonator Drept Societar, Fuziuni si Achizitii

 

Citeste aici Prezentarea Generala a Pietei

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.