Prima paginaArii de practicaServicii financiareRestructurari financiare

Restructurari financiare

Unul din punctele forte ale echipei noastre este priceperea in a lucra pentru sau in cooperare cu companii aflate in dificultate, de multe ori alaturi de colegii nostri din echipa de litigii si insolventa. Avand in mod egal experienta alaturi de creditori sau debitori, echipa noastra a fost implicata in diverse proiecte in legatura cu companii care se confruntau cu dificultati financiare, contribuind in multe cazuri la evitarea unor insolvente iminente. Atunci cand lucram in astfel de proiecte, cautam sa gasim acea platforma comuna care permite tuturor partilor sa evite procesul de durata, si de multe ori imprevizibil, al procedurii insolventei.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistarea unei banci din Romania cu privire la restructurarea unui credit de peste 35 milioane de euro acordat unui dezvoltator imobiliar (inclusiv restructurari societare).
  • Asistarea unei banci din Romania cu capital greces cu privire la restructurarea unui credit de peste 80 milioane de euro acordat pentru finantarea unui dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din Bucuresti.
  • Asistarea unei companii din Grecia in cadrul unui proiect multi-jurisdictional de restructurea a unor datorii financiare de peste 200 milioane de euro.
  • Asistarea agentului cu privire la restructurarea multi-jurisdictionala a unui credit de peste 200 milioade de euro acordat unui grup de companii activ in industria auto.
  • Asistarea unui grup de 5 banci din Franta cu privire la restructurarea unui credit de peste 40 milioane de euro acordat unui grup de companii cu o importanta filiala in Romania.
  • Asistarea unei banci din Grecia cu privire la restructurarea unui credit de peste 300 de milioane de euro acordat unui grup de companii din industria metalurgica, avand o importanta filiala in Romania.
  • Asistarea unei banci din Grecia cu privire la restructurarea si ulterior punerea in executare a unor facilitati de credit de peste 50 milioane de euro acordate unor investitori imobiliari.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.