Prima paginaBiroul german

Biroul German

Biroul nostru german este format dintr-o echipa de vorbitori nativi de limba germana, cu experienta in arii de practica variate. Biroul este coordonat de specialisti seniori cu o bogata experienta profesionala in domeniile lor, atat in Germania, cat si in Romania.

Expertii nostri din cadrul biroului german

Avocatii nostri sunt instruiti sa ofere asistenta juridica in cadrul unor echipe internationale, dedicate proiectelor, avand un istoric in tranzactii transfrontaliere.

 

Ce oferim clientilor nostri germani?

Expertii nostri ofera asistenta juridica din perspectiva germana (atat la nivel lingvistic, cat si cultural).

 

Permiteti expertizei noastre juridice solide sa va insoteasca spre succes si luati legatura cu expertii nostri pentru a obtine servicii juridice exceptionale adaptate nevoilor dumneavoastra si in limba pe care o vorbiti!

Echipa noastra

Coordonatorul biroului german din cadrul firmei Stratulat Albulescu este Irina Petre, Partener si Coordonator al practicii de Energie si Resurse Naturale. Irina are origini austriece. Ea a practicat cativa ani avocatura in mai multe firme din Germania. Irina a urmat un program LLM la Universitatea Trier din statul Renania-Pfalz si este traducator autorizat de limba germana, recunoscut de institutul Goethe.

 

Corneliu Popa, Partener, este de asemenea membru al biroului german. Provenind dintr-o familie vorbitoare de limba germana, Corneliu a absolvit scoala germana din Bucuresti. El are o experienta de peste 20 de ani in firme internationale de avocatura si este increzator in acordarea de asistenta juridica clientilor nostri in limba germana.

Irina Petre

Irina Petre

PartnerPrin alaturarea echipei Stratulat Albulescu, Irina aduce experienta si abilitatile sale exceptionale clientilor noi, permitand in acelasi timp clientilor existenti sa beneficieze de o gama larga de consultanta juridica si de reprezentare pe care societatea o acorda.Vezi profil
Corneliu Popa

Corneliu Popa

PartnerCorneliu Popa este un reputat avocat, cu peste 20 de ani de experienta pe pietele juridice romanesti si germane. Corneliu este co-administrator al practicii de drept imobiliar, alaturi de Managing Partner-ul Silviu Stratulat.Vezi profil
.

Daca aveti nevoie de solutii juridice in cel mai scurt timp, biroul nostru german ofera asistenta juridica adaptata nevoilor dumneavoastra, chiar daca in cazul anumitor proiecte trebuie luate in considerare si aspecte ale altor sisteme juridice.

Cu o retea de avocatura de tip Best Friends, solida si de incredere, avocatii nostri actioneaza din ce in ce mai mult in jurisdictii complexe.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.