Prima paginaArii de practicaDreptul munciiIndemnizatii, remuneratii & beneficii pentru salariati

Indemnizatii, Remuneratii & Beneficii pentru salariati

Pachetele de compensatii oferite salariatilor cu functii de conducere privind angajarea, necesita asistenta noastra juridica incepand cu faza de conceptie a acestora pana la implementarea si punerea in aplicare a diferitelor planuri de optiuni de actiuni (stock option plans), planuri de stimulare pe termen lung si o gama variata de bonusuri sau alte aranjamente temporare sau permanente.

Societatea noastra lucreaza alaturi clienti cu privire la  toate beneficiile pachetului de compensatii si planurile de participare la profit, pentru directori si alt tip de personal, pentru a alinia aceste planuri cu strategia companiei si cadrul de reglementare.

Expertiza noastra in domeniul relatiilor de munca este compusa si din masuri de protejare a bunurilor esentiale ale afacerii clientilor nostri prin incheierea de clauze restrictive, aplicabile personalului dupa incetarea relatiilor de munca care sa protejeze interesele specifice ale companiei.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata Ipsos Interactive Services, o companie de cercetare si consultanta a pietei la nivel mondial, cu peste 1.200 de salariati angajati in birourile din Bucuresti si Brasov, in timpul negocierilor si pregatirii unor acte aditionale la conventiile restrictive incheiate cu personalul de top management (clauze de neconcurenta, nesolicitare, confidentialitate).
  • Asistenta juridica acordata filialei locale a unei companii daneze de servicii externalizate de IT in negocierea si redactarea acordurilor de incetare cu plati compensatorii incheiate cu directorii executivi ai companiei.
  • Asistenta juridica acordata societatii AEW Europe in timpul renegocierii conditiilor de munca pentru angajatii cheie din compania din Romania, inclusiv cu privire la conditiile de incetare si in redactarea actelor aditionale aferente la contractele de munca.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.