Prima paginaArii de practicaServicii financiareTranzactii cu portofolii de credite neperformante

Tranzactii cu portofolii de credite neperformante

Terti investitori, precum si dezvoltatori initiali ai unor proiecte esuate, au beneficiat de ajutorul avocatilor nostri pentru a profita de oportunitatile oferite de piata de credite neperformante, reusind sa achizitioneze sau sa revitalizeze proiecte care, altfel, ar fi fost doar pierderi. Avem cunostintele, creativitatea si energia de a ne implica si a duce la bun sfarsit astfel de proiecte.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistarea clientului, un grup de companii in valoare de mai multe miliarde de euro, detinut de o familie din Grecia, cu privire la structurarea, negocierea si implementarea uneia dintre cele mai mari achizitii de portofolii de credite comerciale garantate cu ipoteci imobiliare (in valoare de mai multe sute de milioane de euro), urmata de negocierea si implementarea mai multor vanzari catre terti sau tranzactii cu fostii debitori.
  • Asistarea unei banci din Romania cu privire la transferul unui portofoliu de credite neperformante catre o filiala din Dubai.
  • Asistarea unui important grup de companii din Grecia si Regatul Unit cu privire la realizarea unei analize due-diligence asupra unor creante neperformante de peste 200 milioane de euro rezultand din credite acordate unei companii din Romania de catre o banca locala.
  • Asistarea unei banci din Romania cu capital grecesc cu privire la transferul unui portofoliu de credite neperformante catre o filiala din strainatate.
  • Acordarea de asistenta juridica unei banci internationale care intentiona sa cumpere un portofoliu de credite neperformante de la o banca din Romania in vederea securitizarii.
  • Asistarea unui investitor din Luxembourg cu privire la achizitia unei creante de mare valoare detinuta de o banca cu capital italian asupra unei companii aflate in insolventa.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.