Prima paginaArii de practicaDrept societar & comercialContracte comerciale

Contracte comerciale

Echipa noastra dedicata de avocati specializati in Contracte Comerciale este aici sa va ofere asistenta juridica necesara in fiecare faza a procesului de contractare astfel incat toate cerintele si nevoile afacerii dumneavoastra sa fie indeplinite. Cu o abordare orientata catre fiecare industrie specifica, o cunoastere amanuntita a diverselor sectoare de afaceri si scopul de a proteja interesele clientilor nostri, avocatii nostri ofera in mod constant asistenta juridica cu privire la intreaga paleta de contract comerciale, inclusiv contracte de agentie, franciza.

Oferim servicii de asistenta juridica in legatura cu redactarea, negocierea, implementarea si interpretarea oricarui tip de contract, inclusiv cu privire la incetarea relatiilor comerciale. Suntem intotdeauna pregatiti sa furnizam clientilor nostri sprijinul juridic necesar pe durata negocierilor generate de astfel de incetari ale contractelor si relatiilor comerciale.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata World Class Romania in legatura cu redactarea si implementarea modelelor de contracte utilizate cu clientii lor persoane juridice si abonati persoane fizice.
  • Asistenta juridica acordata British American Tobacco in legatura cu redactarea si negocierea diverselor contracte cu furnizorii de echipamente solutii personalizate de hardware & software.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.