Prima paginaArii de practicaDrept imobiliarUrbanism & amenajare teritoriala

Urbanism & Amenajare teritoriala

Practica noastra solutioneaza intregul spectru al problemelor ce pot fi intalnite in urbanism si amenajare teritoriala, precum si pe parcursul folosintei terenurilor.

De la aspecte care trateaza conversia folosintei unui teren la asistenta in obtinerea PUZ, PUD sau a autorizatiei de construire, ii ajutam pe investitori, pe dezvoltatori sau pe ocupanti sa navigheze in complexitatea sistemului de urbanism si amenajare.

Lucram indeaproape cu consultanti de specialitate, precum inspectorii sau managerii de proiect, pentru a putea oferi clientilor nostri un serviciu corespunzator si complet.

Experienta noastra cuprinde toate tipurile de proiecte de dezvoltare imobiliara, inclusiv dezvoltare cu scop mixt si dezvoltarile rezidentiale, birouri, propuneri de vanzare pentru comert cu amanuntul si pentru agrement, precum si proiecte logistice la scara larga.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Consultanță juridică curentă acordată Futureal Management, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari și investitori din Europa Centrală și de Est, în legătură cu aspecte specifice în faza de autorizare a proiectului rezidențial Parcului 20 situat în zona Expoziției, Sector 1, București.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.