Prima paginaArii de practicaServicii financiareFinantarea autoritatilor publice

Finantarea autoritatilor publice

Am fost implicati, de asemenea, in proiecte cu fonduri suverane si finantari municipale.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Analiza due-diligence pentru una din cele mai importante banci din Romania cu privire la eventualele riscuri cu privire la garantarea unui credit cu creante rezultand din contracte de lucrari publice (infrastructura de telecomunicatii) acordate de municipalitate unei companii private.
  • Realizarea unei analize due-diligence pentru una din cele mai mari banci din Romania cu privire la posibila finantare a unei achizitii de 200 apartamente de catre o autoritate publica locala.
  • Analiza due-diligence pentru o banca din Romania cu privire la eventualele riscuri cu privire la garantarea unui credit cu bilete la ordin emise de catre o autoritate publica locala.
  • Asistarea uneia din cele mai mari banci din Germania cu privire la cesiunea unor creante de peste 80 milioane de euro rezultand in credite acordate mai multor autoritati publice locale din Romania.
  • Asistarea uneia din cele mai mari banci din Germania cu privire la regimul juridic al obligatiunilor suverane emise de Romania.
  • Analiza due-diligence pentru una din cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania cu privire la eventualele riscuri legate de finantarea dezvoltarii unei infrastrcturi subterane de telecomunicatii pentru o autoritate publica locala.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.