Prima paginaArii de practicaSolutionarea litigiilorLitigii de dreptul muncii

Litigii de dreptul muncii

Echipa noastra de litigii specializata in dreptul muncii are capacitatea si expertiza necesara pentru a proteja drepturile clientilor in perioada de negociere a contractelor, in actiunile si disputele colective si individuale. Construim strategii originale de solutionare a litigiilor, incercand sa gasim solutiile cele mai potrivite in litigii pentru clienti nostri sau cautam metode alternative de solutionare a disputelor.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare unui producator si distribuitor cunoscut de vinuri, in litigii avand ca obiect contestatiile la deciziile de concediere, plata drepturilor salariale, reintegrarea si plata unor sporuri.
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare liderului local din industria wellness in litigiile nascute din conflicte la locul de munca, in contestatiile impotriva deciziilor de concediere si plata unor drepturi salariale.
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare celui mai important prestator mondial de servicii medicale de dializa si cel mai mare furnizor de servicii medicale, in diverse litigii nascute din diferentele de la locul de munca privind contestatiile impotriva deciziilor de sanctionare disciplinara.
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare unei companii internationale cunoscuta in domeniul transportului de marfuri, care opereaza in mai mult de 4 tari, in litigiile nascute din diferente de la locul de munca initiate de sindicatul salariatilor cu privire la plata indemnizatiilor de delgare si cu privire la unele plati salariale.
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare filialei romanesti a unui cunoscut grup german care desfasoara activitate de comert cu amanuntul si cu ridicata si de transport in procesul de restructurare aferenta anilor 2016-2017 si am consiliat in legatura cu diverse probleme legate de relatiile de munca. In plus, am oferit servicii juridice in legatura cu litigiile de munca si solutionarea disputelor.
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare filialei locale a unei companii farmaceutice internationale avand numeroase procese de munca initiate de unul dintre managerii de top privind pretentiile acestora privind anumite drepturi salariale.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.