Prima paginaArii de practicaDrept imobiliarFinantari de proiecte imobiliare

Finantari de proiecte imobiliare

Indiferent daca este vorba de achizitii substantiale de portofoliu si de refinantare a unor active singulare sau daca avem ca obiect volume mari de tranzactii, grupul nostru multidisciplinar de profesionisti cu experienta, au cazuistica dovedita cu privire la oferirea de plus valoare pentru ambele parti, debitori si creditori.

Echipa noastra este alcatuita din avocati cu experienta deopotriva in aspecte financiare  si imobiliare, si este capabila de a oferi un serviciu complet, solutionand complicatiile tranzactiilor mici si mari observate in domeniul imobiliar.

Avem experienta in finantarea tuturor tipurilor de active imobiliare, osciland de la birouri importante, comert cu amanuntul si dezvoltari rezidentiale pana la proprietati detinute de catre institutii ori proiecte rezidentiale marcante.

Suntem extrem de familiarizati cu variatele structuri de proprietate si de gestionare utilizate in mod recurent si cu impactul acestora asupra finantarii, asupra valorii activelor, realizarii si executarii.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Consultanță juridică acordată unei bănci austriece în legătură cu facilități de creditare de peste 22 milioane de euro pentru dezvoltarea unei fabrici de aluminiu în vestul României.
  • Consultanță pentru una dintre cele mai mari bănci din România în legătură cu facilități de creditare de peste 24 milioane de euro pentru dezvoltarea unor unități de depozitare frigorifică de ultimă oră.
  • Consultanță juridică acordată unei bănci austriece în legătură cu facilități de creditare de peste 40 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui parc logistic din apropierea Bucureștiului.
  • Consultanță juridică pentru una dintre cele mai mari bănci din România în legătură cu facilități de creditare de 5,7 milioane de euro pentru dezvoltarea unui parc eolien în România.
  • Consultanță juridică pentru una dintre cele mai mari bănci din România în legătură cu facilitățile de creditare propuse în vederea dezvoltării unei importante rețele de magazine de proximitate.
  • Raport juridic efectuat pentru una dintre cele mai mari bănci din România care urmărește identificarea potențialelor riscuri în legătură cu finanțarea achiziționării de către o municipalitate a 200 de apartamente.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.