Prima paginaArii de practicaSolutionarea litigiilorLitigii imobiliare

Litigii imobiliare

Echipa noastra de dispute imobiliare apartine grupului nostru reputat de consultanta in litigii de natura imobiliara.

Avem o experienta extinsa in solutionarea litigiilor si disputelor arbitrale cuprinzand toate problemele imobiliare precum autorizarea, litigii de planificare zonala cu autoritatile, interpretarea juridica a documentelor de proprietate, litigii cu diversi antreprenori si cu privire la incetarea contractelor.

Indiferent daca este in discutie o proprietate a unei institutii, o banca ori o alta institutie financiara, un practician in insolventa sau un consultant de specialitate, echipa noastra reprezinta alegerea potrivita pentru a va consilia cu privire la cerintele specifice pe care le invederati.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Am asistat cu succes retailerul de echipamente sportive Hervis Sports & Fashion S.R.L. obtinand o decizie fara precedent, emisa de catre Tribunalul Specializat Cluj, respectiv amanarea obligatiei de plata pentru o parte din chiria aferenta spatiilor comerciale din cadrul centrului comercial Vivo din Cluj, detinut de grupul imobiliar Immofinanz.
  • Am asistat clientul in cadrul unui proces de expropriere, pentru a ne asigura ca acesta, un dezvoltator imobiliar, primeste o compensatie justa pentru toate aspectele exproprierii. Echipa noastra de avocati a contestat o decizie de expropriere, obtinand o compensatie cu o valoarea mai mare decat cea initial oferita si a evaluat justetea compensatiei pusa initial la dispozitie clientului.
  • Am asistat liderul in industria de fitness in ceea ce priveste un litigiu care implica functionarea si inchirierea portofoliului lor de gestionare a activelor compuse din malluri situate in Brasov, in calitate de consilier in probleme juridice.
  • Am asistat o societate de investitii, parte a unui grup international, cu privire la litigii si probleme de insolventa care implica functionarea si inchirierea portofoliului lor de gestionare a activelor compuse din malluri situate in mai multe judete, in calitate de consilier in probleme juridice.
  • Am asistat o companie de constructii de top din Bucuresti intr-un litigiu privind probleme contractuale din contracte FIDIC, care decurg dintr-un acord de constructie incheiat cu o autoritate publica locala, in urma unei proceduri de achizitii publice, in calitate de consilier in probleme juridice.
  • Asistarea unei companii lider, cu privire la proprietatile rezidentiale din Bucuresti, inaintea instantelor de justitie din Romania impotriva Primariei Municipiului Bucuresti, pentru a modifica planificarea urbana a zonelor protejate, in scopul asigurarii protectiei dreptului de proprietate asupra unui imobil de aproximativ 4.200 m. p.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.