Prima paginaArii de practicaServicii financiareFintech

Fintech

Serviciile financiare bazate pe inalta tehnologie au devenit din ce in ce mai prezente in Romania, contribuind la cresterea sectorului de vanzari online si producand un soc in modul traditional de furnizare a serviciilor financiare.

Observam, cu deosebita satisfactie, ca aceste tendinte profita de resursele generoase ale Romaniei in sectorul de IT & C.

Avocatii nostri au fost implicati in crearea si ulterior in investitiile efectuate de unul din cele mai importante fonduri de venture capital axat pe companii de tehnologie. Experienta in acest nou sector de interes ne-a permis sa acordam asistenta juridica, in mod regulat, unor institutii financiare in legatura cu diverse proiecte bazate pe tehnologie.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistarea unui important investitor din Elvetia in achitia primului emitent de moneda electronica din Romania, precum si in legatura cu diverse alte chestiuni de reglementare financiara.
  • Asistarea unui investitor cu privire la un potential proiect de infiintare a unui emitent de moneda electronica axat pe controlul parintilor asupra cheltuielilor efectuate de copiii minori.
  • Asistarea unei banci internationale cu privire la regimul juridic al serviciilor de plati.
  • Asistarea unei banci internationale cu privire al programul de emitere de carti de credit pentru unul din gigantii IT.
  • Asistarea unui din emitentii de carduri cu privire la regimul juridic al serviciilor de plati.
  • Asistare fondului de venture capital GapMinder cu privire la investitia in valoare de 600.000 de euro in FintechOS, companie de tehnologie activa in domeniul inteligentei artificiale.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.