Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Adriana Stoica

Associate

Adriana Stoica are o experienta profesionala de peste 2 ani la una dintre cele importante case de avocatura din Romania, fiind in prezent colaborator in cadrul echipei de Drept Imobiliar.

Ea a acordat asistenta juridica in legatura cu o arie larga de aspecte de drept imobiliar, inclusiv achizitia si dezvoltarea imobiliara, audit juridic, redactarea si negocierea diverselor tipuri de contracte in domeniul imobiliar.

Adriana are experienta intr-o gama larga de proiecte imobiliare, inclusiv in ceea ce priveste proiectele de birouri, retail, logistice si rezidentiale. Expertiza sa include aspecte de urbanism si de autorizare a proiectelor imobiliare complexe.

De asemenea, Adriana a asistat clienti in legatura cu achizitia si dezvoltare unor parcuri fotovoltaice si eoliene de mari dimensiuni.

Este membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania din 2018.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza

 

EDUCATIE

2020 – Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor

2018 - Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

 

PROIECTE

  • A acordat asistenta juridica unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale si  logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est in tranzacția privind achizitionarea unui parc logistic format din noua cladiri logistice cu o suprafata inchiriabila de 78.000 m.p., situat pe autostrada A1, kilometrul 13, valoarea tranzactiei ridicadu-se la 40 de milioane de euro.
  • A acordat asistenta juridica unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari in domeniul rezidential privind auditul juridic extensiv si achizitionarea unui teren de aproximativ 19.000 m.p. in vederea dezvoltarii unui proiect rezidential in Iasi.
  • A acordat asistenta juridica in vederea vanzarii unei importante cladiri monument istoric situate pe Bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti.
  • A acordat asistenta juridica privind auditul juridic extensiv in vederea achizitionarii de catre client a unor terenuri forestiere avand o suprafata de peste 900 ha.
  • A acordat asistenta juridica unui important investitor imobiliar privind auditul juridic extensiv si achizitionarea unei proprietati imobiliare cu patrimoniu istoric din Timisoara, in vederea  dezvoltarii unui proiect mixt, care va cuprinde cladiri rezidentiale si de birouri.
  • A acordat asistenta juridica unei organizatii internationale in vederea auditului juridic a legislatiei din Romania in domeniul achizionarii de terenuri de catre autoritatile publice.
  • A acordat asistenta juridica unui important retailer din Romania privind auditul juridic extensiv si inchirierea unor spatii logistice in perimetrul unui parc industrial.
  • A acordat asistenta juridica celui mai mare dezvoltator de cladiri de birouri din Romania, cu activitate si in domeniul parcurilor logistice, privind auditul juridic si achizitionarea a jumatate dintr-un proiect mixt, preponderent industrial si logistic, care se va dezvolta pe o suprafata de aproximativ 100 ha in zona Constanta.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.