Prima paginaSectoare principaleDivertismentPublicitate

Publicitate

SAA are experienta semnificativa cu privire la aspectele legale din materia publicitatii. De la oferirea de suport juridic in legatura cu campaniile promotionale, pana la gestionarea aspectelor complexe de proprietate intelectuala si reprezentarea clientilor in fata organismelor independente  (Consiliul Roman de Publicitate), avocatii nostri calificati ofera asistenta juridica cu privire la numeroase aspecte din domeniul dreptului publicitatii, precum si reprezentare a unor jucatori importanti pe piata, inclusiv agentii de publicitate si PR, entitati in domeniul televiziunii, radio, entitati ce produc ad-uri online, precum si deținători de spatii de publicitate si printare.

SAA este de asemenea unicul membru din GALA (Global Advertising Lawyers Alliance), cu sediul in New York si incluzand societati de avocatura in domeniul publicitatii la nivel mondial. 

 

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica pentru unul din cei mai importanti jucatori in industria autovehiculelor cu privire la aspecte legate de conduita companiei in organizarea campaniilor promotionale.
  • Revizuirea Termenilor si conditiilor pentru campaniile in Romania a unei societati de servicii fiscale, cu privire la organizarea campaniilor promotionale, aspecte fiscale si financiare, protectia datelor cu caracter personal, prevederi in materia publicitatii si drept civil.
  • Societatea noastra a oferit Mullen Lowe Romania asistenta juridica cu privire la numeroase aspecte, incluzand revizuirea si negocierea contractelor comercial, protectia datelor cu caracter personal, protectia dreptului de autor si aspecte legate de marci.  
  • Am oferit asistenta juridica catre Luxury Adviser Group in numeroase aspecte legate de marca grupului, respectiv consiliere juridica, asistenta si reprezentare in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cu privire la procedurile de opozitie.
Alte subarii de practica
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.