Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Alina Virlan

Associate

Alina Virlan este un tanar avocat al echipei noastre de Drept Imobiliar, pretuind drept principale valori respectul, increderea si perseverenta.

Inainte de a se alatura echipei noastre, Alina si-a format o baza de cunostinte in domeniul dreptului imobiliar si al dreptului comercial, dar si in sfera litigiilor si a finantarilor nerambursabile, atat prin activitatea prestata in calitate de avocat, cat si cu ocazia stagiilor de practica efectuate in timpul studentiei. Experienta incipienta multidisciplinara a contribuit la dorinta Alinei de a acorda o atentie deosebita unei arii de practica in totalitatea ei, aceea fiind cea de Drept imobiliar.

Alina a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, promotia 2017, precum si Colegiul juridic franco-roman de studii europene, Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne, promotia 2016. Totodata ea este si absolventa cursului de Master programul Dreptul afacerilor din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana - Engleza - Franceza - Spaniola

 

EDUCATIE

2018 – Master in Dreptul Afacerilor (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

2017 – Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

2016 - Licentiat in Drept (LL.B.)

Colegiul juridic Franco-Roman de studii europene, Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne

Proiecte recente

SIBS
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica SIBS, un important procesator de plati activ pe pietele din Europa si Africa, cu privire la achizitia companiilor Wirecard in Romania, si anume Wirecard Romania (anterior Provus Service Provider), Romcard si Supercard Solutions & Services. In acelasi timp, SIBS a achizitionat si sucursala infiintata de Wirecard Romania in Republica Moldova.

Stratulat Albulescu a fost principalul consultant juridic al SIBS in cadrul tranzactiei si a lucrat impreuna cu firme de avocatura de top din Germania si Republica Moldova referitor la aspecte juridice specifice acestor jurisdictii.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Counsel Octav Stan. Alaturi de Partenerii Andrei Albulescu, Ana Kusak si Corneliu Popa, echipa a inclus si urmatorii avocati: Counsel Adriana Dobre, Managing Associates Anca Ulea, Tudor Ciambur, George Chiocaru si Andrei Balus, Senior Associates Sandra Frunzulica, Elena Stan si Ana Nacea, precum si Associates Ruxandra Ene, Madalina Spataru, Sergiu Dima, Bogdan Florea, Roxana Ioncu, Alina Virlan, Bogdan Ionita, Alexandru Gojnea si Alina Stanciu.  

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.