Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Alina Virlan

Associate

Alina Virlan este un tanar avocat al echipei noastre de Drept Imobiliar, pretuind drept principale valori respectul, increderea si perseverenta.

Inainte de a se alatura echipei noastre, Alina si-a format o baza de cunostinte in domeniul dreptului imobiliar si al dreptului comercial, dar si in sfera litigiilor si a finantarilor nerambursabile, atat prin activitatea prestata in calitate de avocat, cat si cu ocazia stagiilor de practica efectuate in timpul studentiei. Experienta incipienta multidisciplinara a contribuit la dorinta Alinei de a acorda o atentie deosebita unei arii de practica in totalitatea ei, aceea fiind cea de Drept imobiliar.

Alina a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, promotia 2017, precum si Colegiul juridic franco-roman de studii europene, Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne, promotia 2016. Totodata ea este si absolventa cursului de Master programul Dreptul afacerilor din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana - Engleza - Franceza - Spaniola

 

EDUCATIE

2018 – Master in Dreptul Afacerilor (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

2017 – Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

2016 - Licentiat in Drept (LL.B.)

Colegiul juridic Franco-Roman de studii europene, Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA:

  • A acordat asistenta juridica Element Group cu privire la achizitia unui teren de 2.7 hectare la intrare in Pitesti.
  • A acordat asistenta juridica SIBS cu privire la achizitia companiilor Wirecard in Romania, si anume Wirecard Romania (anterior Provus Service Provider), Romcard si Supercard Solutions & Services.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.