Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Amanda Georgiana Csaki

Associate

Amanda s-a alaturat echipei Stratulat Albulescu in septembrie 2020, fiind in prezent avocat colaborator in cadrul departamentului de drept comercial si societar/ fuziuni si achizitii.

Anterior Amanda a colaborat cu o reputata casa de avocatura din Bucuresti, fiind implicata in proiecte complexe de drept comercial si societar, drept fiscal, dreptul concurentei si proceduri de insolventa.

Amanda a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, absolvind in cadrul acestei facultati si programul de masterat “Stiinte penale”.

Pe parcursul studiilor, Amanda a efectuat numeroase stagii de practica, printre care si un internship in cadrul casei de avocatura “Martin, Lord & Osman P.A.” din New Hampshire, Statele Unite ale Americii, stagiu de practica care a avut un impact semnificativ in alegerea carierei de avocat.

Amanda este membra a Baroului Bucuresti din februarie 2020.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza – Franceza

 

EDUCATIE

2020 – Master “Stiinte Penale” (LL.M.)

Facultatea de Drept – Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

2019 - Licentiata in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept – Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA:

  • A acordat asistenta juridica grupului Indotek cu privire la achizitia cladirii One Victoriei Center.
  • A acordat asistenta juridica fondului de investitii GapMinder cu privire la runda de finantare de tip Seed in valoare de 3 milioane de euro in Cyscale.
  • A acordat asistenta juridica fondului de private equity Resource Partners cu privire la vanzarea World Class, lider incontestabil in industria fitnessului din Romania, catre African Industries Group.
  • A acordat asistenta juridica fondatorilor companiei Metagame Studios cu privire la vanzarea pachetului de actiuni catre Fortis, un important dezvoltator si publisher de jocuri video international.
  • A acordat asistenta juridica companiei Global Resolution Experts (GRX) cu privire la vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre Bittnet Systems.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.