Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Bogdan Florea

Associate

Bogdan face parte din departamentul nostru de Dreptul Muncii. El este un tanar avocat, dinamic, responsabil si usor adaptabil, cu puternice aptitudini interpersonale si de comunicare. El are o atentie sporita la detalii, reusind sa analizeze diversele probleme intr-o maniera limpede si sa ia deciziile potrivite in orice circumstante.

Bogdan acorda asistenta juridica clientilor cu privire la numeroase aspecte de dreptul muncii importante, atat din Romania, cat si din strainatate. El este un avocat experimentat, care se ocupa de regula cu redactarea diverselor tipuri de documente juridice: contracte individuale de munca, acte aditionale, regulamente interne, politici interne, decizii de incetare, etc. De asemenea, Bogdan a fost implicat si in proiecte complexe si sensibile de dreptul muncii, precum concedieri pe motive disciplinare, restructurari, proceduri de desfiintare de posturi.

Bogdan a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (2013-2017), fiind totodata absolvent al programului de master „Cariera Judiciara” din cadrul aceleiasi facultati.

De asemenea, Bogdan a urmat si absolvit cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Paris Pantheon - Sorbonne (2013-2016), absolvind in cadrul acestei facultati si programul de master „Drept European al Afacerilor” (2016 – 2017).

Pe parcursul traseului sau academic Bogdan a efectuat mai multe stagii de practica juridica in cadrul unor societati de avocatura nationale sau internationale (inclusiv Stratulat Albulescu in anul 2016), pe durata carora, predominant, a activat in urmatoarele arii de practica: litigii, dreptul muncii, proprietate intelectuala.

In anul 2015, fiind parte a programului ERASMUS, Bogdan a studiat timp de 6 luni in Franta, la Universitatea Aix- Marseille III.

Bogdan este membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania din 2018.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Franceza – Engleza

 

EDUCATIE

2019 – Master in Dreptul Muncii, Relatii de munca si industriale

2018 – Master in Cariera Judiciara

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

2017 – Licentiat in Drept (LL.B)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

2017 – Master in Drept European al Afacerilor

Facultatea de Drept, Universitatea Paris Pantheon – Sorbonne

2016 – Licentiat in Drept 

Facultatea de Drept, Universitatea Paris Pantheon – Sorbonne

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA:

  • A acordat asistenta juridica fondului de private equity Motion Equity Partners cu privire la componenta romanească de dreptul muncii a investitiei sale in Educastream.
  • A acordat asistenta juridica SIBS, din punct de vedere al dreptului muncii, cu privire la achizitia companiilor Wirecard in Romania, si anume Wirecard Romania (anterior Provus Service Provider), Romcard si Supercard Solutions & Services.

 

 

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.