Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Bogdan Florea

Associate

Bogdan face parte din departamentul nostru de Dreptul Muncii. El este un tanar avocat, dinamic, responsabil si usor adaptabil, cu puternice aptitudini interpersonale si de comunicare. El are o atentie sporita la detalii, reusind sa analizeze diversele probleme intr-o maniera limpede si sa ia deciziile potrivite in orice circumstante.

Bogdan acorda asistenta juridica clientilor cu privire la numeroase aspecte de dreptul muncii importante, atat din Romania, cat si din strainatate. El este un avocat experimentat, care se ocupa de regula cu redactarea diverselor tipuri de documente juridice: contracte individuale de munca, acte aditionale, regulamente interne, politici interne, decizii de incetare, etc. De asemenea, Bogdan a fost implicat si in proiecte complexe si sensibile de dreptul muncii, precum concedieri pe motive disciplinare, restructurari, proceduri de desfiintare de posturi.

Bogdan a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (2013-2017), fiind totodata absolvent al programului de master „Cariera Judiciara” din cadrul aceleiasi facultati.

De asemenea, Bogdan a urmat si absolvit cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Paris Pantheon - Sorbonne (2013-2016), absolvind in cadrul acestei facultati si programul de master „Drept European al Afacerilor” (2016 – 2017).

Pe parcursul traseului sau academic Bogdan a efectuat mai multe stagii de practica juridica in cadrul unor societati de avocatura nationale sau internationale (inclusiv Stratulat Albulescu in anul 2016), pe durata carora, predominant, a activat in urmatoarele arii de practica: litigii, dreptul muncii, proprietate intelectuala.

In anul 2015, fiind parte a programului ERASMUS, Bogdan a studiat timp de 6 luni in Franta, la Universitatea Aix- Marseille III.

Bogdan este membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania din 2018.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Franceza – Engleza

 

EDUCATIE

2019 – Master in Dreptul Muncii, Relatii de munca si industriale

2018 – Master in Cariera Judiciara

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

2017 – Licentiat in Drept (LL.B)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

2017 – Master in Drept European al Afacerilor

Facultatea de Drept, Universitatea Paris Pantheon – Sorbonne

2016 – Licentiat in Drept 

Facultatea de Drept, Universitatea Paris Pantheon – Sorbonne

 

 

Proiecte recente

SIBS
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica SIBS, un important procesator de plati activ pe pietele din Europa si Africa, cu privire la achizitia companiilor Wirecard in Romania, si anume Wirecard Romania (anterior Provus Service Provider), Romcard si Supercard Solutions & Services. In acelasi timp, SIBS a achizitionat si sucursala infiintata de Wirecard Romania in Republica Moldova.

Stratulat Albulescu a fost principalul consultant juridic al SIBS in cadrul tranzactiei si a lucrat impreuna cu firme de avocatura de top din Germania si Republica Moldova referitor la aspecte juridice specifice acestor jurisdictii.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Counsel Octav Stan. Alaturi de Partenerii Andrei Albulescu, Ana Kusak si Corneliu Popa, echipa a inclus si urmatorii avocati: Counsel Adriana Dobre, Managing Associates Anca Ulea, Tudor Ciambur, George Chiocaru si Andrei Balus, Senior Associates Sandra Frunzulica, Elena Stan si Ana Nacea, precum si Associates Ruxandra Ene, Madalina Spataru, Sergiu Dima, Bogdan Florea, Roxana Ioncu, Alina Virlan, Bogdan Ionita, Alexandru Gojnea si Alina Stanciu.  

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.