Prima paginaArticoleChambers europe a nominalizat-o pe daiana assoum finalista pentru premiile diversitate & incluziune 2019

Chambers Europe a nominalizat-o pe Daiana Assoum finalista pentru premiile Diversitate & Incluziune 2019

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a fost reprezentata la Premiile Chambers Diversitate & Incluziune: Europa 2019 de Daiana Assoum, avocat colaborator. Daiana este singurul avocat din Romania selectionat la premiile Diversitate & Incluziune Europa din 2019, pentru categoria Viitori Lideri: Avocatul anului - Minoritati, un premiu acordat avocatilor colaboratori si avocatilor seniori care isi dovedesc angajamentul fata de minoritati, diversitate si includere. Ceremonia de premiere a avut loc pe data de 1 octombrie 2019 la Amsterdam.

Daiana este membra a echipei noastre din anul 2016, fiind cea mai tanara avocata care s-a alaturat firmei noastre, dupa ce a devenit si cea mai tanara membra a Baroului Bucuresti in urma promovarii examenului de intrare in barou. Ea este, fara indoiala, un membru valoros al echipei noastre. Pe langa originile sale multiculturale, Daiana vorbeste fluent mai multe limbi straine, precum engleza, spaniola, araba si franceza, absolvind unul dintre cele mai prestigioase licee din Bucuresti si din Romania, Lycée Français Anna de Noailles. Fiind nascuta intr-o familie multiculturala (mama ei fiind romanca, iar tatal ei fiind libanez, dar si cetatean american) si, totodata, fiind musulmana intr-o tara majoritar crestina, Daiana nu numai ca valorizează toate diferentele culturale, dar promoveaza si valoarea diversitatii in cadrul firmei dar si in afara ei.

Potrivit Chambers & Partners, cunoscutul editor juridic din Marea Britanie, premiile Diversitate & Incluziune sarbatoresc atat firme de avocatura, cat si avocatii care promoveaza avansarea diversitatii si incluziunii in intreaga Europa. Avand in vedere clientii care solicita din ce in ce mai des sa vada imbunatatiri in planul diversitatii si al incluziunii din partea firmelor de avocatura, premiile Chambers 2019 Diversitate & Incluziune ofera oportunitatea firmelor de avocatura de a demonstra munca si succesul pe care le aduc la schimbarea cadranului de incluziune. Premiile ofera, de asemenea, oportunitatea de a straluci in lumina reflectoarele, intruchipand adevarate modele de responsabilitatea sociala si pro bono.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.