Prima paginaArii de practicaProprietate intelectualaDreptul de autor & drepturile conexe

Dreptul de autor & Drepturile conexe

Avem experienta semnificativa in domeniul dreptului de autor, cu multi ani in care am oferit asistenta clientilor cu privire la aspecte in aceasta materie. Am oferit suport legal clientilor proveniti din industrii diversificate, de la tehnologie si telecom la artisti din industria muzicala, cinema si teatru, scriitori, fotografi si organisme afiliate. Am oferit de asemenea asistenta in relatia cu organismele de gestiune colectiva, institutii private si de state, precum si asociatii din industrie.

Echipa noastra ofera un set complet de servicii juridice in legatura cu dreptul de autor, inclusiv reprezentare in fata organismelor de gestiune colectiva, incalcarea dreptului de autor si asistenta impotriva pirateriei, asistenta contractuala si suport legal, litigii si executare.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Societatea noastra a oferit asistenta juridica si reprezentare catre UPC Romania in materii complexe privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu privire la implementarea unor noi mijloace media si servicii conexe, cum ar fi Video on Demand, nPVR (network Personal Video Recording).
  • Am oferit asistenta catre Agentia de Vise S.R.L. (una dintre cele mai cunoscute agentii din Romania), in numerioase aspecte de proprietate intelectuala, protectia dreptului de autor, redactarea si negocierea de contracte complexe pentru numerosi artisti romani din industria muzicii, filmului si teatrului.
  • Am oferita La Fantana asistenta juridica cu privire la riscurile din punctul de vedere al dreptului civil si penal implicand legislatia in materia incalcarii drepturilor asupra marcii, desenelor si brevetelor de inventie, cu privire la drepturile anterioare asupra brevetelor de inventie internationale si europene, marcile europene precum si desenele europene.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.