Prima paginaArii de practicaDrept societar & comercial

Drept Societar & Comercial

Ne plac si facem fata cu succes provocarilor si suntem alaturi de clientii nostri pas cu pas oferindu-le asistenta juridica necesara de la infiintarea companiei, la aspecte legate de structura societara si desfasurarea activitatii, pana la fuziuni, achizitii si preluari ale controlului. Puteti avea deplina incredere in noi ca scopul nostru este sa va protejam interesele si sa livram rezultatele asteptate intr-o maniera rapida si eficienta.

Intotdeauna vom cantari potentialele riscuri si vom evalua cu toata atentia fiecare situatie si particularitatile ei astfel incat sa obtinem cel mai rezultat posibil in situatia data pentru afacerea dumneavoastra. Avem o vasta experienta in creionarea si furnizarea unor structuri ale tranzactiilor potrivite si functionale pentru toate partile implicate care au menirea de a va asigura un drum cat mai scurt si rapid catre finalizarea respectivei tranzactii.

 

Experienta Relevanta

  • Asistenta curenta pe care o acordam World Class Romania, liderul pe piata serviciilor de fitness din Romania, pe o gama extrem de larga si variata de aspecte de drept societar si guvernanta corporativa.
  • Asistenta acordata subsidiarei din Romania a British American Tobacco, una dintre cel mai importante companii mutinationale la nivel global, in legatura cu imbunatatirea sistemului de guvernanta corporativa.
  • Asistenta curenta pe care o acordam societatilor Cordia, parte din Grupul Futureal (un renumit dezvoltator de proiecte imobiliare rezidentiale) in legatura cu un spectru vast de aspecte de drept societar ce apar in activitatea de zi cu zi a societatilor in Romania.
  • Asistenta juridica curenta pe care o acordam Willis Towers Watson, lider mondial in domeniul consultantei, al brokerajului si al solutiilor de asigurare & reasigurare, in legatura cu o gama diversificata de chestiuni de drept societar in contextul activitatilor sale de afaceri desfasurate in Romania.
  • Asistenta juridica pe care o acordam in mod constant La Fantana, unul dintre liderii pietei romanesti de furnizare a solutiilor de aprovizionare cu apa pentru companii si segmentul rezidential, in legatura cu diverse chestiuni de drept societar.
  • Asistenta juridica pe care o acordam companiilor din portofoliul GapMinder in legatura cu diverse aspecte de drept societar ce apar in activitatile lor curente.
  • Asistenta juridica acordata World Class Romania in legatura cu redactarea si implementarea modelelor de contracte utilizate cu clientii lor persoane juridice si abonati persoane fizice.
  • Asistenta acordata British American Tobacco in legatura cu redactarea si negocierea diverselor contracte cu furnizorii de echipamente solutii personalizate de hardware & software.
  • Asistenta juridica curenta pe care o acordam La Fantana in legatura cu o gama foarte variata de contracte cu parteneri de afaceri. 
  • Asistenta acordata unei proeminente companii de nationalitate indiana in legatura cu unul dintre cele mai mari transferuri de intreprindere la acel moment (mai mult de 500 de salariati) ca parte dintr-o tranzactie constand in externalizarea anumitor procese de business.
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.