Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Cristina Man

Managing Associate

Cristina Man este avocat senior coordinator specializat in Drept Societar, Drept Comercial, Fuziuni & Achizitii si Capital Privat. Cristina acorda asistenta clientilor locali si internationali intr-o gama vasta de aspecte legate de dezvoltarea afacerilor lor in Romania. Cristina are o abordare creativa si a asistat clienti activi in diverse industrii, mai ales din sectorul tehnologiei.

Cristina a acumulat o experienta semnificativa in cadrul unor proiecte sofisticate si a coordonat toate etapele tranzactiilor, incepand cu conturarea structurii tranzactiei, realizarea si coordonarea analizei de audit juridic, precum si structurarea, redactarea si negocierea documentelor aferente tranzactiilor, intreprinderea actiunilor de finalizare a acestora si monitorizarea actiunilor post-tranzactie.

Avand in vedere cresterea accelerata din sectorul IT&C in Romania, Cristina a manifestat un interes semnificativ pentru activitatea tranzactionala din acest sector. Clientii ei variază de la fonduri de capital privat si fonduri de capital de risc pana la start-up-uri si fondatorii acestora.

Cristina a acordat asistenta juridica cu privire la mai multe tipuri de tranzactii, concentrandu-se pe investitiile de capital privat, fuziuni, achizitii si tranzactii de tip exit. Conform directorului de specialitate Legal 500, editia 2018, activitatea Cristinei a fost laudata de clientii nostri, ea fiind recunoscuta pentru abordarea sa pragmatica, precum si pentru „etica si cunostintele sale extraordinare”.

In plus, are experienta vasta in asistenta acordata clientilor nationali si internationali in legatura cu tranzactii imobilare complexe. A fost implicata in numeroase proiecte in legatura cu auditul juridic, inclusiv cu privire la auditul titului de proprietate, redactarea si negocierea documentelor tranzactiei si aspecte de implementare.

Cristina a dobandit experienta considerabila in sectorul pietei de capital, facand parte din echipa care a reprezentat societatea nationala de gaze naturale in legatura cu listarea duala (GDR) pe Piata de Capital din Bucuresti si Londra, cea mai mare listare pe pietele publice din Romania la data respectiva.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza – Maghiara – Franceza - Spaniola

 

EDUCATIE

2010 - Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

Proiecte recente

CODA Intelligence - runda de finantare de 800,000 euro
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei CODA Intelligence, un startup de tehnologie activ in zona de cyber security, in cadrul unei runde de finantare de 800,000 euro, conduse de Early Game Venture si Roca X.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man, cu ajutorul Roxanei Ioncu, Associate, toti apartinand grupului dedicat de Tech M&A.

Beez - runda de finantare 1.2 milioane de euro
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica startup-ului Beez, o aplicatie prin intermediul careia primesti banii inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi online, in cadrul unei runde de finantare de 1,2 milioane euro, conduse de GapMinder si Roca X.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man, cu ajutorul Roxanei Ioncu, Associate, toti apartinand grupului dedicat de Tech M&A.

Glory Ltd - Acrelec Group SAS
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica, in calitate de co-consultant pe probleme de drept romanesc, companiei Glory Global Solutions (International) Ltd, o filiala detinuta in intregime de Glory Ltd, cu privire la investitia sa in Acrelec Group SAS, lider in solutii tehnologice adresate restaurantelor cu servire rapida si industriei de retail.

Firma de avocatura engleza Fieldfisher a fost principalul consilier juridic al companiei Glory, in timp ce firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat compania cu privire la aspecte de drept romanesc. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man.

GapMinder - Typing DNA - runda de finantare Serie A de 7M dolari
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica GapMinder Venture Partners cu privire la runda de finantare de tip Seria A de 7 milioane de dolari a startup-ului romanesc de cybersecurity, TypingDNA.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Managing Associate), ambii apartinand grupului dedicat de Fuziuni si Achizitii in sectorul Tehnologiei.

 

World Class Romania - Expo Business Park
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat World Class Romania, lider in industria Health & Fitness din Romania, in legatura cu deschiderea unui nou club de fitness in campusul de birouri Expo Business Park, localizat pe Bulevardul Expozitiei (in partea de Nord a orasului Bucuresti), zona aflata in plina dezvoltare.

Avand in vedere relatia de colaborare de aproape 12 ani, World Class este unul dintre cei mai longevivi si fideli clienti ai firmei, Stratulat Albulescu acordand asistenta juridica World Class cu privire la toate aspectele juridice ale companiei, dar si ale grupului din care face parte.

The Rohatyn Group (“TRG”) - Amethyst
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica, in calitate de co-consultant, companiei The Rohatyn Group („TRG”) cu privire la investitia in Amethyst Radiotherapy Limited („Ametyst”).

Firma internationala de avocatura Baker McKenzie a fost consilierul juridic principal in aceasta tranzactie. Echipa condusa de Managing Partner Silviu Stratulat a inclus, de asemenea, pe Managing Associate Cristina Man si Partener Ana Maria Kusak.

GapMinder - Frisbo
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder Venture Partners cu privire la investitia Frisbo Efulfillment SRL, o platforma inteligenta de efulfillment cu cea mai mare prezenta in Europa Centrala si de Est, care asigura stocarea, procesarea si livrarea comenzilor magazinelor online.

In urma investitiilor SmartDreamers, Fintech OS, Typing DNA si MEDIjobs, Frisbo este cea de-a cincea investitie GapMinder, realizata cu sprijinul firmei de avocatura Stratulat Albulescu. Echipa a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Cristina Man, Managing Associate.

Amphenol
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Amphenol, un furnizor global de solutii tehnologice avansate pentru industria auto, in special pentru vehicule electrice hibride, cu privire la procesul de achizitie al filialelor romane ale GJM, un important producator spaniol de echipamente originale (OEM) de componente cheie pentru industria auto.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Partener Irina Petre, cu sprijinul Cristinei Man Managing Associate, al Catalinei Oancea si al Ruxandrei Ene, Associate.

Morphosis Capital
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Morphosis Capital, un fond de investitii relativ nou infiintat, axat pe investitii de capital in intreprinderile romanesti mici si mijlocii  (IMM-uri), cu privire la investitia in DocProcess S.R.L. Compania tinta este un start-up de succes, care a dezvoltat o solutie de automatizare a conturilor de finantare si contabilitate in cloud, bazata pe Robotic Process Automation si eInvoicing.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de avocatul asociat coordonator Silviu Stratulat impreuna cu avocatul colaborator coordonator Cristina Man si sustinuti de avocatul colaborator senior, Sandra Frunzulica.

PitechPlus - Webhelp SAS
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei PitechPlus (un grup de consultanta care ofera o gama larga de servicii, printre care dezvoltare software IT&C si know-how de afaceri, specializat in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii software personalizate, avand clienti din intreaga lume) cu privire la vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinut de fondatorul sau, Bogdan Herea-Buzatu, catre Webhelp SAS.

Echipa de avocati Stratulat Albulescu team a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Managing Associate Cristina Man, alaturi de Senior Associate, Sandra Frunzulica.

GapMinder - MEDIjobs
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica in cadrul investitiei de 650.000 euro a GapMinder, un fond de Venture Capital, finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020, un program UE care vizeaza consolidarea competitivitatii economiei romanesti, in cadrul MEDIjobs, prima platforma online de recrutare in domeniul medical din Romania.

Echipa de avocati Stratulat Albulescu a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat, alaturi de Managing Associate Cristina Man.

GapMinder
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, un fond de venture capital finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020 si cofinantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in legatura cu incorporarea si structurarea companiei de management.

GapMinder - FintechOS
Fuziuni & Achizitii, Protectia datelor & Securitate cibernetica

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, primul fond de investitii creat in urma procesului de selectie initiat de Fondul European de Investitii Gapminder, in legatura cu investitia sa de 600 de milioane euro in Fintech OS. Fintech OS este o companie specializata in transformarea digitala a institutiilor financiare, iar investitia va finanta extinderea operatiunilor la nivel global si pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor AI.

Echipa noastra, alcatuita din Managing Partner Silviu Stratulat, Managing Associate Cristina Man si Coordonatorul practicii de Proprietate Intelectuala Ana Kusak, a oferit asistenta juridica atat in cadrul procesului de audit juridic cat si cu privire la semnarea documentelor si implementarea investitiei.

GapMinder - SmartDreamers
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, primul fond de investitii creat ca urmare a procesului de selectie inceput de Fondul European de Investitii, in legatura cu investitiile in SmartDreamers, o companie specializata in solutii de software de recrutare pentru automatizare marketing.

Echipa a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat in stransa cooperare cu Managing Associate Cristina Man.

First Property - Maestro
Servicii financiare, Drept Societar & Comercial, Solutionarea Litigiilor, Proprietate Intelectuala, Fuziuni & Achizitii, Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica First Property Group PLC, fond de investitii cu operatiuni in Marea Britanie, Polonia si Romania, in colaborare cu un club de investitori, cu privire la achizitia cladirii de birouri MAESTRO BUSINESS CENTER, situata in Cluj-Napoca, Romania.

Asistenta juridica oferita a acoperit toate aspectele legale ale tranzactiei de la inceput pana la finantarea achizitiei.

Companiile Cordia
Drept Societar & Comercial

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiilor Cordia cu privire la aspectele juridice de zi cu zi dar si in legatura cu o gama larga de aspecte de drept societar si comercial, cu privire la activitatile comerciale ale companiilor Cordia din Romania.

Asistenta noastra juridica include obtinerea aprobarile diferitelor achizitii imobiliare, acorduri comerciale, asistenta generala cu privire la registrul comertului, modificari corporate, cum ar fi cresterea capitalului propriu prin datorii catre schimburi de capital proprii, structurarea initiala a start-up-urilor etc.

World Class - Titan
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitness din Romania, cu privire la achizitia unui nou club de fitness din cadrul Galeriei Titan Shopping din Bucuresti. Noul club de fitness are o suprafata de aproximativ 3.000 mp., ocupata de studiouri de aerobic, fitness si ciclism, precum si de unele zone functionale de antrenament. 

Echipa dedicata de avocati a inclus parteneri precum Silviu Stratulat si Ramona Iancu, dar si avocati colaboratori precum Catalina Oancea si Silvana Zecheru.

Wirecard - Provus
Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu impreuna cu o echipa de avocati de la Fieldfisher din Düsseldorf si Londra au oferit asistenta juridica grupului german Wirecard cu privire la achizitia principalului furnizor de servicii de tehnologie si plati din Romania, Provus, de la investitorul polonez Innova Capital. Achizitia a fost finalizata in februarie 2016 si a implicat, de asemenea, achizitia Romcard si Supercard Solutions & Services, cele doua filiale romanesti ale Provus.

Portofoliul de client Provus include cele mai mari banci din Romania, pe langa jucatorii importanti din sectoarele telecomunicatii si retail. In plus, acesta a colaborat cu guvernul roman in digitalizarea cardurilor de sanatate si de plata. Pretul de achizitie convenit a fost de 32 de milioane euro.

Froala
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica vanzatorului la iesirea actionarilor din start-up-ul romanesc Froala, al carui portofoliu de 6000 de clienti din 110 tari din intreaga lume include giganti precum Apple, Samsung, Toyota, Amazon si Reuters. Froala este cunoscut in lumea tehnologica datorită editorului lor web WYSIWYG (Ceea ce vezi este ceea ce obtii). Compania de software din SUA, Idera, Inc., are un venit anual de aproximativ 120 de milioane de dolari.

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica actionarilor Froala pe toata durata tranzactiei, inclusiv a asistat la negocierea si semnarea contractului de vanzare-cumparare, precum si asistenta cu privire la formalitatile de finalizare a tranzactiei.

First Property - Maestro
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei First Property Group PLC, fond de investitii cu operatiuni in Marea Britanie, Polonia si Romania, cu privire la toate aspectele juridice, inclusiv in colaborare cu un club de investitori, cu privire la achizitia MAESTRO BUSINESS CENTRE, cladire de birouri situata in Cluj - Napoca, Romania.

EDS Romania - Mega Press Holding SA & Aramis Publichis SRL
Drept Societar & Comercial, Dreptul muncii, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu Attorneys at Law a acordat asistenta juridica companiei EDS Romania, membra a grupului Euro-Druckservice, furnizor de servicii de tipărire din Europa Centrala si de Est, cu privire la achizitia activitatii de imprimare termica ca „o preocupare continua” de catre Mega Press Holdings S.A. si Aramis Publishing S.R.L.

Intrucat partile implicate in tranzactie au actionat ca doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata din industria de imprimare termica din Romania, firma noastra s-a implicat activ atat in structurarea tranzactiei, cat si in obtinerea autorizatiei de fuziune.

Froala Editor
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondatorilor Froala Labs, o companie activa in industria IT&C, cu privire la vanzarea estimata la milioane de dolari a tuturor actiunilor detinute de fondatorii companiei tinta.

Serviciile noastre de asistenta juridica au inclus diverse aspecte structurate ale tranzactiei preconizate, pornind de la criteriile de ajustare a preturilor de achizitie, pana la aspecte privind proprietatea intelectuala, dar si potentiale probleme de dreptul muncii.

Froala detine un portofoliu impresionant de clienti, printre care Apple, Samsung, Toyota, Amazon și Reuters.

World Class Romania - Veranda Mall
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.500 mp. in cadrul Veranda Mall Bucuresti, unul dintre cele mai moderne centre comerciale care s-au deschis in ultimii ani in Romania.

GapMinder - financing start-ups
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, un fond de investitii finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020 si co-finantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in legatura cu finantarea start-up-urilor care indeplinesc conditiile Capitalului de Risc si ale Programului European.

Mega Company Import Export SRL
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Mega Company Import Export SRL, o companie care detine unul dintre cele mai mari centre de tip outlet din Romania, cu privire la restructurarea activitatii sale.

Asistenta noastra juridica a constat in evaluarea celor mai bune optiuni de restructurare si consultanta cu privire la toate aspectele legale ale restructurarii planificate.

Natura Quattuor Energia Holdings SA
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Natura Quattuor Energia Holdings SA, o companie listata la Bursa de Valori Bucuresti, privind restructurarea grupului in vederea dezvoltarii investitiilor si in legatura cu emiterea de obligatiuni pentru finantarea activitatii sale, adresata numai investitorilor calificati. Asistenta noastra juridica a constat in evaluarea optiunilor disponibile si a tuturor celorlalte implicatii conexe.

World Class Romania - AFI Business Park
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.400 mp, in cadrul AFI Business Park I - primul dintre cele mai noi cinci cladiri de birouri ultra-moderne din Bucuresti.

World Class Romania - Cluj
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania cu privire la inchirierea unor spatii independente de peste 2.100 mp ce urmeaza a fi construite in orasul Cluj Napoca (al doilea oras ca marime din Romania), complex cunoscut sub numele de Record (cladiri rezidențiale, birouri clasa A, spatii de vanzare cu amanuntul, etc).

World Class Romania - Bucuresti Mall
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.300 de mp. in Bucuresti, Mall Bucuresti - primul mall din Romania, deschis in septembrie 1999.

World Class Romania - MV SRL
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, principalul furnizor de servicii de fitness din Romania, cu o retea de 19 centre de fitness Romania si care a inregistrat un venit de 9,6 milioane euro in 2014, cu privire la achizitionarea Club Sport Fitness Center MV SRL, unul dintre competitorii sai.

Tranzactia a fost finalizata pe 24 martie 2016, iar avocatii Stratulat Albulescu au fost implicati in toate aspectele achizitiei.

ERP Targu Mures - Promenada Shopping Center
Solutionarea Litigiilor, Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei European Retail Park - Targu Mures cu privire la toate aspectele juridice legate de centrul comercial Promenada din Targu Mures, Romania. Proprietatea este administrata de BNP Paribas - divizia de administrare a proprietatii, Costin Nistor fiind responsabil de operatiunile zilnice, iar Ewa Parys (AEW Europe - Europa Centrala si de Est) - coordonator al activitatii.

ERP Târgu Mures este un client vechi al companiei noastre, colaborarea incepand in anul 2010.

World Class Romania - Atlantis
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea Atlantis Fitness Center - un prestigios centru de sanatate/SPA existent, avand o suprafata totala de peste 9.000 mp., fiind situat in cartierul residential Pipera Bucuresti. Asistenta juridica oferita de noi a inclus, de asemenea, redactarea, negocierea si consultanta in legatura cu diferite aspecte, precum transferul bazei de date a membrilor existenti.

Teads - achizitionare Brainient
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Teads, o compania de publicitate video outstream, care s-a asociat cu peste 500 dintre principalii editori din lume, inclusiv Forbes, CNN, Time si National Geographic, cu privire la achizitia companiei Brainient. Aceasta din urma este o companie publicitara de succes din Marea Britanie, avand birouri in Londra, Paris si Moscova si care desfasoara campanii in mai mult de 20 de tari.

Echipa de avocati de la Mishcon de Reya LLP a coordonat tranzactia si a condus negocierile, in timp ce Stratulat Albulescu a efectuat analiza juridica referitoare la filiala locala a companiei Brainient, acordand asistenta juridica cu privire la implicatiile tranzactiei din punct de vedere al legislatiei romane.

Renault - Dacia
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Automobile Dacia SA, parte a grupului francez Renault, singurul producator de automobile din Romania care are capacitatea de a proiecta, dezvolta si produce autovehicule, cu privire la inchirierea unei proprietati in Bucuresti ce include 39.000 mp cladire construita clasa A.

Firma noastra a oferit asistenta juridica cu privire la toate aspectele de drept romanesc si a colaborat cu biroul Lefèvre Pelletier & Associés din Paris.

Futureal
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Futureal, o companie maghiara de investitii imobiliare si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori din Europa de Est Centrala, cu privire la achizitia de peste 15.000 mp. de teren, o tranzactie de 3,7 milioane de euro, care a fost finalizata in data de 14 iunie.

Echipa noastra a participat la toate etapele tranzactiei, de la negocierea termenilor pana la incheierea acesteia.

World Class Romania - AFI Cotroceni
Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitness din Romania, in legatura cu toate aspectele juridice, inclusiv cu privire la achizitia unei noi locatii de fitness in partea de vest a Bucurestiului, in cadrul AFI Palace Cotroceni. Clubul de fitness, numit anterior „Jatomi Pure”, este acum detinut de World Class Romania sub numele de „Pure Health & Fitness Club” si are peste 1.818 mp.

Vinarte
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Vinarte S.A., un producator de vinuri de top din Romania, cu privire la vanzarea activitatii si a activelor sale, in timpul unui transfer de salariati. De asemenea, avocatii nostri specializati in drept societar, fuziuni si achizitii, insolventa si restructurare,  au oferit asistenta juridica si in timpul procedurilor de insolventa. 

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.