Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Daiana Assoum

Senior Associate

Daiana este avocat colaborator senior in cadrul departamentului de Drept Imobiliar al SAA. Ea s-a alaturat echipei noastre in anul 2016, fiind un membru valoros al echipei noastre si un profesionist desavarsit in domeniul juridic al dreptului imobiliar.

Ea reprezinta un atu remarcabil pentru clientii straini datorita originilor sale multiculturale si familiaritatii cu multe limbi, inclusiv romana, engleza, spaniola, araba si franceza. De asemenea, Daiana a absolvit una dintre cele mai prestigioase licee din Bucuresti, Lycée Français Anna de Noailles.

Consultanta juridica acordata de catre Daiana clientilor nostri include: asistenta juridica acordata companiei World Class Romania (cel mai mare grup de sali de fitness din Romania) cu privire la numeroase contracte de inchiriere in, asistenta juridica acordata companiei Corporate Finance House Group (CFH) cu privire la achizitia Day Tower, una dintre cele mai mari cladiri de birouri din Bucuresti, cu o suprafata de peste 19.000 m.p., asistenta juridica acordata companiei Hagag cu privire la proiectele de dezvoltare din zonele Victoriei 139 si Eliade, si multe altele.

Lucrand cu clienti dintr-o gama variata de sectoare de activitate, Daiana a dezvoltat o cunoastere aprofundata a pietei romanesti si a tendintelor cu care se confrunta clientii nostri, oferind astfel asistenta juridica potrivita necesitatilor acestora.

Daiana este membra al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania din 2017, fiind cel mai tanar avocat din generatia sa.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Araba - Romana - Spaniola - Franceza - Engleza

 

EDUCATIE

2018 - prezent - Master Dreptul Afacerilor

Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

2017 - Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

2016 - Licentiat in Drept (LL.B.)

Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne

2013 - Diploma de Bacalaureat

Liceul Francez Anna de Noailles, Bucuresti

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA:

  • A acordat asistenta juridica companiei Element Industrial cu privire la închirierea unui depozit de aproximativ 16.000 m.p. situat în Eli Park 3 către FERRO România.
  • A acordat asistenta juridica fondului de private equity Resource Partners cu privire la vanzarea World Class, lider incontestabil in industria fitnessului din Romania, catre African Industries Group.
  • A acordat asistenta juridica domnului Ionut Negoita cu privire la achizitia unui teren de peste 10 hectare, situat in zona de Est a Bucurestiului. 
  • A acordat asistenta juridica Cordia International Hungary – parte a Futureal Group Hungary – cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi din Bucuresti.
  • A acordat asistenta juridica Societe Generale prin intermediul filialei sale locale, Societe Generale European Business Services, cu privire la inchirierea unui spatiu de 10.500 metri patrati in cea de-a treia cladire Campus 6 a companiei Skanska.
  • A acordat  asistenta juridica companiei Corporate Finance House Group cu privire la achizitia Day Tower, una dintre cele mai mari cladiri de birouri din Bucuresti, cu o suprafata de peste 19.000 mp si cu o suprafata inchiriabila de 11.753 mp.
  • A acordat asistenta juridica companiei London Partners cu privire la achizitia unui lot cu o suprafata aproximativa de 29.000 mp, situat in zona Expozitiei.
  • A acordat asistenta juridica companiei World Class Romania cu privire la achizitia unui nou club de fitness cu o suprafata de aproximativ 1.300 mp, acoperind studiouri de aerobic, fitness si ciclism, precum si unele zone functionale de antrenament.
  • A acordat asistenta juridica companiei Teads cu privire la inchirierea noilor lor spatii de birouri.
  • A acordat asistenta juridica companiei World Class Romania in legatura cu toate aspectele juridice, inclusiv cu privire la achizitia unei noi locatii de fitness in partea de vest a Bucurestiului, in cadrul AFI Palace Cotroceni.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.