Prima paginaArii de practicaProprietate intelectualaDesene & modele

Desene & Modele

Echipa noastra de avocati specializati se ocupa de o multitutine de aspecte legate de desene si modele, cum ar fi: cautari cu privire la disponibilitate, inregistrarea la nivel national si european, negocieri in cadrul contractelor, formularea de opoziții la nivel național si european, precum si gestionarea si monitorizarea desenelor si modelelor inregistrate, asistenta contractuala si juridica in legatura cu litigii si executare silita in aceasta materie.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Societatea noastra a oferit o vasta varietate de servicii de asistenta juridica catre Edward Neuk Company S.R.L. in numeroase aspecte de dreptul tehnologiei, protectia datelor cu caracter personal si proprietate intelectuala in legatura cu platforma de socializare Kuende, inclusiv consiliere juridica referitoare la brevetabilitatea solutiei dezvoltate.
  • Am reprezentat Euroins Romania in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in procedura de opozitie impotriva inregistrarii marciilor verbale nationale.  
  • Am reprezentat Euroins Romania in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in procedura de înregistrare a mărcilor naționale combinate.
  • Echipa noastră a oferit asistenta juridica si suport casei de discuri si publicitate Global Records cu privire la incalcarea drepturilor asupra marcilor si a dreptului de autor asupra brandului.
  • Am oferit asistenta catre Rogalski Damaschin Public Relations, una dintre cele mai proeminente agentii de PR din Romania, in numeroase aspecte legate de drepturile de proprietate intelectuala.
  • Societatea noastra a oferit de asemenea asistenta catre Loja Fructelor in legatura cu inregistrarea si cesionarea ulterioara a unei marci europene si a unei marci nationale.
  • Am oferit asistenta juridica catre luxury Adviser Group in numeroase aspecte legate de marca grupului, respectiv consiliere juridica, asistenta si reprezentare in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cu privire la procedurile de opozitie.
  • Echipa noastra a reprezentat clientul in procedurile de negociere si incheiere a acordului de coexistenta cu Juweler Wagner GmbH.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.