Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Elena Andreea Stanciu

Associate

Andreea Stanciu s-a alaturat companiei noastre in calitate de Associate la inceputul anului 2020. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si a urmat cursurile de masterat in Drept penal.

Andreea este un avocat pasionat, talentat, cu o vasta experienta juridica. Ea ofera asistenta juridica si reprezentare clientilor in fata autoritatilor si instantelor de justitie din Romania in diferite proceduri de drept contencios, inclusiv litigii civile si comerciale, litigii de munca, proceduri de executare, contencios administrativ, achizitii publice si fiscale, precum si cu privire la aspecte de restructurare si insolventa.

Andreea este un avocat entuziast si talentat, cu cunostinte juridice excelente. Ea este membru al Baroului Bucuresti din anul 2016.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza – Franceza

 

EDUCATIE

2014 - Master in Drept Penal (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

2012 - Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

2011 - Mobilitate de studii Erasmus

Facultatea de Drept, Universitatea din Atena

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA:

  • A reprezentat cu succes Compania Romprest Service S.A. obtinand o hotarare notabila, emisa de catre Curtea de Apel Bucuresti, prin care se anuleaza atat procesul-verbal de constatare a neregulilor si de stabilire a creantelor bugetare, cat si decizia corespunzatoare emisa in anul 2018 in baza acordului de finantare AMPOSDRU.
  • A reprezentat cu succes Hervis Sports & Fashion obtinand o decizie fara precedent, emisa de catre Tribunalul Specializat Cluj, respectiv amanarea obligatiei de plata pentru o parte din chiria aferenta spatiilor comerciale din cadrul centrului comercial Vivo din Cluj, detinut de grupul imobiliar Immofinanz.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.