Prima paginaSectoare principaleDivertisment

Divertisment

Avocatii Stratulat Albulescu beneficiaza de experienta vasta in toate domeniile de divertisment, incluzand televiziune, film, social media, comert electronic, jocuri de noroc, stiri, sport, tehnologie si suntem pregatiti sa oferim suport si reprezentare specializate, aplicate si dinamice pentru toate societatile din sectorul media.

Avem o vasta intelegere a dezvoltarilor ce au lor in domeniulde divertisment si va ne putem reprezenta cu usurinta si eficient clientii cu privire la aspecte internationale si multidisciplinare prin natura lor.

Experienta relevanta
  • Am oferit asistență juridică către Edward Neuk Company S.R.L. cu privire la numeroase aspecte privind dreptul tehnologiei, protecția datelor cu caracter personal și proprietate intelectuală în legătură cu platforma Kuende, incluzând aspecte legate de protecția brevetului de invenție.
  • Societatea noastră a oferit asistență juridică și reprezentare către compania de înregistrări/publicitate Global Records cu privire la notificarea privind încălcarea dreptului la marcă și a dreptului de autor.
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.