Prima paginaArticoleIn anul invatamantului online, stratulat albulescu a asistat motion equity partners cu privire la componenta de drept roman a investitiei sale in educastream, o companie de top din franta, ce ofera oportunitati educationale online

In anul invatamantului online, Stratulat Albulescu a asistat Motion Equity Partners cu privire la componenta de drept roman a investitiei sale in Educastream, o companie de top din Franta, ce ofera oportunitati educationale online

Tranzactia marcheaza inceputul unei noi etape de dezvoltare a Educastream, prin cooptarea unui investitor activ, care va facilita accesul la noi resurse financiare si umane pentru cresterea continua si accelerata a companiei.

Motion Equity Partners (www.motionequitypartners.com) este un fond de private equity, axat pe investitii de tip leveraged buyout si pe investitii cu capital de crestere in companii medii din Europa, intr-un spectru larg de sectoare economice. Cu peste 50 de tranzactii incheiate in ultimii 15 ani, Motion Equity Partners detine o experienta solida in multe industrii, cum ar fi cea agroalimentara, bunuri de larg consum, distributie, servicii, asistenta medicala si industrie usoara.

Educastream (www.educastream.com) este o companie franceza dinamica si inovatoare, lider in industria de invatare a limbilor straine in mediul online. De-a lungul anilor, serviciile sale au fost selectate de catre Departamentul Francez al Educatiei, precum si de catre numeroase persoane fizice si diverse companii. Educastream propune un pachet unic de servicii de formare lingvistica, oferind inclusiv profesori vorbitori nativi de limba engleza si continut digital propriu (materiale didactice, platforme de e-learning) pentru a crea solutii personalizate si exclusive in functie de nevoile specifice ale fiecarui student.

Firma de avocatura Bird & Bird Paris a fost principalul consultant juridic al Motion Equity Partners in cadrul tranzactiei, in timp ce Stratulat Albulescu SCA a asistat compania cu privire la aspectele de drept roman. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Octav Stan (Counsel) si a inclus si urmatorii avocati: Anca Ulea (Managing Associate), Sandra Frunzulica si Elena Stan (Senior Associates), precum si Madalina Spataru si Bogdan Florea (Associates). 

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.