Prima paginaSectoare principaleServicii financiareCompanii de asigurari

Companii de asigurari

Piata asigurarilor, avand una din cele mai impresionante cresteri in ultimii 20 ani, este un mediu foarte competitiv, cu unii din cei mai importanti jucatori regionali activand pe primele locuri.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistarea unei cunoscute companii de asigurari din Elvetia cu privire la furnizarea de servicii de asigurari pe baza transfrontaliera.
    Asistarea unuia din principalii asiguratori din Romania cu privire la diverse chestiuni comerciale si de reglementare, inclusiv verificarea unui set integral de modele de documente utilizate de companie in activitatea sa curenta.
  • Verificarea procedurilor interne in vederea asigurarii conformitatii cu reglementarile din domeniu pentru unul din cei mai importanti intermediari in asigurari.
  • Asistarea cu succes a unuia din cei mai importanti asiguratori din Romania cu privire la contestarea unei proceduri de achizitii publice in legatura cu asigurari de viata pentru angajati.
  • Analiza due-diligence asupra unui asigurator din Romania achizitionat ulterior de catre un grup de asigurari din Italia.
  • Asistarea pe baze curente a filialei locale a unui intermediar de asigurari din Franta cu privire la verificarea modelelor de contract si procedurilor interne utilizate in activitatea de zi cu zi.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.