Prima paginaSectoare principaleServicii financiareCompanii fintech

Companii Fintech

Serviciile financiare bazate pe inalta tehnologie au devenit din ce in ce mai prezente in Romania, contribuind la cresterea sectorului de vanzari online si producand un soc in modul traditional de furnizare a serviciilor financiare.

Observam, cu deosebita satisfactie, ca aceste tendinte profita de resursele generoase ale Romaniei in sectorul de IT & C. Avocatii nostri au fost implicati in crearea si ulterior in investitiile efectuate de unul din cele mai importante fonduri de venture capital axat pe companii de tehnologie. Experienta in acest nou sector de interes ne-a permis sa acordam asistenta juridica, in mod regulat, unor institutii financiare in legatura cu diverse proiecte bazate pe tehnologie.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistarea unui important investitor din Elveția în achiția primului emitent de monedă electronică din România, precum și în legătură cu diverse alte chestiuni de reglementare financiară.
  • Asistarea unui investitor cu privire la un potențial proiect de înființare a unui emitent de monedă electronică axat pe controlul părinților asupra cheltuielilor efectuate de copiii minori.
  • Asistarea unei bănci internaționale cu privire la regimul juridic al serviciilor de plăți.
  • Asistarea unei bănci internaționale cu privire al programul de emitere de cărți de credit pentru unul din giganții IT.
  • Asistarea unui din emitenții de carduri cu privire la regimul juridic al serviciilor de plăți.
  • Asistare fondului de venture capital GapMinder cu privire la investiția în valoare de 600.000 de euro în FintechOS, companie de tehnologie activă în domeniul inteligenței artificiale.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.