Prima paginaSectoare principaleServicii financiareCompanii finanțate

Companii finanțate

Asistam atat companii locale, cat si companii de talie internationala, in demersurile acestora de a atrage finantari pentru dezvoltarea de proiecte diverse sau pentru finantarea nevoilor curente de capital. Suntem, in cel mai complet sens al expresiei, un “one-stop-shop” pentru investitori si oferim solutii inovative si complete. Avem experienta si cunostintele necesare pentru a asista in mod eficient in orice proiecte cu privire la aranjamente financiare, inclusiv atunci cand este vorba de credite neperformante.

 

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistarea clientului, un grup de companii in valoare de mai multe miliarde de euro, detinut de o familie din Grecia, cu privire la structurarea, negocierea si implementarea uneia dintre cele mai mari achizitii de portofolii de credite comerciale garantate cu ipoteci imobiliare (in valoare de mai multe sute de milioane de euro), urmata de negocierea si implementarea mai multor vanzari catre terti sau tranzactii cu fostii debitori.
  • Asistarea filialei locale a unei importante companii IT cu privire la facilitati de credit de 75 milioane de lire sterline acordate de catre un grup de creditori din Regatul Unit.
  • Asistarea World Class Romania, cel mai mare operator de cluburi de fitness, cu privire la facilitati de credit in valoare de 4 milioane de euro pentru achizitia sau dezvoltarea altor cluburi de fitness.
  • Asistarea unei companii din Grecia in cadrul unui proiect multi-jurisdictional de restructure a unor datorii financiare de peste 200 milioane de euro.
  • Asistarea unui investitor din Luxembourg cu privire la achizitia unei creante de mare valoare detinuta de o banca cu capital italian asupra unei companii aflate in insolventa.
  • Analiza due-diligence pentru una din cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania cu privire la eventualele riscuri legate de finantarea dezvoltarii unei infrastrcturi subterane de telecomunicatii pentru o autoritate publica locala.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.