Prima paginaArii de practicaSolutionarea litigiilorLitigii de asigurari

Litigii de asigurari

In materia asigurarilor, poate mai mult decat in alte domenii, este relevant ca avocatul sa cunoasca indeaproape profilul activitatii clientului sau – societate de asigurare – reasigurare, pentru a putea intelege sub ce forma isi poate adapta aptitudinile la nevoile clientului. In aceasta privinta, echipa noastra beneficiaza de o experienta extensiva, ca urmare a asistarii asiguratorilor atat in ceea ce priveste procedurile de infiintare si de autorizare la ASF, cat si pe partea de dispute, in fata instantelor de judecata si a tribunalelor arbitrale.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta si reprezentarea cu succes a unor renumite societati de asigurare – reasigurare in dispute ce deriva din raporturile juridice dintre persoanele pagubite si unitatile de reparatii auto.
  • Asistenta si reprezentarea cu succes a unor renumite societati de asigurare – reasigurare in dispute contractuale, ce vizeaza anularea si constatarea nulitatii absolute a unor contracte incheiate cu diversi colaboratori, specifici domeniului.
  • Asistenta si reprezentarea cu succes a unor renumite societati de asigurare – reasigurare in litigii ce vizau deschiderea procedurii falimentului asiguratorilor,
  • Asistenta si reprezentarea cu succes a unor renumite societati de asigurare – reasigurare in litigii si arbitraje cu persoanele pagubite, grefate pe politele de asigurare RCA si de constructii.
  • Asistenta si reprezentarea cu succes a unor renumite societati de asigurare – reasigurare in litigiile privind stabilirea contravalorii despagubirii in cazul unor polite de asigurare ce privesc daunele maritime si riscurile de pierderi financiare din intreruperea afacerii.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.