Prima paginaArii de practicaProprietate intelectuala

Proprietate Intelectuala

Proprietatea Intelectuala reprezinta o arie de practica aflata in continua evolutie, ce necesita avocati specializati cu viziune de ansamblu si atentie la detalii in egala masura. Intr-o era definita de progresul tehnologic continuu, proprietatea intelectuala isi augmenteaza importanta, devenind unul din elementele cheie ale oricarei industrii. Jucatorii oricarei piete devin contienti de nevoia asigurarii protectiei asupra drepturilor de proprietate intelectuala.

Societatea noastră a dobândit o experiență ampla in cadrul acestui domeniu in numeroșii ani in care am asigurat asistenta clienților cu privire la activele ce au in vedere proprietatea intelectuala. Oferim servicii de asistenta juridica complete, atât de natura contencioasa cat si necontencioasă cu privire la întregul spectru al chestiunilor in materia proprietății intelectuale.

 

Experienta relevanta

  • Asistente juridica acordata companiei Edward Neuk Company S.R.L. cu privire la numeroase aspecte juridice privind dreptul tehnologiei, protecția datelor cu caracter personal și proprietate intelectuală în legătură cu platforma de socializare Kuende, inclusiv asistență juridică privind aspecte legate de brevete de invenție.
  • Asistente juridica acordata companiei de înregistrări/publicitate Global Records cu privire la încălcarea dreptului asupra mărcii și a dreptului de autor asupra numelui unei trupe.
  • Asistente juridica acordata Rogalski Damaschin Public Relations, una dintre companiile foarte cunoscute de PR din România, cu privire la numeroase aspecte referitoare la drepturi de proprietate intelectuală și aspecte comerciale.
  • Asistente juridica acordata unuia dintre cei mai importanți furnizori de servicii de asigurare din România în legătură cu aspecte referitoare la marca, incluzând proceduri de înregistrare, reînnoire, reprezentare în fața OSIM în procedurile de opoziție și anulare a mărcii, precum și cu privire la încălcarea dreptului la marcă.
  • Asistente juridica acordata clienților noștri cu privire la procedurile de negociere pentru încheierea unui acord de coexistență cu Juweler Wagner GmbH.
  • Asistente juridica acordata unuia dintre cei mai mari furnizori de internet, televiziune și comunicații din țara noastră, deținuți de una dintre cele mai mari companii internaționale de cablu cu privire la aspecte referitoare la dreptul de autor și drepturile conexe cu privire la implementarea unor noi tehnologii media și servicii conexe.
  • Asistente juridica acordata unora din cei mai cunoscuți actori, muzicieni și trupe cu privire la protecția dreptului de autor, redactarea și negocierea unor complexe contracte și reprezentare în fața organismelor de gestiune colectivă, revizuirea și negocierea contractelor cu numeroase rețele de televiziune.
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.