Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Irina Elena Caragea

Associate

Cu peste 8 ani de experienta in dreptul imobiliar, in calitate de avocat pentru doi dintre cei mai importanti dezvoltatori de pe piata imobiliara din Romania, respectiv grupul Immofinanz si grupul CTP, Irina a dobandit cunostinte extinse din industrie, acordand asistenta juridica pentru operatiunile societatilor din Romania.

Activitatea Irinei s-a concentrat pe acordarea de consultanta juridica in ceea ce priveste redactarea, structurarea, negocierea, revizuirea si implementarea cu succes a unei game largi de contracte, cu accent pe contractele de inchiriere pentru spatiile comerciale, de birouri sau logistice, dezvoltarea si administrarea proprietatilor imobiliare, precum si pe aspecte de urbanism, autorizare si de drept corporatist, inclusiv infiintarea de societati, modificari de management sau transferuri de parti sociale.

Cu abilitati remarcabile de cercetare si analiza, insotite de cunostinte aprofundate, Irina acorda clientilor sprijin in atingerea obiectivelor de business si ofera acestora solutii eficiente la problemele juridice, adresate cu scopul de a diminua riscurile aferente.

Irina este membra a Baroului București din anul 2010.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana - Engleza

 

EDUCATIE

2013 – International Legal English Course & Certificate

British Council - Cambridge University Certificate

2011- Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor

2010 – Master in Cariera Judiciara (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

2009 – Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA

  • A acordat asistenta juridica companiei Element Industrial cu privire la închirierea unui depozit de aproximativ 16.000 m.p. situat în Eli Park 3 către FERRO România.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.