Prima paginaTranzactiile noastre

Tranzactiile noastre

Asiguram asistenta juridica clientilor nostri cu privire la o gama larga de aspecte legale, fiind parteneri de increderi in cadrul tuturor tipurilor de tranzactii. Avand o experienta impresionanta si colaborand cu clienti din toate sectoarele de activitate, membrii echipei Stratulat Albulescu au dezvoltat atat o cunoastere aprofundata a pietei romanesti, cat si a aspectelor juridice care o impacteaza.

 

Mai jos veti gasi cele mai recente tranzactii la care am participat.

Our Relevant Experience
Indotek Group
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii, Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica grupului Indotek, unul dintre cele mai importante grupuri de investitii axat pe imobiliare si unul dintre liderii de piata in acest domeniu, cu privire la achizitia cladirii One Victoriei Center.

Echipa Stratulat Albulescu care a asistat cumparatorul a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner, Corporate/M&A) si Octav Stan (Partner, Corporate/M&A) si a inclus aproximativ 20 de avocati, printre care: Cristian Vlaicu (Partner, Banking & Finance), Tudor Ciambur (Partner, Real Estate); Alexandra Bucevschi (avocat colaborator coordonator, Banking & Finance); Sandra Frunzulica (avocat colaborator senior, Corporate/M&A) si Amanda Csaki (avocat colaborator, Corporate/M&A), Adriana Stoica (avocat colaborator, Real Estate), Andreea Stanciu (avocat colaborator, Corporate/M&A) si Ramona Chitu (avocat colaborator, Data Privacy).

Machinations.io
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat startup-ul de gaming Machinations.io cu privire la o runda de finantare de tip Seria A in valoare de 3,3 milioane de dolari. Runda de finantare a fost condusa de Hiro Capital - fond de investitii european axat pe Tehnologie si cu precadere pe segmentul jocurilor, si a inclus pe GapMinder (care a investit pentru prima data in Machinations.io in anul 2020 si care a continuat sa-i sustina pe fondatori datorita unicitatii produsului pe care l-au creat), Acequia Capital si Venrex Investment Management.

Echipa Stratulat Albulescu care acordat asistenta juridica a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si a inclus si pe Cristina Man (Partner) si Roxana Ioncu (Associate) – toti trei  membrii ai grupului dedicat de Fuziuni si Achizitii in sectorul Tehnologiei.

Firma de avocatura din Luxemburg Bonn Steichen and Partners a asistat, de asemenea, Machinations.io cu privire la aspectele juridice relevante jurisdictiei lor.

Cyscale & GapMinder
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat dezvoltatorul de solutii software Cyscale si fondul de investitii GapMinder cu privire la runda de finantare de tip Seed in valoare de 3 milioane de euro. In aceasta tranzactie transfrontaliera complexa, SAA a avut un rol dublu si a actionat sub forma unui "zid chinezesc", asistand atat entitatea in care s-a investit (Cyscale), cat si unul dintre investitori (GapMinder Venture Partners).

Echipa SAA care a asistat Cyscale a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner) si a inclus si pe Vlad Sandulescu (Senior Associate). Echipa SAA care a asistat GapMinder a fost coordonata de Octav Stan (Partner) si a inclus si pe Amanda Csaki (Associate).

 

Catalyst - Adservio
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat Catalyst Romania Fund II cu privire la investitia de 2 milioane euro in platforma EdTech Adservio. Fondurile vor fi folosite pentru accelerarea expansiunii pe pietele locale si internationale, pentru extinderea portofoliului de clienti si parteneri al companiei, precum si pentru dezvoltarea de noi functii in cadrul platformei.

Aceast proiect complex a fost gestionat de catre o echipa SAA coordonata de Cristina Man (Partner), care a inclus si pe Anca Ulea – Managing Associate, care s-a ocupat de aspecte legate de dreptul muncii si management, Elena Stan - Managing Associate, care s-a ocupat de aspectele legate de Proprietatea Intelectuala, si Adina Popescu – Associate.

Element Industrial
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat Element Industrial cu privire la închirierea unui depozit de aproximativ 16.000 m.p. situat în Eli Park 3 către FERRO România.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner), și a inclus și pe Daiana Assoum (Senior Associate) și pe Irina Caragea (Associate).

DRUID
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica startup-ului DRUID, companie specializata in tehnologie conversationala si Inteligenta Artificiala, care dezvolta asistenti virtuali inteligenti (chatbots) pentru organizatii de tip Enterprise, cu privire la obtinerea unei investitii de tip Seria A in valoare de 15 milioane de dolari. Runda de finantare a fost condusa de Karma Ventures si Hoxton Ventures, carora li s-a alaturat si GapMinder, impreuna cu alti patru investitori din Germania, Elvetia, Polonia si Romania.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si a inclus si pe Vlad Sandulescu (Senior Associate), Roxana Ioncu (Associate) si Adina Popescu (Associate).

Resource Partners - World Class Romania
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondului de private equity Resource Partners cu privire la vanzarea World Class, lider incontestabil in industria fitnessului din Romania, catre African Industries Group.

Echipa Stratulat Albulescu care a asistat Resource Partners a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Partner Octav Stan, si inclus si pe Cristian Vlaicu (Partner, Drept Bancar si Financiar), Sandra Frunzulica (Senior Associate, Corporate/M&A), Daiana Assoum (Senior Associate, Drept Imobiliar) si Amanda Csaki (Associate, Drept Societar/Fuziuni si Achizitii), impreuna cu o echipa extinsa de aproximativ 15 avocati, implicati in toate etapele tranzactiei.

Echipa de management a World Class a fost asistata de Cristina Man (Partner, Drept societar/Fuziuni si Achizitii), Andrei Albulescu (Partner – Dreptul Muncii) si Roxana Ioncu (Associate, Drept societar/Fuziuni si Achizitii).

Metagame Studios - Fortis Games
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondatorilor companiei Metagame Studios cu privire la vanzarea pachetului de actiuni catre Fortis Games, un dezvoltator si publisher de jocuri video international. 

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asigurat asistenta juridica atat companiei Metagame Studio, cat si fondatorilor sai, cu privire la toate aspectele de drept romanesc ale tranzactiei, inclusiv cu privire la negocierea si semnarea documentelor.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner, Drept Societar/ Fuziuni&Achizitii) si Octav Stan (Partner, Drept Societar/ Fuziuni&Achizitii) si a inclus pe Andrei Albulescu (Partner, Dreptul muncii), Anca Ulea (avocat colaborator coordonator, Dreptul muncii), Elena Stan (avocat colaborator coordonator, FDI) si Amanda Csaki (avocat colaborator, Drept Societar/ Fuziuni si Achizitii).

PayPoint
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei PayPoint, unul dintre principalii operatori de plati din Romania, cu privire la achizitia pachetului majoritar de actiuni ale PTP Online, dezvoltatorul aplicatiei 24Pay.

Echipa a fost coordonata de Cristina Man (Partner) si a inclus si pe Roxana Ioncu (Associate) si Alina Pirvoi (Associate).

Undelucram.ro
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Undelucram.ro, o platforma de recrutare online unica, dedicata atat candidatilor, cat si angajatorilor, in cadrul unei runde de finantare de tip Seed de 340.000 de euro, condusa de GapMinder si Seedblink.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner) si a inclus si pe Vlad Sandulescu (Senior Associate) si Roxana Ioncu (Associate).

XVision
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica XVision, un start-up MedTech care dezvolta algoritmi de inteligenta artificiala pentru imagistica medicala, cu scopul de a-i sprijinii pe medicii radiologi in activitatea lor de zi cu zi, in cadrul unei runde de finantare de tip Seed de 1 milion de euro. Runda de finantare a fost condusa de bValue, un fond de capital de risc din Polonia si a inclus alti sapte investitori din Romania (GapMinder VC, RocaX, Cleverage, Growceanu, Cristian Pop – angel investor) si Polonia (ResQMed si Marek Dziubinski).

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Cristina Man (Partner), si a inclus pe Elena Stan (Managing Associate), care s-a ocupat de aspectele legate de Proprietatea Intelectuala, precum si pe Roxana Ioncu, Associate in grupul dedicat de Tech M&A.

Catalyst - Code of Talent
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Catalyst Romania Fond II cu privire la participarea in calitate de lead-investor in cadrul rundei de finantare de tip Serie A a Code of Talent. Runda de finantare a fost condusa de Catalyst Romania Fond II, si a insumat 1,7 milioane euro, bani ce vor fi folositi pentru accelerarea procesului de expansiune globala a Code of Talent, precum si pentru dezvoltarea prezentei in piete cheie, cresterea numarului de parteneriate strategice si adaugarea de noi clienti in portofoliu.

Asistenta juridica acordata cu privire la acest proiect complex a fost asigurata de echipa SAA, care a inclus pe Cristina Man (Partner) si Roxana Ioncu (Associate).

 

Global Resolution Experts (GRX) - Bittnet
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Global Resolution Experts (GRX) cu privire la vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre Bittnet Systems - companie IT listata la Bursa de Valori Bucuresti.

Echipa Stratulat Albulescu care a asistat GRX cu privire la aspectele juridice a fost coordonata de Octav Stan (avocat asociat, Drept Societar/Fuziuni si Achizitii) si a inclus pe Ana Kusak (avocat asociat, Dreptul Concurentei, Reglementare) si Amanda Csaki (avocat colaborator, Drept Societar/Fuziuni si Achizitii).

Catalyst Romania - SeedBlink
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondului VC Catalyst Romania II cu privire la participarea in calitate de lead-investor in cadrul rundei de finantare de tip Serie A in valoare de 3 milioane de euro a SeedBlink. 

Asistenta juridica acordata cu privire la acest proiect complex a fost asigurata de echipa SAA, care a inclus urmatorii avocati: Silviu Stratulat (Managing Partner), Cristina Man (Partner), Vlad Sandulescu (Senior Associate) si Roxana Ioncu (Associate).

QeOPS - Cargus
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei QeOPS si asociatilor sai cu privire la vanzarea pachetului majoritar de parti sociale catre Cargus, societate detinuta de Mid Europa Partners.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Cristina Man (Partner), cu sprijinul lui Adrian Hlistei-Muresan (Senior Associate).

Element Group - Pitesti
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Element Group, unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali, cu investitii in segmentele de birouri, retail, logistica si industrial, cu privire la achizitia unui teren de 2.7 hectare la intrare in Pitesti. 

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Tudor Ciambur (Managing Associate) si a inclus-o si pe Alina Virlan (Associate).

Dl. Ionut Negoita
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica domnului Ionut Negoita, fost actionar majoritar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti dar si un jucator important pe piata imobiliara din Bucuresti, cu privire la achizitia unui teren de peste 10 hectare, situat in zona de Est a Bucurestiului. 

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner), cu sprijinul lui Tudor Ciambur (Managing Associate) si al Daianei Assoum (Associate).

König Frankstahl S.R.L.
Concurenta

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica König Frankstahl S.R.L. in legatura cu procedura de autorizare de catre Consiliul Concurentei a preluarii liniei de afacere aferenta unor produse metalurgice de la Frankstahl Romania S.A. In urma evaluarii efectelor concentrarii economice, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea propusa nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Ana Kusak (Partner) cu sprijinul Madalinei Spataru (Associate).

Avira - BullGuard
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei de servicii software de securitate cibernetica Avira, cu sediul central in Germania si birouri regionale in SUA, China, Romania si Japonia, cu privire la achizitia companiei de securitate cibernetica BullGuard.

Firma de avocatura germana Poellath a fost principalul consultant juridic al companiei Avira in cadrul tranzactiei, in timp ce Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica cu privire la aspectele de drept romanesc. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner), ambii parte a grupului dedicat Tech/M&A din cadrul firmei. Echipa SAA a inclus, de asemenea, pe Andrei Albulescu (Partner) si Anca Ulea (Managing Associate), care au acordat asistenta juridica cu privire la aspectele de dreptul muncii, iar Elena Stan (Senior Associate) a acoperit aria de Proprietate Intelectuala.

ThoughtWorks - achizitie Gemini Solutions
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica ThoughtWorks, o companie globala de tehnologie, cu privire la achizitia Gemini Solutions, o companie romaneasca de software. Aceasta achizitie va imbunatati semnificativ capacitatea ThoughtWorks de a sprijini si a deservi clientii, in special pe piata din Europa. Echipa Gemini Solutions aduce o bogata experienta in IoT, Big Data, Inteligenta Artificiala, data science, mobilitate si cloud, sporind si consolidand oferta de servicii ThoughtWorks in acest domeniu.

Firma de avocatura globala Nixon Peabody LLP a fost principalul consultant juridic al ThoughtWorks in cadrul tranzactiei, in timp ce Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica cu privire la aspecte de drept romanesc. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner), ambii parte a grupului dedicat Tech/M&A din cadrul firmei. Echipa SAA a inclus, de asemenea, pe Andrei Albulescu (Partner) si Anca Ulea (Managing Associate) care au acordat asistenta juridica cu privire la aspectele de dreptul muncii, George Chiocaru (Managing Associate) - cu privire la aspectele privind protectia datelor cu caracter personal iar Madalina Spataru (Associate) a acoperit aria de Proprietate Intelectuala.

GapMinder - Druid
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondului de capital de risc GapMinder Venture Partners cu privire la investitia sa in startup-ul bazat pe inteligenta artificiala Druid, o companie specializata in tehnologie conversationala. Runda de finantare in valoare de 2,5 milioane de dolari a fost condusa de GapMinder si a inclus, si un alt fond de investitii cu capital de risc local, Early Game Ventures, un investitor mai vechi in startup-ul Druid.

Asistenta juridica acordata cu privire la acest proiect complex a fost asigurata de echipa SAA, care a inclus urmatorii avocati: Silviu Stratulat (Managing Partner si totodata coordonatorul echipei SAA din acest proiect), Cristina Man (Partner), Sandra Frunzulica (Senior Associate), Roxana Ioncu (Associate), Anca Ulea (Managing Associate), care a acordat asistenta juridica cu privire la aspectele de dreptul muncii si Madalina Spataru (Associate) – cu privire la aspectele de Proprietate Intelectuala.

Motion Equity Partners - investitie in Educastream
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondului de private equity Motion Equity Partners cu privire la componenta romanească a investitiei sale in Educastream, o companie de top din Franta, ce ofera oportunitati educationale online.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Octav Stan (Counsel) si a inclus, de asemenea, si urmatorii avocati: Anca Ulea (Managing Associate), Sandra Frunzulica si Elena Stan (Senior Associates), precum si Madalina Spataru si Bogdan Florea (Associates).

GapMinder - Deepstash
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondului de investitii GapMinder Venture Partners cu privire la investitia suplimentara in startup-ul de dezvoltare personala Deepstash. Runda de finantare a fost condusa de fondul de capital de risc din Londra, Connect Ventures, si a insumat 3 milioane de dolari, bani ce vor fi folositi de companie pentru dezvoltarea ulterioara a platformei in vederea cresterii numarului de utilizatori. Pe langa GapMinder, runda a inclus si fondul Cultivate Capital, precum si alti investitori privati din Europa si America.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Managing Associate), ambii cu o experienta semnificativa pe piata de venture capital si, de asemenea, in sectorul tehnologiei.

GapMinder Venture Partners si DayOne Capital - investitie comuna in Soleadify
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondurilor de capital de risc GapMinder Venture Partners si DayOne Capital, cu privire la investitia lor comuna in startup-ul romanesc Soleadify. Compania va folosi finantarea de 1,5 milioane de dolari pentru a-si imbunatati tehnologiile, pentru a construi parteneriate de distributie, precum si pentru a-si continua cresterea la nivel global, prin dezvoltarea programelor de marketing.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Cristina Man, Managing Associate (cu o experienta semnificativa pe piata fondurilor cu capital de risc), cu sprijinul Roxanei Ioncu, Associate in echipa de drept societar a SAA. De asemenea, Anca Ulea, Managing Associate, a asistat cu privire la toate aspectele privind dreptul muncii.

GapMinder - Cartloop
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners, fond de capital de risc, care vizeaza start-up-uri de software si servicii IT din Romania si Europa de Est si Centrala, cu privire la investitia in Cartloop, un startup inovator din zona de e-commerce.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man (ambii cu o experienta semnificativa atat pe piata fondurilor cu capital de risc, cat si in sectorul Tehnologie), cu sprijinul Senior Associate Elena Stan, care s-a ocupat de toate aspectele legate de Proprietate Intelectuala.

Bog'Art Residential - OMV Petrom
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Bog’Art Residential cu privire la achizitia a doua terenuri situate in zona de nord a Bucurestiului. Terenurile in suprafata totala de 6.500 m.p. au fost achizitionate de la OMV Petrom S.A. (parte a OMV Group) in vederea dezvoltarii unui complex rezidential de 130 de apartamente. Constructia urmeaza sa inceapa in a doua jumatate a acestui an, in timp ce finalizarea acestora este preconizata pentru prima jumatate a anului 2022.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat in etapele de due diligence si antecontract, iar ulterior, de Partner Corneliu Popa in etapa de finalizare a tranzactiei.

SIBS
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica SIBS, un important procesator de plati activ pe pietele din Europa si Africa, cu privire la achizitia companiilor Wirecard in Romania, si anume Wirecard Romania (anterior Provus Service Provider), Romcard si Supercard Solutions & Services. In acelasi timp, SIBS a achizitionat si sucursala infiintata de Wirecard Romania in Republica Moldova.

Stratulat Albulescu a fost principalul consultant juridic al SIBS in cadrul tranzactiei si a lucrat impreuna cu firme de avocatura de top din Germania si Republica Moldova referitor la aspecte juridice specifice acestor jurisdictii.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Counsel Octav Stan. Alaturi de Partenerii Andrei Albulescu, Ana Kusak si Corneliu Popa, echipa a inclus si urmatorii avocati: Counsel Adriana Dobre, Managing Associates Anca Ulea, Tudor Ciambur, George Chiocaru si Andrei Balus, Senior Associates Sandra Frunzulica, Elena Stan si Ana Nacea, precum si Associates Ruxandra Ene, Madalina Spataru, Sergiu Dima, Bogdan Florea, Roxana Ioncu, Alina Virlan, Bogdan Ionita, Alexandru Gojnea si Alina Stanciu.  

Romprest - Ministerul Fondurilor Europene (POSDRU)
Solutionarea Litigiilor

Stratulat Albulescu a reprezentat cu succes Compania Romprest Service S.A. („Romprest”), unul dintre liderii romani pe piata serviciilor de salubritate, obtinand o hotarare notabila, emisa de catre Curtea de Apel Bucuresti, prin care se anuleaza atat procesul-verbal de constatare a neregulilor si de stabilire a creantelor bugetare, cat si decizia corespunzatoare emisa in anul 2018 in baza acordului de finantare AMPOSDRU. De asemenea, instanta a obligat paratul (Ministerul Fondurilor Europene), sa restituie reclamantei suma de 4.724.889,90 lei (973.935,41 euro), precum si sa plateasca acesteia dobanda legala aferenta, incepand cu data introducerii cererii de chemare in judecata pana la data achitarii efective.

Echipa Stratulat Albulescu care a asigurat asistenta juridica si reprezantarea companiei Romprest este alcatuita din Roxana Catea, Managing Associate si Andreea Stanciu, Associate.

Brillio (achizitie Cognetik)
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Brillio, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul tehnologiei digitale, in legatura cu achizitia Cognetik, o companie de analiza si stiinta a datelor cu o vasta experienta in optimizarea operatiunilor digitale pentru clientii sai.

Stratulat Albulescu a asistat compania Brillio cu privire la toate elementele de drept romanesc ale tranzactiei. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man, ambii apartinand grupului dedicat de Tech M&A.

CODA Intelligence - runda de finantare de 800,000 euro
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei CODA Intelligence, un startup de tehnologie activ in zona de cyber security, in cadrul unei runde de finantare de 800,000 euro, conduse de Early Game Venture si Roca X.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man, cu ajutorul Roxanei Ioncu, Associate, toti apartinand grupului dedicat de Tech M&A.

Hervis Sports & Fashion S.R.L.
Solutionarea Litigiilor

Stratulat Albulescu a asistat cu succes retailerul de echipamente sportive Hervis Sports & Fashion S.R.L. („Hervis”) obtinand o decizie fara precedent, emisa de catre Tribunalul Specializat Cluj, respectiv amanarea obligatiei de plata pentru o parte din chiria aferenta spatiilor comerciale din cadrul centrului comercial Vivo din Cluj, detinut de grupul imobiliar Immofinanz.

Tribunalul a admis cererea de ordonanta presedintiala formulata de Hervis si, in consecinta, a dispus amanarea obligatiei de plata pentru 70% din chiria, taxa pentru servicii si taxa de marketing pentru luna mai, pana la solutionarea in prima instanta a fondului cauzei. 

Beez - runda de finantare 1.2 milioane de euro
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica startup-ului Beez, o aplicatie prin intermediul careia primesti banii inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi online, in cadrul unei runde de finantare de 1,2 milioane euro, conduse de GapMinder si Roca X.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man, cu ajutorul Roxanei Ioncu, Associate, toti apartinand grupului dedicat de Tech M&A.

Glory Ltd - Acrelec Group SAS
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica, in calitate de co-consultant pe probleme de drept romanesc, companiei Glory Global Solutions (International) Ltd, o filiala detinuta in intregime de Glory Ltd, cu privire la investitia sa in Acrelec Group SAS, lider in solutii tehnologice adresate restaurantelor cu servire rapida si industriei de retail.

Firma de avocatura engleza Fieldfisher a fost principalul consilier juridic al companiei Glory, in timp ce firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat compania cu privire la aspecte de drept romanesc. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man.

Bourbon Black Sea
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Bourbon Black Sea cu privire la inchirierea a 800 m.p. in Pipera Business Tower, o cladire de birouri clasa A, situata pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E, intr-una dintre cele mai importante zone de business din Bucuresti (Romania).

Echipa Stratulat Albulescu a fost alcatuita din Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Tudor Ciambur.

Hagag - Tudor Arghezi 21
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Hagag cu privire la achizitia unei cladiri de birouri din centrul Bucurestiului. Proprietatea, situata pe strada Tudor Arghezi nr. 21, in imediata apropiere a Pietei Universitatii din centrul Bucurestiului si care se afla pe o suprafata de 1.507 m.p., a fost achizitionata de Hagag de la fondului de investitii NCH Capital.

Echipa Stratulat Albulescu a fost alcatuita din Partener Corneliu Popa, impreuna cu Managing Associate Tudor Ciambur si Associate Sergiu Dima.

GapMinder - Typing DNA - runda de finantare Serie A de 7M dolari
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica GapMinder Venture Partners cu privire la runda de finantare de tip Seria A de 7 milioane de dolari a startup-ului romanesc de cybersecurity, TypingDNA.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Managing Associate), ambii apartinand grupului dedicat de Fuziuni si Achizitii in sectorul Tehnologiei.

 

Cordia (teren 21.000 m.p.)
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Cordia Residence (Group Futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi din Bucuresti.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat si Partner Corneliu Popa, sustinuti de Senior Associate Tudor Ciambur si Associate Daiana Assoum.

World Class Romania - Expo Business Park
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat World Class Romania, lider in industria Health & Fitness din Romania, in legatura cu deschiderea unui nou club de fitness in campusul de birouri Expo Business Park, localizat pe Bulevardul Expozitiei (in partea de Nord a orasului Bucuresti), zona aflata in plina dezvoltare.

Avand in vedere relatia de colaborare de aproape 12 ani, World Class este unul dintre cei mai longevivi si fideli clienti ai firmei, Stratulat Albulescu acordand asistenta juridica World Class cu privire la toate aspectele juridice ale companiei, dar si ale grupului din care face parte.

CCBA Verwaltungs GmbH - Consiliul Concurentei
Concurenta

Firma de avocatura a acordat asistenta juridica CCBA Verwaltungs GmbH, parte a grupului german Aunde, lider pe piata internationala in dezvoltarea si fabricarea de materiale textile inovatoare si huse pentru scaune, in legatura cu procedura de autorizare de catre Consiliul Concurentei a preluarii companiei Reinert Kunststofftechnik SRL.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de Ana Kusak (Partener) cu sprijinul Madalinei Spataru (Associate).

CalCon Group
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica CalCon Group, un grup de dezvoltare software si consultanta, care ofera o gama larga de servicii pentru piata imobiliara europeana, cu privire la vanzarea pachetului majoritar catre Aareon, liderul european in furnizarea de sisteme si servicii de consultanta pentru industria imobiliara si pentru partenerii sai din era digitala.

Echipa Stratulat Albulescu fost alcatuita din Managing Partner Silviu Stratulat si Associate Ruxandra Ene.

Niro Investment Group
Servicii financiare

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Niro Investment Group, un grup de companii romanesti cu capital integral privat, cu peste 25 de ani de experienta in investitii, dezvoltare si gestionarea activelor, cu privire la finalizarea unei finantari in valoare de 24 milioane de euro acordata de Libra Bank.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de Partner Costin Teodorovici, impreuna cu Managing Associate George Chiocaru.

World Class - Planet Swim & Gym
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica World Class Romania („World Class)”, lider in industria Health & Fitness din Romania, cu privire la achizitia salii de fitness Planet Swim & Gym.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Associate Ruxandra Ene si Senior Associate Tudor Ciambur pe aspecte de drept imobiliar.

Societe Generale
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Societe Generale prin intermediul filialei sale locale, Societe Generale European Business Services ("SG EBS"), cu privire la inchirierea unui spatiu de 10.500 metri patrati in cea de-a treia cladire Campus 6 a companiei Skanska. Cladirea, in prezent in constructie, este situata in zona Controceni, noul cartier de afaceri din Bucuresti.

Echipa Stratulat Albulescu a fost alcatuita din Senior Associate Tudor Ciambur si Associate Daiana Assoum.

Atlas Copco - achizitia Scheugenpflug Group
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica, in calitate de co-consultant, companiei Atlas Copco in legatura cu achizitia Scheugenpflug Group („Scheugenpflug”), unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de lipire, distribuire, precum si vase pentru adezivi pentru rasini sintetice si paste conductive termic.

Firma de avocatura germana Loschelder a fost principalul consilier juridic al cumparatorului in cadrul tranzactiei. Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica cu privire la aspectele de drept romanesc.

The Rohatyn Group (“TRG”) - Amethyst
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica, in calitate de co-consultant, companiei The Rohatyn Group („TRG”) cu privire la investitia in Amethyst Radiotherapy Limited („Ametyst”).

Firma internationala de avocatura Baker McKenzie a fost consilierul juridic principal in aceasta tranzactie. Echipa condusa de Managing Partner Silviu Stratulat a inclus, de asemenea, pe Managing Associate Cristina Man si Partener Ana Maria Kusak.

GapMinder - Frisbo
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder Venture Partners cu privire la investitia Frisbo Efulfillment SRL, o platforma inteligenta de efulfillment cu cea mai mare prezenta in Europa Centrala si de Est, care asigura stocarea, procesarea si livrarea comenzilor magazinelor online.

In urma investitiilor SmartDreamers, Fintech OS, Typing DNA si MEDIjobs, Frisbo este cea de-a cincea investitie GapMinder, realizata cu sprijinul firmei de avocatura Stratulat Albulescu. Echipa a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Cristina Man, Managing Associate.

Titluri Quality S.R.L.
Drept Societar & Comercial, Proprietate Intelectuala, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Titluri Quality S.R.L. in legatura cu achizitia tuturor activitatilor de publicare ale „Gandul”, „Apropo”, „Ce se intampla doctore” (CSID), „Descopera” si „Go4IT” de la Mediafax. Tranzactia a inclus si achizitia tuturor domeniilor de internet conexe, echipamentelor de operare specifice, precum si transferul angajatilor.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Partener Ana Maria Kusak (Coordonatorul departamentului de Proprietate Intelectuala), cu sprijinul Elenei Stan (Senior Associate), care a oferit asistenta juridica cu privire la toate aspectele de proprietate intelectuala si Ancai Ulea (Managing Associate), care a oferit asistenta juridica cu privire la aspectele de dreptul muncii, inclusiv transferul angajatilor.

Amphenol
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Amphenol, un furnizor global de solutii tehnologice avansate pentru industria auto, in special pentru vehicule electrice hibride, cu privire la procesul de achizitie al filialelor romane ale GJM, un important producator spaniol de echipamente originale (OEM) de componente cheie pentru industria auto.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Partener Irina Petre, cu sprijinul Cristinei Man Managing Associate, al Catalinei Oancea si al Ruxandrei Ene, Associate.

Corporate Finance House Group (CFH)
Drept imobiliar

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat  asistenta juridica companiei Corporate Finance House Group, un investitor din Orientul Mijlociu, cu privire la achizitia Day Tower, una dintre cele mai mari cladiri de birouri din Bucuresti, cu o suprafata de peste 19.000 mp si cu o suprafata inchiriabila de 11.753 mp.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat, alaturi de Partener Ana Maria Kusak, Partener Andrei Albulescu si Associate Daiana Assoum.

Morphosis Capital
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Morphosis Capital, un fond de investitii relativ nou infiintat, axat pe investitii de capital in intreprinderile romanesti mici si mijlocii  (IMM-uri), cu privire la investitia in DocProcess S.R.L. Compania tinta este un start-up de succes, care a dezvoltat o solutie de automatizare a conturilor de finantare si contabilitate in cloud, bazata pe Robotic Process Automation si eInvoicing.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de avocatul asociat coordonator Silviu Stratulat impreuna cu avocatul colaborator coordonator Cristina Man si sustinuti de avocatul colaborator senior, Sandra Frunzulica.

Momentum Capital
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica antreprenorului roman David Canta, directorul si actionarul subsidiarei romane a companiei Avison Young, cu privire la achizitia Facilitec Services SRL, o companie de administrare proprietati, parte a grupului spaniol Mantor.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de partenerul Ramona Iancu.

PitechPlus - Webhelp SAS
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei PitechPlus (un grup de consultanta care ofera o gama larga de servicii, printre care dezvoltare software IT&C si know-how de afaceri, specializat in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii software personalizate, avand clienti din intreaga lume) cu privire la vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinut de fondatorul sau, Bogdan Herea-Buzatu, catre Webhelp SAS.

Echipa de avocati Stratulat Albulescu team a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Managing Associate Cristina Man, alaturi de Senior Associate, Sandra Frunzulica.

GapMinder - MEDIjobs
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica in cadrul investitiei de 650.000 euro a GapMinder, un fond de Venture Capital, finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020, un program UE care vizeaza consolidarea competitivitatii economiei romanesti, in cadrul MEDIjobs, prima platforma online de recrutare in domeniul medical din Romania.

Echipa de avocati Stratulat Albulescu a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat, alaturi de Managing Associate Cristina Man.

London Partners - Expozitiei
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei London Partners, o platforma de investitii imobiliare, cu privire la achizitia unui lot cu o suprafata aproximativa de 29.000 mp, situat in zona Expozitiei.

Echipa de avocati Stratulat Albulescu a fost condusa de Managing Partner, Silviu Stratulat, impreuna cu Partner Corneliu Popa, Senior Associate, Tudor Ciambur, si Associate Daiana Assoum.

Romanian Business Consult - aspecte de dreptul muncii
Dreptul muncii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica unei companii locale romanesti cu prezenta de peste 25 de ani pe piata solutiilor IT din industria comertului cu amanuntul si industria alimentara, cu privire la solutionarea unui litigiu de munca.

De asemenea, am oferit asistenta juridica cu privire la revizuire si implementarea manualului angajatilor si a procedurii de evaluare profesionala, inclusiv cu privire la indicatorii cheie de performanta(KPI) ai angajatilor.

GapMinder
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, un fond de venture capital finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020 si cofinantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in legatura cu infiintarea si structurarea companiei.

World Class Romania - investitie poloneza
Servicii financiare

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class, cel mai mare operator de cluburi de fitness din Romania in timpul procesului initial de audit juridic in legatura cu negocierea unei structuri alternative de finantare de la un fond de investitii.

Willis Tower
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica de zi-cu-zi pentru o gama larga de aspecte de drept societar si comercial in legatura cu activitatile comerciale ale companiei Willis Towers Watson din Romania. Asistenta noastra juridica acopera diverse aspecte generale de drept societar, acorduri comerciale, asistenta generala cu privire la Registrului Comertului, precum si asistenta juridica in relatia cu autoritatea de supraveghere competenta.

O banca importanta

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei VTB Bank (Europe) SE pentru o finantare in valoare de 124 mil. euro acordata Chimcomplex S.A. Borzesti pentru achizitia mai multor pachete de active de la Oltchim SA. Echipa noastra, condusa de Costin Teodorovici, a oferit asistenta juridica cu privire la structurarea tranzactiilor si pachetul de securitate romanesc, precum si in legatura cu alte aspecte relevante, inclusiv aspecte de insolventa, drept imobiliar si dreptul mediului.

GapMinder - FintechOS
Fuziuni & Achizitii, Protectia datelor & Securitate cibernetica

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, primul fond de investitii creat in urma procesului de selectie initiat de Fondul European de Investitii Gapminder, in legatura cu investitia sa de 600 de milioane euro in Fintech OS. Fintech OS este o companie specializata in transformarea digitala a institutiilor financiare, iar investitia va finanta extinderea operatiunilor la nivel global si pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor AI.

Echipa noastra, alcatuita din Managing Partner Silviu Stratulat, Managing Associate Cristina Man si Coordonatorul practicii de Proprietate Intelectuala Ana Kusak, a oferit asistenta juridica atat in cadrul procesului de audit juridic cat si cu privire la semnarea documentelor si implementarea investitiei.

B2B Hotel Services
Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica principalului furnizor mondial de hoteluri B2B cu privire la achizitia multi-jurisdictionala a unei mari agentii europene de rezervari online. Una dintre cele mai proeminente tranzactii recente din sectorul serviciilor de turism, a implicat companii tinta din Marea Britanie, Suedia si Romania. O importanta firma de avocatura globala a fost cel mai important consilier juridic, iar avocatul extrajudiciar a actionat drept consilier juridic local in Romania. Prin urmare, asistenta noastra juridica s-a concentrat pe aspectele locale ale tranzactiei.

Ministerul Constructiilor, Transporturilor si Infrastructurii si companiilor feroviare de stat din Serbia
Proiecte & Energie

Compania noastra a fost implicata intr-o reforma feroviara complexa, un proiect care a inclus analiza legislatiei feroviare europene si sarbe, redactarea unei noi legislatii in conformitate cu directivele UE si analiza aprofundata a celor mai bune practici ale OECD si ale Bancii Mondiale privind procesele de restructurare la nivel de reglementare si Minister.

Avocatii Stratulat Albulescu au oferit asistenta juridica cu privire la strategiile de reorganizare si revizuirea liniilor directoare de management. Asistenta juridica a inclus, de asemenea, propunerea de reguli pentru contractele PSO, elaborarea procedurii si planurilor de gestionare a contractelor in conformitate cu reglementarile UE si monitorizarea si evaluarea performantei sectorului feroviar.

World Class Romania
Protectia datelor & Securitate cibernetica

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, un mare operator de sali de fitness din Bucuresti, asistenta juridica cu privire la aspecte de reglementare, precum si in legatura cu implementarea accesului in cadrul cluburilor de fitness prin utilizarea tehnologiei specifice.

Stratulat Albulescu a oferit, de asemenea, asistenta juridica cu privire la probleme complexe de protectia datelor cu caracter personal cauzate de intrarea în vigoare a noii legislatii generale privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR).

DP World
Protectia datelor & Securitate cibernetica

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica filialei romanesti a companiei DP World cu privire la implicatiile de protectia datelor cu caracter personal din activitatile lor de zi cu zi, precum si in probleme care implica procesarea biometrica a datelor. De asemenea, Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica cu privire la acordurile cu colaboratorii lor privind securitatea si transferul de date cu caracter personal in afara UE / SEE.

Merck
Protectia datelor & Securitate cibernetica

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica filialei locale Merck, una dintre cele mai importante companii de servicii medicale si Life Sciences, cu privire la indeplinirea cerintelor legate de noul regulament privind protectia datelor cu caracter personal, luand in considerare intreaga politica si strategia grupului global.

GapMinder - Typing DNA
Protectia datelor & Securitate cibernetica

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder cu privire la investitia in Typing DNA. Stratulat Albulescu a oferit asistenta juridica cu privire la toate aspectele legale care acopera proprietatea intelectuala cu privire la solutiile software, potentialele riscuri implicate de utilizarea de catre terti, software open source, confidentialitatea datelor si masurile propuse de atenuare a riscurilor.

GapMinder - SmartDreamers
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, primul fond de investitii creat ca urmare a procesului de selectie inceput de Fondul European de Investitii, in legatura cu investitiile in SmartDreamers, o companie specializata in solutii de software de recrutare pentru automatizare marketing.

Echipa a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat in stransa cooperare cu Managing Associate Cristina Man.

World Class - “Stay Fit Gym Oltenitei”
Servicii financiare, Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii, Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitnessului din Romania, cu privire la achizitia unui nou club de fitness cu o suprafata de aproximativ 1300 mp, acoperind studiouri de aerobic, fitness si ciclism, precum si unele zone functionale de antrenament. Expertii nostri au oferit cele mai bune sfaturi juridice inca de la inceputul proiectului, dar si pe tot parcursul acestuia.

Echipa noastra a fost coordonata de Ramona Iancu (Partener), alaturi de asociati precum Catalina Oancea, Silvana Zecheru si Daiana Assoum, Silviu Stratulat (Managing Partner), dar si parteneri precum Corneliu Popa si Costin Teodorovici, si Senior Associate Andrei Balus.

First Property - Maestro
Servicii financiare, Drept Societar & Comercial, Solutionarea Litigiilor, Proprietate Intelectuala, Fuziuni & Achizitii, Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica First Property Group PLC, fond de investitii cu operatiuni in Marea Britanie, Polonia si Romania, in colaborare cu un club de investitori, cu privire la achizitia cladirii de birouri MAESTRO BUSINESS CENTER, situata in Cluj-Napoca, Romania.

Asistenta juridica oferita a acoperit toate aspectele legale ale tranzactiei de la inceput pana la finantarea achizitiei.

WebHelp Romania
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei WebHelp Romania, lider mondial in outsourcing (BPO), cu 3 premii la Gala ABSL 2018, cu privire la inchirierea a trei etaje cu o suprafata totala de peste 1.500 mp. pentru extinderea spatiilor de birouri din Bucuresti.

InterCora Group
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica InterCora Group, un important investitor si dezvoltator imobiliar german, in legatura cu contractele de inchiriere incheiate cu centrul comercial Pipera Plaza si cu un centru comercial situat in nordul Bucurestiului.

De asemenea, echipa noastra a oferit asistenta juridica cu privire la diverse probleme legale de gestionare si operatiune a portofoliului lor imobiliar.

E.ON Romania
Proiecte & Energie

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei E.ON Romania in cadrul unui proiect cu o importanta strategica mare pentru Romania, obiectivul fiind acela de a dezvolta si implementa in Romania, pe baza legislatiei si practicilor Uniunii Europene, a noilor servicii si produse energetice personalizate pentru autoritatile locale si IMM-uri, care ar putea fi integrate in companiile de vanzari ca produse cu valoare adaugata. Asistenta juridica presupune, printre altele, respectarea procedurii achizitiilor publice, a normelor romanesti si UE privind protectia datelor cu caracter personal, confidentialitate etc.

Ipsos Interactive Services
Dreptul muncii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Ipsos Interactive Services, filiala romaneasca a unei firme globale de cercetare si consultanta de piata, cu peste 1.200 de angajati in Romania, in legatura cu o multitudine de aspecte de dreptul muncii. Echipa noastra a oferit asistenta juridica in legatura cu Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal in procesul de recrutare si in gestionarea resurselor umane.

World Class Romania - Aspecte de dreptul muncii
Dreptul muncii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania S.A., lider local in industria wellness, cu peste 300 de angajati si furnizori de servicii, cu privire la diverse probleme de dreptul muncii.

Pe langa asistenta juridica acordata cu privire la aspectele de zi cu zi de gestionare a personalului, am oferit si asistenta juridica in legatura cu restructurari, transferul angajatilor ca urmare a fuziunilor si transferurilor de afaceri, precum si implementarea noilor modificari fiscale aprobate de Guvernul Romaniei.

Flame Romania
Dreptul muncii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Flame România S.R.L., filiala locala a JacTravel, distribuitorul global B2B de hoteluri din intreaga lume, in legatura cu o multitudine de aspecte de dreptul muncii, pornind de la drepturile angajatilor pana la transferul a aproximativ 80 de angajati catre una dintre cele mai mari companie de turism pentru tineri din lume, pentru care clientul nostru presteaza servicii de angajare.

Complexul Multifunctional Victoria - litigiu si insolventa
Solutionarea Litigiilor

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Complexul Multifunctional Victoria, o filiala locala a AEW Europe si detinatorul cladirii America House - o cladire de birouri din centrul Bucurestiului, in legatura cu diverse aspecte de litigii si insolventa, care implica inchirierea unei cladiri de birouri situate in Bucuresti (Piața Victoriei - 27.000 mp.).

World Class Romania - litigiu
Solutionarea Litigiilor

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania S.A., lider in industria wellness in Romania, cu privire la litigiile cu o institutie publica din Romania, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Problemele aparute privesc acte administrative, efecte ale actelor administrative, precum si aspecte referitoare la activitatile de control.

Etanco Romania
Drept Societar & Comercial

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica companiei Etanco Group, un important furnizor industrial de solutii de fixare pentru piata constructiilor, pentru activitatile sale comerciale din Romania, cu privire la diverse probleme juridice de zi cu zi si, de asemenea, in legatura cu o gama larga de aspecte, in special aspecte de drept societar si comercial, de reglementare si conformitate.

Romanian Business Consult - asistenta de zi cu zi
Drept Societar & Comercial

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica companiei Romanian Business Consult, principalul furnizor roman de solutii IT pentru industria de comert cu amănuntul si produse alimentare, cu privire la aspectele juridice de zi cu zi, dar si in legatura cu diverse activitati comerciale ale clientului, care acopera in principal urmatoarele arii de interes: drept societar, comercial, reglementare si conformitate, precum si aspecte privind dreptul muncii.

La Fantana - asistenta juridica de zi-cu-zi
Drept Societar & Comercial

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei La Fantana, unul dintre principalii furnizori romani de apa si cafea pentru consumul de la birou si HoReCa, cu privire la problemele legale de zi cu zi si in legatura cu toate activitatile de afaceri, care acopera în principal următoarele domenii de interes: drept societar, comercial, reglementare si conformitate, precum si aspecte privind proprietatea intelectuala si dreptul muncii.

Companiile Cordia
Drept Societar & Comercial

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiilor Cordia cu privire la aspectele juridice de zi cu zi dar si in legatura cu o gama larga de aspecte de drept societar si comercial, cu privire la activitatile comerciale ale companiilor Cordia din Romania.

Asistenta noastra juridica include obtinerea aprobarile diferitelor achizitii imobiliare, acorduri comerciale, asistenta generala cu privire la registrul comertului, modificari corporate, cum ar fi cresterea capitalului propriu prin datorii catre schimburi de capital proprii, structurarea initiala a start-up-urilor etc.

World Class - Titan
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitness din Romania, cu privire la achizitia unui nou club de fitness din cadrul Galeriei Titan Shopping din Bucuresti. Noul club de fitness are o suprafata de aproximativ 3.000 mp., ocupata de studiouri de aerobic, fitness si ciclism, precum si de unele zone functionale de antrenament. 

Echipa dedicata de avocati a inclus parteneri precum Silviu Stratulat si Ramona Iancu, dar si avocati colaboratori precum Catalina Oancea si Silvana Zecheru.

Edward Neuk Company - Kuende
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Edward Neuk Company S.R.L. cu privire la diverse aspecte legate de tehnologie, protectia datelor cu caracter personal si proprietate intelectuala specifice platformei sociale Kuende. Echipa noastra a oferit inclusiv asistenta juridica cu privire la probleme de protectie a brevetelor.

Opiniile noastre juridice referitoare la brevete s-a bazat pe tehnologia Open-Source „React Native”, creata de React Native, incalcarea brevetului de catre Facebook Inc. si condițiile de utilizare a tehnologiei React Native in conformitate cu termenii de licenta ai acestui brevet.

UPC Romania - Orhidea
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei UPC Romania, unul dintre principalii investitori straini, cu un nivel de investitii pe piata locala de aproximativ 1 miliard de euro, pentru inchirierea a 6.000 mp. spatii intr-o cladire clasa A din Bucuresti.

Asistenta juridica acordata de firma noastra a incorporat toate aspectele tranzactiei, fiind implicati atat avocatii practicilor de fuziuni si achizitii, litigii, cat si alte practici din firma.

Wirecard - Provus
Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu impreuna cu o echipa de avocati de la Fieldfisher din Düsseldorf si Londra au oferit asistenta juridica grupului german Wirecard cu privire la achizitia principalului furnizor de servicii de tehnologie si plati din Romania, Provus, de la investitorul polonez Innova Capital. Achizitia a fost finalizata in februarie 2016 si a implicat, de asemenea, achizitia Romcard si Supercard Solutions & Services, cele doua filiale romanesti ale Provus.

Portofoliul de client Provus include cele mai mari banci din Romania, pe langa jucatorii importanti din sectoarele telecomunicatii si retail. In plus, acesta a colaborat cu guvernul roman in digitalizarea cardurilor de sanatate si de plata. Pretul de achizitie convenit a fost de 32 de milioane euro.

Teads - Primavera
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei  Teads, inventatorul publicitatii video outbound de pe cea mai importanta piata autohtona de publicitate video, cu privire la inchirierea noilor lor spatii de birouri, aflate in prezent in constructie in Bucuresti.

Firma noastra a acordat asistenta juridica Teads inca de la inceput, cu privire la toate aspectele juridice ale tranzactiei, inclusiv negocieri si semnarea documentelor aferente tranzactiei.

Assurant
Servicii financiare

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Assurant si intermediarului asigurarilor din Marea Britanie, cu privire la analiza aprofundata a etapei de implementare a Directivei privind distributia asigurarilor in Romania.

Froala
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica vanzatorului la iesirea actionarilor din start-up-ul romanesc Froala, al carui portofoliu de 6000 de clienti din 110 tari din intreaga lume include giganti precum Apple, Samsung, Toyota, Amazon si Reuters. Froala este cunoscut in lumea tehnologica datorită editorului lor web WYSIWYG (Ceea ce vezi este ceea ce obtii). Compania de software din SUA, Idera, Inc., are un venit anual de aproximativ 120 de milioane de dolari.

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica actionarilor Froala pe toata durata tranzactiei, inclusiv a asistat la negocierea si semnarea contractului de vanzare-cumparare, precum si asistenta cu privire la formalitatile de finalizare a tranzactiei.

Teads - inchiere spatii de birouri
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Teads, inventatorul publicitatii video de tip outbound in cea mai importanta piata autohtona de publicitate video, cu privire la inchirierea noilor lor spatii de birouri, aflate in prezent in constructie in Bucuresti.

Firma noastra a asistat Teads inca de la inceputul tranzactiei cu privire la toate aspectele juridice ale acesteia, inclusiv negocierea si semnarea documentelor.

World Class Romania - financing facilities
Servicii financiare

Stratulat Albulesc a acordat asistenta juridica companiei World Class, cel mai mare operator de cluburi de fitness din Romania, in procesul de modificare a instalatiilor existente si obtinerea de noi facilitati de finantare de la Raiffeisen Bank Romania, fonduri destinate finantarii achizitiilor ulterioare de cluburi de fitness din Romania.

EDS Romania - Mega Press Holding SA & Aramis Publichis SRL
Drept Societar & Comercial, Dreptul muncii, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu Attorneys at Law a acordat asistenta juridica companiei EDS Romania, membra a grupului Euro-Druckservice, furnizor de servicii de tipărire din Europa Centrala si de Est, cu privire la achizitia activitatii de imprimare termica ca „o preocupare continua” de catre Mega Press Holdings S.A. si Aramis Publishing S.R.L.

Intrucat partile implicate in tranzactie au actionat ca doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata din industria de imprimare termica din Romania, firma noastra s-a implicat activ atat in structurarea tranzactiei, cat si in obtinerea autorizatiei de fuziune.

Froala Editor
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondatorilor Froala Labs, o companie activa in industria IT&C, cu privire la vanzarea estimata la milioane de dolari a tuturor actiunilor detinute de fondatorii companiei tinta.

Serviciile noastre de asistenta juridica au inclus diverse aspecte structurate ale tranzactiei preconizate, pornind de la criteriile de ajustare a preturilor de achizitie, pana la aspecte privind proprietatea intelectuala, dar si potentiale probleme de dreptul muncii.

Froala detine un portofoliu impresionant de clienti, printre care Apple, Samsung, Toyota, Amazon și Reuters.

EDS Group - EUR 4 million financing facilities
Servicii financiare

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei EDS Group in cadrul unui proces complex de asigurare a facilitatilor de finantare in valoare de 4 milioane de euro de la Piraeus Bank Romania pentru o finantare partiala a pretului de achizitie platit de catre EDS Group intr-o tranzactie de M&A referitoare la o importanta afacere din Romania.

Boutix Invest
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Boutix Invest SRL cu privire la achizitia unei unitati de vanzare cu amanuntul si a unor spatii de birouri situate in unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Bucuresti.

Firma noastra a acordat asistenta juridica pe tot parcursul tranzactiee, inclusiv la cu privire la redactarea, realizarea auditului juridic, negocierea contractului de vanzare-cumparare, precum si asistenta in timpul semnarii acestora.

PJ Interactive Romania
Dreptul muncii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei PJ Interactive Romania SRL, una dintre filialele Brand Path Group, un furnizor global de servicii IT si comert electronic cu privire la transferul salariatilor de la PJ Interactive Romania SRL catre Localized SRL, o alta companie din cadrul grupului, ca urmare a restructurarii grupului.

Avocatii nostri au asistat clientul cu privire la probleme de dreptul muncii, dar si in procesul de implementare a noilor modificari fiscale aprobate de Guvernul Romaniei.

Commons
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Commons, o platforma ce ofera un spatiu de lucru informal, in cadrul careia membrii ar putea face parte dintr-o comunitate autentica, fara ierarhie, all-inclusive, avand doua locatii în Bucuresti si una in Londra, cu privire la negocierea contractului de inchiriere a trei spatii care vor fi utilizate pentru hub-urile din Bucuresti, si care însumeaza o suprafata de peste 3.300 mp.

Commercial Property Services
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Commercial Property Services SRL cu privire la achizitia unei unitati de vanzare cu amanuntul situata in unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Bucuresti. Firma noastra a acordat asistenta juridica pe parcursul intregii tranzactii, inclusiv redactarea, realizarea auditului juridic, negocierea contractului de vanzare-cumparare, precum si asistarea in timpul semnarii acestora.

Boost
Dreptul muncii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Boost in legatura cu infiintarea sucursalei lor in Romania. Asistenta juridica oferita de echipa noastra include infiintarea filialei Boost Developers SRL in Romania, consultanta juridica cu privire la diverse probleme de dreptul muncii, confidentialitate, proprietate intelectuala, dar si alte aspecte juridice. Proiectul a necesitat expertiza echipelor noastre de Dreptul Muncii, Drept Societar si Fuziuni si Achizitii.

World Class Romania - Trademark
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania SA in fata Curtii de Apel Bucuresti in legatura cu anularea inregistrarii marcii nationale „WORLD CLASS”.

Asistenta noastra juridica a inclus utilizarea melodiilor protejate prin drepturi de autor in cadrul cluburilor World Class, precum si costurile si procedurile implicate de aceasta utilizare din partea organismul colectiv de drepturi de autor - UCMR - ADA.

World Class Romania - Veranda Mall
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.500 mp. in cadrul Veranda Mall Bucuresti, unul dintre cele mai moderne centre comerciale care s-au deschis in ultimii ani in Romania.

London Partners
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei London Partners in legatura cu toate aspectele tranzactiei privind inchirierea unui spatiu de aproximativ 500 mp. in vederea stabilirii sediului social al companiei.

London Partners este o companie imobiliara, cu investitii de peste un miliard de dolari in mai multe sectoare din piata. Grupul este prezent in Romania din 1994.
 

La Fantana S.R.L - Trademarks
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei La Fantana S.R.L. cu privire la riscurile civile si penale asociate cu incalcarea marcilor, a proiectarii si a dreptului de brevete. Echipa noastra ofera, de asemenea, asistenta juridica pentru brevete internationale si europene, marci si modele europene.

Asistenta juridica acordata de echipa noastra presupune obtinerea consimtamantului, revizuirea acordurilor comerciale si identificarea solutiilor juridice pentru a evita incalcarea brevetelor protejate.
 

First Property Group - Teconnex
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei First Property Group cu privire la inchirierea depozitul din Tureni, Romania, avand o suprafata de 8.575 mp,  catre Teconnex, o compania din Marea Britanie care proiecteaza si produce cleme V, precum si alte solutii tehnologice comune pentru diverse sectoare.

First Property Group PLC este un fond de investitii cu operatiuni in Marea Britanie si Europa Centrala (inclusiv investitii semnificative in Polonia si Romania).

GapMinder - financing start-ups
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, un fond de investitii finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020 si co-finantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in legatura cu finantarea start-up-urilor care indeplinesc conditiile Capitalului de Risc si ale Programului European.

Paxdorf Design

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Paxdorf Design in procesul de negociere pentru incheierea unui acord de coexistenta cu Juweler Wagner GmbH, cu privire la marca comerciala a clientului nostru „WAGNER Beautiful Arts and Stories” nr. M 2017 07295. Juweler Wagner GmbH este proprietarul mai multor marci comerciale europene inregistrate pentru produse similare.

AEW Europe
Dreptul muncii

Stratulat Albulescu a oferit asistenta juridica companiei AEW Europe cu privire la renegocierea conditiilor de angajare pentru salariatii cheie din Romania, inclusiv conditiile pentru incetarea contractelor de munca, dar si redactarea actelor aditionale la contractele de munca.

Mega Company Import Export SRL
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Mega Company Import Export SRL, o companie care detine unul dintre cele mai mari centre de tip outlet din Romania, cu privire la restructurarea activitatii sale.

Asistenta noastra juridica a constat in evaluarea celor mai bune optiuni de restructurare si consultanta cu privire la toate aspectele legale ale restructurarii planificate.

Natura Quattuor Energia Holdings SA
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Natura Quattuor Energia Holdings SA, o companie listata la Bursa de Valori Bucuresti, privind restructurarea grupului in vederea dezvoltarii investitiilor si in legatura cu emiterea de obligatiuni pentru finantarea activitatii sale, adresata numai investitorilor calificati. Asistenta noastra juridica a constat in evaluarea optiunilor disponibile si a tuturor celorlalte implicatii conexe.

World Class Romania - AFI Business Park
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.400 mp, in cadrul AFI Business Park I - primul dintre cele mai noi cinci cladiri de birouri ultra-moderne din Bucuresti.

World Class Romania - Cluj
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania cu privire la inchirierea unor spatii independente de peste 2.100 mp ce urmeaza a fi construite in orasul Cluj Napoca (al doilea oras ca marime din Romania), complex cunoscut sub numele de Record (cladiri rezidențiale, birouri clasa A, spatii de vanzare cu amanuntul, etc).

World Class Romania - Bucuresti Mall
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.300 de mp. in Bucuresti, Mall Bucuresti - primul mall din Romania, deschis in septembrie 1999.

Loja Fructelor
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Loja Fructelor in legatura cu inregistrarea si atribuirea ulterioara a marcii europene „SLOOP”, precum si a mai multor marci comerciale nationale. Echipa noastra a negociat si a intocmit contractele si a asistat partile implicate la semnarea acestora.

World Class Romania - MV SRL
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, principalul furnizor de servicii de fitness din Romania, cu o retea de 19 centre de fitness Romania si care a inregistrat un venit de 9,6 milioane euro in 2014, cu privire la achizitionarea Club Sport Fitness Center MV SRL, unul dintre competitorii sai.

Tranzactia a fost finalizata pe 24 martie 2016, iar avocatii Stratulat Albulescu au fost implicati in toate aspectele achizitiei.

ERP Targu Mures - Promenada Shopping Center
Solutionarea Litigiilor, Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei European Retail Park - Targu Mures cu privire la toate aspectele juridice legate de centrul comercial Promenada din Targu Mures, Romania. Proprietatea este administrata de BNP Paribas - divizia de administrare a proprietatii, Costin Nistor fiind responsabil de operatiunile zilnice, iar Ewa Parys (AEW Europe - Europa Centrala si de Est) - coordonator al activitatii.

ERP Târgu Mures este un client vechi al companiei noastre, colaborarea incepand in anul 2010.

World Class Romania - Atlantis
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea Atlantis Fitness Center - un prestigios centru de sanatate/SPA existent, avand o suprafata totala de peste 9.000 mp., fiind situat in cartierul residential Pipera Bucuresti. Asistenta juridica oferita de noi a inclus, de asemenea, redactarea, negocierea si consultanta in legatura cu diferite aspecte, precum transferul bazei de date a membrilor existenti.

Teads - achizitionare Brainient
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Teads, o compania de publicitate video outstream, care s-a asociat cu peste 500 dintre principalii editori din lume, inclusiv Forbes, CNN, Time si National Geographic, cu privire la achizitia companiei Brainient. Aceasta din urma este o companie publicitara de succes din Marea Britanie, avand birouri in Londra, Paris si Moscova si care desfasoara campanii in mai mult de 20 de tari.

Echipa de avocati de la Mishcon de Reya LLP a coordonat tranzactia si a condus negocierile, in timp ce Stratulat Albulescu a efectuat analiza juridica referitoare la filiala locala a companiei Brainient, acordand asistenta juridica cu privire la implicatiile tranzactiei din punct de vedere al legislatiei romane.

Renault - Dacia
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Automobile Dacia SA, parte a grupului francez Renault, singurul producator de automobile din Romania care are capacitatea de a proiecta, dezvolta si produce autovehicule, cu privire la inchirierea unei proprietati in Bucuresti ce include 39.000 mp cladire construita clasa A.

Firma noastra a oferit asistenta juridica cu privire la toate aspectele de drept romanesc si a colaborat cu biroul Lefèvre Pelletier & Associés din Paris.

Futureal
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Futureal, o companie maghiara de investitii imobiliare si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori din Europa de Est Centrala, cu privire la achizitia de peste 15.000 mp. de teren, o tranzactie de 3,7 milioane de euro, care a fost finalizata in data de 14 iunie.

Echipa noastra a participat la toate etapele tranzactiei, de la negocierea termenilor pana la incheierea acesteia.

World Class Romania - AFI Cotroceni
Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitness din Romania, in legatura cu toate aspectele juridice, inclusiv cu privire la achizitia unei noi locatii de fitness in partea de vest a Bucurestiului, in cadrul AFI Palace Cotroceni. Clubul de fitness, numit anterior „Jatomi Pure”, este acum detinut de World Class Romania sub numele de „Pure Health & Fitness Club” si are peste 1.818 mp.

Vinarte
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Vinarte S.A., un producator de vinuri de top din Romania, cu privire la vanzarea activitatii si a activelor sale, in timpul unui transfer de salariati. De asemenea, avocatii nostri specializati in drept societar, fuziuni si achizitii, insolventa si restructurare,  au oferit asistenta juridica si in timpul procedurilor de insolventa. 

Luxury Advisor Group
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Luxury Advisor Group cu privire la diverse aspecte legate de marci, si anume, consiliere, asistenta si reprezentar in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in cadrul procedurii de opozitie, precum si o procedura provizorie de refuz privind cererea de marca combinata nationala.

Global Records
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Global Records cu privire la marci si drepturi de autor, inclusiv proceduri de negociere.

UPC Romania - Copyright
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei UPC Romania cu privire la distribuitorul sau de programare video pe probleme complexe legate de drepturi de autor si drepturi invecinate in implementarea de noi tehnologii media si servicii conexe, precum Video on Demand, Network Video Recordering (nPVR).

Euroins Romania
Concurenta, Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Euroins România Asigurare - Reasigurare S.A. in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in cadrul procedurii de opozitie impotriva inregistrarii marcii verbale romanesti "Rezolva-ti dauna Euroins Bez dureri de cap!" Nr. M 2017 01063.

De asemenea, am asistat si reprezentat clientul in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in procedurile de reinnoire si inregistrare pentru alte marci comerciale nationale combinate.

Agentia de Vise
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Agentiei de Vise S.R.L., una dintre cele mai cunoscute agentii pentru artisti din Romania, in legatura cu diferite aspecte de proprietate intelectuala, inclusiv protectia drepturilor de autor, redactarea si negocierea unor acorduri complexe pentru diversi artisti romani din industria muzicala, cinematografica si teatrala din Romania.

Rogalski Damaschin Public Relations
Proprietate Intelectuala

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica acordata Rogalski Damaschin Public Relations, una dintre cele mai proeminente companii de PR din Romania, cu privire la diverse aspecte de proprietate intelectuala, inclusiv incalcari ale drepturilor de autor, asistenta juridica specifica in domeniul publicitatii, dar si in toate sectoarele media, inregistrari ale marcilor.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.