Prima paginaPozitii vacante

Pozitii vacante

La Stratulat Albulescu ii pretuim pe oamenii nostri si ne straduim sa promovam cresterea profesionistilor nostri talentati, atat in domeniile lor de practica, cat si in mod individual. In inima companiei noastre tinere si dinamice se afla valori care aduc cele mai bune rezultate in echipa noastra, mentinand echilibrul sanatos intre viata privata si cea profesionala in centrul atentiei noastre. Intelegem importanta crearii unei culturi si a unui mediu de lucru in care oamenii nostri sunt sprijiniti, incurajati, laudati si promovati, unde toti colaboreaza cu respect si sunt incurajati sa sprijine in mod optim nevoile clientilor nostri.

Stratulat Albulescu ofera oportunitati remarcabile, constand in colaborarea cu unii dintre cei mai experimentati avocati, minti stralucite din industrie, promovarea si protejarea intereselor clientilor nostri. Cei care se alatura societatii noastre sunt parte la tranzactii importante care implica companii internationale si nationale de top dar ofera si consultanta si asistenta juridica bona fide clientilor, astfel incat sa ii ajutam in procesul de luare a deciziilor importante si incat acestia sa actioneze cu incredere in cadrul tranzactiilor.

POZITII VACANTE

In prezent, recrutam:

  • avocati stagiari (absolventi ai promotiei 2020) care au promovat sesiunea de admitere 2020 pentru a se alatura echipei noastre. Candidatii potriviti trebuie sa aiba o atitudine proactiva, abilitati excelente de comunicare si de cercetare si o abordare creativa in vederea identificarii solutiilor necesare si a rezolvarii mandatelor incredintate.

In cadrul firmei noastre, veti avea numeroase oportunitati pentru dezvoltarea rapida, posibilitatea de a asista in cadrul unor tranzactii complexe, care implica organizatii internationale si locale importante precum si sansa de a face parte dintr-o echipa in componenta careia se regasesc unii dintre cei mai experimentati avocati din industrie.

De asemenea, punem la dispozitia candidatilor selectati un program de pregatire performant si variat. Candidatii selectati vor avea ocazia sa lucreze in cadrul unor proiecte si tranzactii provocatoare, vor avea contact direct cu clientii firmei ca parte a unei echipe dinamice si dedicate!

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre oportunitatile din cadrul firmei noastre, vom fi bucurosi sa ne cunoastem!

CONTACT

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Delia Bijnea la numarul de telefon +40 746 99 98 97 sau pe adresa de e-mail DBijnea@saa.ro.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.