Prima paginaPozitii vacante

Pozitii vacante

La Stratulat Albulescu ii pretuim pe oamenii nostri si ne straduim sa promovam cresterea profesionistilor nostri talentati, atat in domeniile lor de practica, cat si in mod individual. In inima companiei noastre tinere si dinamice se afla valori care aduc cele mai bune rezultate in echipa noastra, mentinand echilibrul sanatos intre viata privata si cea profesionala in centrul atentiei noastre. Intelegem importanta crearii unei culturi si a unui mediu de lucru in care oamenii nostri sunt sprijiniti, incurajati, laudati si promovati, unde toti colaboreaza cu respect si sunt incurajati sa sprijine in mod optim nevoile clientilor nostri.

Stratulat Albulescu ofera oportunitati remarcabile, constand in colaborarea cu unii dintre cei mai experimentati avocati, minti stralucite din industrie, promovarea si protejarea intereselor clientilor nostri. Cei care se alatura societatii noastre sunt parte la tranzactii importante care implica companii internationale si nationale de top dar ofera si consultanta si asistenta juridica bona fide clientilor, astfel incat sa ii ajutam in procesul de luare a deciziilor importante si incat acestia sa actioneze cu incredere in cadrul tranzactiilor.

POZITII VACANTE

  • SAA recruteaza avocati in cadrul departamentului de Drept Societar/ Fuziuni si Achizitii (experienta de 4-7 ani in profesia de avocat). Experienta anterioara relevanta in domeniul dreptului societar (inclusiv redactare documente corporate/ale tranzactiei, precum si revizuire rapoarte de due diligence) este obligatorie.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre oportunitatile din cadrul firmei noastre, vom fi bucurosi sa ne cunoastem!

CONTACT

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Delia Bijnea la numarul de telefon +40 746 99 98 97 sau pe adresa de e-mail DBijnea@saa.ro.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.