Prima paginaPozitii vacante

Pozitii vacante

La Stratulat Albulescu ii pretuim pe oamenii nostri si ne straduim sa promovam cresterea profesionistilor nostri talentati, atat in domeniile lor de practica, cat si in mod individual. In inima companiei noastre tinere si dinamice se afla valori care aduc cele mai bune rezultate in echipa noastra, mentinand echilibrul sanatos intre viata privata si cea profesionala in centrul atentiei noastre. Intelegem importanta crearii unei culturi si a unui mediu de lucru in care oamenii nostri sunt sprijiniti, incurajati, laudati si promovati, unde toti colaboreaza cu respect si sunt incurajati sa sprijine in mod optim nevoile clientilor nostri.

Stratulat Albulescu ofera oportunitati remarcabile, constand in colaborarea cu unii dintre cei mai experimentati avocati, minti stralucite din industrie, promovarea si protejarea intereselor clientilor nostri. Cei care se alatura societatii noastre sunt parte la tranzactii importante care implica companii internationale si nationale de top dar ofera si consultanta si asistenta juridica bona fide clientilor, astfel incat sa ii ajutam in procesul de luare a deciziilor importante si incat acestia sa actioneze cu incredere in cadrul tranzactiilor.

 

POZITII VACANTE

In prezent, cautam un Avocat Colaborator (Associate) specializat in domeniul farmaceutic si sanatate, care sa se alature echipei noastre tinere si dinamice din Bucuresti. Candidatul potrivit trebuie sa fie specializat in domeniu, sa aiba cel putin 3 ani de experienta ca avocat colaborator intr-o firma de avocatura cunoscuta si sa aiba o viziune de business puternica, cu o abordare ingenioasa si creativa a solutiilor. A te alatura echipei noastre se traduce prin excelente oportunitati de dezvoltare rapida a carierei, de participare la tranzactii mari, care implica societati internationale si nationale de top si printr-o mare oportunitate de a face parte dintr-o echipa in componenta careia se regasesc unii dintre cei mai experimentati avocati, minti stralucitoare din industrie.

Descrierea postului

Cautam un avocat entuziast si talentat care este dispus si capabil sa ofere clientilor consultanta si asistenta juridica de inalta calitate. Ceea ce cautam este un avocat colaborator, in domeniul farmaceutic si sanatate si, astfel ca sunt necesare specializarea si abilitatile in aceasta directie.

Candidatul potrivit va fi responsabil pentru un set solid de sarcini, pe care ne asteptam sa le trateze cu profesionalism si diligenta sporita. Astfel, un avocat colaborator in domeniul farmaceutic si sanatate va trebui sa finalizeze multiple proiecte la termen si sa aiba o viziune de business, cu o abordare ingenioasa si creativa a solutiilor. Ca membru al echipei noastre cu specializarea in domeniul farmaceutic si sanatate, va trebui sa gestionati sarcinile aferente, de la inceput pana la final, incluzand: cercetare, strangerea datelor si informatiilor necesare, redactarea tuturor documentelor necesare (memorandum, opinii legale, proceduri specifice domeniului).

Acest set de potentiale sarcini va necesita o persoana care poseda cunostinte aprofundate de drept civil si care a lucrat timp de cel putin 1-2 ani ca avocat stagiar si 3-5 ani ca avocat definitiv intr-o pozitie similara. Cunoasterea dreptului  concurentei va fi considerata un avantaj. Candidatul trebuie sa fie o persoana sociabila si comunicativa, cu o capacitate dovedita de a lucra cu succes in echipa, de a prioritiza sarcinile si de a gestiona un volum mare de munca.

Calitati-cheie ale candidatului potrivit

  • Parcurs academic excelent si referinte
  • 3 pana la 5 ani de experienta in calitate de avocat colaborator la o firma de avocatura de top, in domeniul farmaceutic si sanatate.
  • Abilitati excelente de redactare
  • Excelente abilitati de comunicare verbala si scrisa, romana si engleza
  • Nivel excelent al limbii engleze, scris si vorbit, de preferinta dovedit de un certificat recunoscut international (ex. IELTS / Cambridge English: Advanced)

Ce oferim?

  • Pachet atractiv
  • Munca de calitate in echipe compacte
  • Oportunitati pentru o evolutie rapida a carierei
  • Experienta de lucru intr-o firma de avocatura de top
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.