Prima paginaArticoleManaging partner, silviu stratulat, parte a panelului de discutii in cadrul conferintei comerciale imobiliare din romania, ceder 2019

Managing Partner, Silviu Stratulat, parte a panelului de discutii in cadrul Conferintei Comerciale Imobiliare din Romania, CEDER 2019

In data de 29 mai, Managing Partner Silviu Stratulat a participat in cadrul panelului de discutii „Apartamente de lux/mijlocii si potentialul lor de investitii rezidentiale” la Conferinta Imobiliara Comerciala din Romania, CEDER 2019.

Ce-a de-a XII-a editie a evenimentului a avut loc in inima Bucurestiului si a reprezentat o oportunitate de networking atat pentru profesionistii locali, cat si pentru cei internationali. Speakerii, lideri de afaceri in companii de top active in sectorul imobiliar, au fost alesi pentru a-i captiva pe participanti, iar vasta lor experienta a generat o mare varietate de puncte de vedere. Participantii au fost reprezentati de profesionisti aflati in functii de management, dezvoltatori, fonduri de investitii, firme de capital privat, brokeraj imobiliar, oficiali guvernamentali si antreprenori iar subiectele cheie au inclus conditiile pietei de inchiriere, finantarile bancare, evolutii ale investitiilor si cerintele investitorilor.

Datorita combinatiei reusite de prelegeri si discutii de grup, toti participantii si speakerii s-au bucurat de formatul unic al conferintei CEDER, care exceleaza in discutiile interesante referitoare la  industria imobiliara, delegatii obtinand informatii critice cu privire la tendintele actuale care afecteaza acest sector complex.

Asteptam cu nerabdare sa participam la editia urmatoare a conferintei CEDER de anul viitor.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.