Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Marin Balta

Senior Associate

Cu peste 10 ani experienta, Marin Balta este avocat asociat senior in cadrul Stratulat Albulescu, biroul din Chisinau, Republica Moldova.

Inainte de a se alatura societatii noastre, Marin a activat timp de aproape 5 ani in cadrul uneia dintre cele mai renumite case de avocatura din Republica Moldova. Experienta acumulata tine in mod special de domeniul financiar-bancar, fiscal, corporativ si comercial, dreptul muncii, imobiliare, achizitii publice si litigare.

In cadrul activitatii sale Marin s-a remarcat prin abilitatile sale de analiza si de evaluare a aspectelor de fapt si de drept, identificarea problemelor cheie si oferirea unor solutii juridice ce corespund necesitatilor afacerilor clientilor cu reducerea sau chiar excluderea potentialelor riscuri. Marin a fost implicat in proiecte de achizitii si reorganizari ale afacerilor, dezvoltare si finantare a proiectelor imobiliare, privatizari, audit juridic, elaborare de opinii juridice si strategii de minimizare a riscurilor financiare si a impunerilor fiscale.

Un aspect important al practicii sale este implicarea lui Marin in litigii complexe in instantele de judecata, unde s-a evidentiat prin abilitatile sale de redactare si elaborare a strategiei de aparare a clientilor, de comun cu abilitatile sale de reprezentare a clientilor pledind cu succes in fata instantelor de judecata.

Un alt aspect esential, ce adauga un plus de valoare livrabilelor oferite clientilor, este faptul ca Marin, in afara de studiile in drept, detine studii si in domeniul financiar-bancar, inclusiv activind citiva ani in sectorul respectiv, fapt ce-l avantajeaza in cadrul proiectelor in care este implicat, avind abilitatea de a intelege si partea economico-financiara a afacerilor clientilor.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza – Rusa

 

EDUCATIE

2013 – Master in Drept (LL.M.)

Universitatea de Stat, Chisinau, Republica Moldova

2013 – Licentiat in Drept (LL.B.)

Universitatea de Stat, Chisinau, Republica Moldova

2012 – Master in Stiinte Economice; Finante Corporative si Asigurari (LL.M.)

Universitatea de Stat, Chisinau, Republica Moldova

2010 – Licentiat in Stiinte Economice; Finante si Banci (LL.B.)

Universitatea de Stat, Chisinau, Republica Moldova

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.