Prima paginaArticoleFaceti cunostinta cu mananging partner-ul nostru silviu stratulat la iba 2019, seul, coreea de sud

Faceti cunostinta cu Mananging Partner-ul nostru Silviu Stratulat la IBA 2019, Seul, Coreea de Sud

Firma de avocatura Stratulat Albulescu va fi reprezentata de Managing Partner-ul si Coordonatorul practicilor de Drept Imobiliar si Drept Societar/ Fuziuni si Achizitii, Silviu Stratulat, in cadrul Conferintei Anuale IBA 2019, care va are loc la Seul (Coreea de Sud) intre 22 si 27 septembrie 2019.

Asociatia Internationala a Barourilor (IBA) este cea mai importanta organizatie internationala a practicienilor din domeniul juridic, a barourilor si a societatilor de avocatura. IBA influenteaza dezvoltarea reformelor de drept international si modeleaza viitorul avocaturii in intreaga lume. IBA ofera acces la retele internationale si evenimente de dezvoltare a afacerilor pentru avocati si firme de avocatura - atragand peste 6.000 de persoane din peste 2.700 de firme de avocatura, corporatii, guverne si autoritati de reglementare din peste 130 de jurisdictii. Informații suplimentare pot fi gasite si pe site-ul IBA: click aici.

Programul Conferintei Anuale IBA 2019 include peste 200 de sesiuni, care culmineaza cu simpozionul „Rule of Law”. Ca in fiecare an, vor avea loc sedinte exceptionale de prezentare, iar delegatii vor avea sansa de a asculta cei mai buni experti in domeniu, in cadrul sesiunile comitetului.

Silviu Stratulat asteapta cu nerabdare sa va intalneasca la Seul.

Pentru stabilirea intalnirilor, va rugam sa o contactati pe Delia Bijnea, Coordonator Marketing si Comunicare, pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro sau direct pe Silviu Stratulat, Managing Partner, pe adresa de e-mail: SStratulat@saa.ro.

 

Detalii eveniment:

Data: 22-27 septembrie 2019

Adresa: COEX Convention & Exhibition Center

513, Yeongdong-daero, Gangnam-gu,

Seoul 06164, South Korea

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.