Prima paginaArticoleCunoasteti echipa noastra de drept imobiliar in cadrul targului expo real (messe münchen) 2019!

Cunoasteti echipa noastra de Drept Imobiliar in cadrul targului Expo Real (Messe München) 2019!

Firma de avocatura Stratulat Albulescu are placerea de a anunta ca in perioada 7-9 octombrie 2019 va fi prezenta la Expo Real, cel mai mare targ imobiliar din Europa. Firma noastra va fi reprezentata de avocat asociat coordonator si coordonatorul practicii de drept imobiliar - Silviu Stratulat, avocat asociat - Corneliu Popa si Tudor Ciambur, avocat colaborator senior.

Fiind cel mai mare targ imobiliar B2B din Europa, Expo Real ofera cadrul ideal pentru realizarea unui networking eficient. Cu peste 2.000 de expozanti din 41 de tari, peste 45.000 de participanti si peste 500 de experti in atragerea reprezentantilor tuturor sectoarelor importante, de la concept, proiectare, investitii si finantare la realizare, marketing, operare si utilizare, Expo Real reprezinta intregul lant din industria imobiliara globala.

Suntem incantati sa va intampinam la standul nostru (A1, standul nr. 234) pentru a discuta oricare dintre nevoile dumneavoastra cu privire la piata imobiliara din Romania. Pentru organizarea intalnirilor, va rugam sa contactati coordonatorul nostru de marketing si comunicare, Delia Bijnea, la DBijnea@saa.ro sau puteti sa contactati direct reprezentantii nostri la:

  • Silviu Stratulat (Avocat Asociat Coordonator si Coordonatorul practicii de Drept Imobiliar)
    E-mail: SStratulat@saa.ro

 

  • Corneliu Popa (Avocat Asociat, membru al biroului nostru german din Bucuresti)
    E-mail: CPopa@saa.ro

 

  • Tudor Ciambur (Avocat Colaborator Senior)
    E-mail: TCiambur@saa.ro

Detalii eveniment:
Data: 7-9 octombrie 2019
Locul: Messe München
Adresa: Messegelände, 81823 Munchen

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.