Prima paginaArticoleSuntem incantati sa va prezentam noii nostri parteneri, cristina man si octav stan, care vor prelua noile roluri in cadrul departamentului de corporate/m&a incepand cu 2021

Suntem incantati sa va prezentam noii nostri Parteneri, Cristina Man si Octav Stan, care vor prelua noile roluri in cadrul departamentului de Corporate/M&A incepand cu 2021

Stratulat Albulescu anunta promovarea Cristinei Man si a lui Octav Grigore Stan in pozitia de Partener, incepand cu data de 1 ianuarie 2021.

Cristina si Octav fac parte din departamentul de Corporate/ M&A, una dintre ariile de baza ale firmei. Aceasta decizie reflecta atat talentul si contributia semnificativa a celor doi avocati in numeroase tranzactii, cat si angajamentul nostru de a investi continuu in viitorul afacerii noastre si in oamenii din cadrul echipei.

Cristina este unul dintre cei mai vechi membri ai echipei noastre, care a dat dovada de dedicare si devotament fata de strategia si principiile SAA si care a contribuit la consolidarea si cresterea companiei pana la pozitia actuala pe piata. Avocat de business, Cristina s-a specializat in tranzactii M&A din sectorul tehnologie si va continua sa aiba un rol de coordonare in grupul dedicat acestui sector din cadrul departamentului de M&A. Contributia ei in proiecte sofisticate i-a adus recunoasterea clientilor, fiind considerata un avocat cu „o etica deosebita si cunostinte extraordinare” (conform Legal 500, Editia 2018).

Cu o abordare creativa si orientata spre identificarea solutiilor, Cristina acorda asistenta juridica clientilor locali si internationali intr-o gama vasta de aspecte legate de dezvoltarea afacerilor lor in Romania. Cristina asista companii lideri de piata care creeaza unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, iar portofoliul ei de clienti include multinationale ce activeaza in sectorul tehnologiei, companii internationale cu o expansiune rapida, fonduri de investitii, start-up-uri si fondatorii acestora, precum si utilizatorii de servicii Tech.

Desi s-a alaturat firmei noastre cu doar 6 luni in urma, Octav a avut o contributie remarcabila, livrand servicii exceptionale de asistenta juridica, orientate spre client. Energia, determinarea si abordarea sa prietenoasa, impreuna cu experienta sa semnificativa, ne-au validat convingerea ca Octav este cu adevarat potrivit pentru rolul de Partener in cadrul SAA.

Pe tot parcursul carierei sale, Octav a fost implicat in multe tranzactii complexe, acesta acordand asistenta juridica atat cumparatorilor, cat si vanzatorilor, avand experienta deosebita in proiecte de transferuri de actiuni si parti sociale, transferuri de active, reorganizari si joint ventures. Axandu-se in special pe sectoarele Healthcare si Energie, Octav a asistat cu succes o gama variata de corporatii, banci de investitii, firme de capital privat si antreprenori, cu privire la mai multe aspecte ale proiectelor lor.

Referindu-se la promovari, Managing Partner Silviu Stratulat a declarat:

Sunt extrem de incantat sa ii vad pe Cristina si pe Octav in pozitii de Partener. Cristina a demonstrat un angajament remarcabil fata de dezvoltarea firmei, oferind cele mai bune servicii juridice clientilor si sunt incantat de evolutia sa profesionala, din momentul in care s-a alaturat echipei noastre si pana in prezent, cand a devenit Partner.

In putinul timp petrecut alaturi de noi, Octav s-a dovedit a fi un avocat matur si un adevarat lider. El si-a oferit intotdeauna sprijinul pentru finalizarea cu succes a proiectelor, indiferent de termenele limita sau de gradul mare de incarcare pe care l-a avut.

Amandoi sunt avocati extrem de talentati si sunt convins ca si in continuare vor contribui semnificativ la succesul povestii noastre".

Aceasta runda de promovari reflecta angajamentul continuu al Stratulat Albulescu de a dezvolta si promova acei avocati care au atins cel mai inalt nivel de realizare profesionala, si care, totodata se angajeaza sa promoveze si sa protejeze atat interesele clientilor, cat si valorile firmei.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.