Prima paginaSectoare principaleTechnology, media & telecomActivitate editoriala

Activitate editoriala

Agentiile de publishing sunt obligate sa tina pasul cu specificul erei digitale, iar modelele de afaceri se schimba pentru a se adapta la comportamentul consumatorilor. Astfel, noi putem oferi atat asistenta juridica cat si recomandari cu caracter comercial, avand in vedere experienta noastra extinsa atat in domeniul IP, cat si in domenii precum: protectia datelor cu caracter personal, publicitate si tehnologie.

Pentru a veni in sprijinul companiilor de publishing care doresc sa aiba acces la publicul activ preponderent in mediul online, oferim asistenta in ceea ce priveste toate aspectele juridice incidente: consultanta cu privire la respectarea legislatiei aplicabile, in special cu privire la aspecte problematice ce tin de drepturile de autor si ne asiguram ca toate cerintele legale suplimentare sunt respectate.

Avand in vedere experienta relevanta din sectorul “Publishing”, care combina atat cunostinte solide, cat si experienta in domeniul publicatiilor traditionale si digitale, avocatii nostri dedicati va pot ajuta sa navigati printre problemele juridice ale acestei industrii in curs de dezvoltare. Deoarece echipa noastră are o expertiza vasta in sectoarele de divertisment conexe, precum muzica, cinematografie, teatru, televiziune, dar si in ceea ce priveste platformele online, suntem pregatiti sa va ajutam sa maximizati activele aferente desfasurarii activitatilor publicistice, in special in contextul tranzactiilor de active apartinand mai multor domenii media.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Acordarea de asistenta juridica companiei Titluri Quality S.R.L. in legatura cu achizitia tuturor activitatilor de publicare ale „Gandul”, „Apropo”, „Ce se intampla doctore” (CSID), „Descopera” si „Go4IT” de la Mediafax.
  • Acordarea de asistenta juridica in legatura cu achizitionarea activitatii de publishing aferente marcilor ProSport si ProMotor.
  • Acordarea de asistenta juridica companiei EDS Romania – parte a grupului Euro-Druckservice - un important furnizor de servicii de tiparire din CEE, cu privire la achizitionarea activitatii de imprimare termica a Mega Press Holdings SA, unul dintre cei mai mari concurenti de pe piata din Romania.
Alte subarii de practica
    © Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.